Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowo sierpniowo

byłam dzis w kościele i...

Polecane posty

Gość myszki miki ........
CYT: "Zaczynając od poszanowania chleba, kończąc na czystości. " czystość? co masz na myśli? Dbanie o higienę? Rozwiń ten wątek

Gość oj nieładnie nieładnie
Nie idziesz na mszę i to w taki dzień. I to pod jakim pretekstem: nie ciężka choroba, nie praca nawet ale wycieczka nad jezioro bo jest super pogoda. A może Bóg specjalnie zsyła na nas piękną pogodę, żeby przekonać się, kto jest prawdziwym chrześcijaninem? Założę się, że jakbyś się postarała, znalazłabyś sposób, żeby jutro iść na mszę w przerwie między opalaniem dupska, świecąc nim wprost w oblicze Pana naszego.

Gość mówić się nie chce !
Taaakkk :D:D:D właściwie to chodziło mi o podmywanie dooopska 😭 żal :(

Gość myszki miki ........
dzięki za merytoryczną odpowiedź :D

Gość -"- -"-....
Monia_guziczek - a moze to Ty zastanowiłabys sie najpierw nad tymi bzdurami, które tu wypisujesz i nad soba zanim zaczniesz dawać rady innym? Gubisz sie w pojeciach, chyba sama nie rozumiesz co piszesz, ot, co ślina na język...

Gość OKOOOA
Zapraszam do rozmowy z osobami które maja dar od dziecka są jasnowidzącymi oraz leczą proszę ssię nie zrażać nazwą http://wrozby.mojeforum.net/temat-vt11.html?postdays=0&postorder=asc&start=3690 - Beata Kalinowska -rozmowa,pisanie W tym oto temacie jest dużo takich osóbnp. Donna Dorota Berezowska maja swoje strony internetowe. Te osoby potwierdzaja że aura istnieje, ze osoby nie chodzące di kościoła mogą i tak być wysoko uduchowieni to zależy od postawy -spokój, dobroć łagodność miłosć , a kapłani w kościele to tacy ludzie jak my ..., Te osoby mówią że kolor podstawowy aury związany jest z dojrzałością duchową

To ja tylko dodam od siebie, że "wypisanie się" z KK, to nie taka prosta sprawa. Trzeba wypełniać druczki, zebrać podpisy dwóch swiadków i w ich obecności złożyć to u proboszcza swojej parafii. I jeszcze zapłacić za wydanie aktu chrztu, żeby udowodnić, że to tam jesteś ochrzczony (nie wiem czemu nie mogą poprostu sprawdzić w rejestrach...) potem sprawa toczy się w zależności od tego jakiego masz proboszcza.... a jak nawet w miarę szybko uda się wszystko załatwić to i tak potem dalej cię przy wszystkich statystykach liczą ponoć... Sama chętnie dokonałabym apostazji, ale jak sobie o tym wszystkim pomyślę... ;/ Może komuś z was się udało jakoś inaczej, łatwiej to zrobić? Najłatwiejszy sposób na sprawdzenie ilu katolików jest w Polsce to wprowadzenie kościelnego podatku.

Gość OKOOOA
Warto zobaczyć temat, trzeba się zarejestrowac za darmo a osoby odpowiadają o duchowości ,prawdziwej duchowości.Dowiedziałam się że mówi prawde ta ostronka o świadomości że jak ktoś ma kolor aury podstawowy niebieski jest na 5 polu świadomości, osoba z kolorem iolet jest na 7 polu , a aura jest związana z czakrami http://www.vismaya-maitreya.pl/swiat_energii_system_12_czakr.html

Gość OKOOOA
ruda myszo proponuję zarejestruj się na forum który podałam wróżby moje orum naprawde są tam osoby które nie oszukują , mają swoje strony , np.Dorota \berezowska ma wielki dar ,Donna od 35 lat pomaga ludziom

Gość OKOOOA
A tu Aviomarin powie jaki masz kolor aury za darmo oraz czy chorujesz, czy cię coś boli l, tylko rejestracja za darmo http://forumzn.katalogi.pl/Radiestezja%2Ckolory__cd.-t11079-s6699.html#eot Osoby jasnowidzące nie przekreslają wahadła, homeopatii nawet wróżb W gazecie nieznany świat są w temacie Poczet healarów polskich omawiane te dziedziny na przykładzie znanych osób w Polsce ktorzy się tym posługują

Gość Aż serce się kraje
jak czytam i dostrzegam ile osób jest niewieżących.

OKOOA - bardzo dziękuję za zaproszenie, ale poza byciem ateistką jestem też sceptyczką jeśli chodzi o wróżenie i uzdrawianie. Chociaż oglądam czasem Ezo tv... Fascynujący spektakl :D

Gość OKOOOA
otóż ja tez taka byłam trzeba się otworzyc na to co osoby z darem maja do powiedzenia, otóz przekonałam się że to nie takie proste jak nam się wydaje bardzo ciekawe inormacje naprawdę Ja się odważyłam i nie załuje to mój bardzo dobry wybór dużo bym straciła gdybym olała to wszystko Na tym foru m poprostu ludzie sceptyczni przekonują się patrząc na tematy z forum gdzie wróżą, ludzie potwierdxzają że się sprawdza

Gość OKOOOA
W temacie Beata kalinowska rozmowa pisanie jest dużo osób z prawdziwym darem i one mówią że wróżby to nie bujdy!!! Przekonaj się i ty!!zadaj tylko jedno pytanie , (co ci szkodzi)

Gość OKOOOA
,...a Jezus chrystus miał bardzo wysoko rozwiniętą świadmość..