Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajkaaa

Ile zarabiacie i odkładacie co miesiąc?

Polecane posty

Gość zapytajkaaa

Bo ja 900 zł. Odkąd zarabiam, to szkoda mi wydawać. A teraz odkładam na sprzęt elektroniczny i mam już w planach zbieranie na kolejny wydatek 3400zł.

Gość nic nie odłoże

Gość zelda gryzelda
odkładam co miesiąc kostkę smalcu :) za rok wypastuję nim schody w sejmie , będą mięli ślizgawkę :P

Czyli zarabiasz 900zł i oszczędzasz 900zł.?? A kto Cię utrzymuje, karmi, pierze i opłaca rachunki? :p

Gość zapytajkaaa
900 zł odkładam, a w tym miesi acu zarobiłam 2000 zl. Za mieszknie płacę tylko 300 zł, w tym internet już jest wliczony. Nikt mnie nie utrzymuje. Na sieciówkę nie wydaję, bo do pracy mam 10 min.

Gość brzydal .......
1900 zarabiam 400 dokladam

we wczorajszych Wysokich obcasach na drgiej stronie jest list czytelniczki o odkładniu co miesiąc. Najpewniejsze jest odkładanie sie tłuszczyku na bioderkach o ile jest się mieszkańcem szczęśliwego kraju nad Wisłą.

Gość studentino___
zarabiam (dorabiam-studentka) 600-700, odkladam 400-500 ale mieszkam z rodzicami i to oni mnie utrzymuja. wydaje na dojazdy do chlopaka (inne miasto), rozrywki typu kino, pizza itp, moje hobby i ubrania od czasu do czasu

Gość kasicaaa..
zarabiam 1800(rozwódka z 3 dzieci)alimentów były nie płaci. Odkładam NIE ZAPŁACONE RACHUNKI

Gość również studentka
Dorabiam 1300 + nie mam pojęcia ile z korepetycji, ale w granicach (300-500), a odkładam 1300 :P. Na swoje rozrywki mam z korków, mieszkam z narzeczonym, który opłaca wszystko, a moje dorabianie idzie na wspólne konto, na którym oszczędzamy na budowę domu.

Gość trrrrrrrraaaawa
Zarabiam prawie 2400 euro... maz mniej-wiecej tyle samo. Odkladamy co miesiac 900 euro + splacamy kredyt za mieszkanie 1100 euro (to tez uwazam za odkladanie ;)... w koncu ZA SWOJE place :P )

Gość dość wyraźna
odkładam 300 zł czasem 200 zł na miesiąc

W sumie to nie wiem ile zarabiam dokładnie i odkładamy co miesiąc inną sumę + comiesięczne 200 zł na konto dziecka.

Gość 344444444444
zarabiam 400 odkladam 0 stancja 500 studia 550 masakra