Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam o radę

Dziewczyna każe mi się ogolić pod pachami i tam na dole

Polecane posty

Gość błagam o radę

Jak ją odwieść od tego pomysłu? Chcę z nią być, jesteśmy ze sobą 2 lata, do tej pory akceptowała moje włosy pod pachami i na genitaliach, ale teraz jej coś odbiło. Jak jej nie przekonam to będzie nasz koniec! Nie ogolę sobie genitaliów i pach! Nie jestem żadnym ciotą żebym się depilował! Błagam poradźcie mi coś jak ją odwieść od tego pomysłu, do niej nic nie dociera.

A ja bym poszukala w tym dobrych aspektow. 1. Nie musisz golis sie pod pachami na zero, przytnij tylko na krocej, a sam zobaczysz, ze edziesz sie lepiej czuc.... 2. A z miejscem na dole?? Pomysl jaka bedzie chetna do loda.... zmienisz zdanie... Cioty sie gola na klacie i na nogach!!! To juz inna bajka, ale pod pachami i w rozporku, gola sie faceci z jajami!!!

Gość seseesese
taaaaak ? ale ty to pewnie lubisz jak twoja dziewczyna jest wszedzie gładka, co ? dobrze Ci tak :D

Gość błagam o radę
ale dziewczyna to co innego, wy macie nasrane w baniakach i sie depilujecie, ja tego od niej nie oczekuje żeby sie depilowała, nie przystrzygę nawet tych włosów! nie będę z siebie pajaca robił!

Gość pach nie gole
ale lono i jaja owszem i jest super, gole zupelnie na zero czujesz wtedy jakis czystszy wolniejszy a oral jest dwa razy lepszy a mietolenie jajek ustami - pozezja zdecydowanie polecam, co to ma wspolnego z orientacja seksualna? to czy golace sie kobiety to lesbijki?

Ja też lubie jak chłopak goli sie na dole i pod pachami. Mniej się poci i jest to bardziej higieniczne, chociaż pachy jeszcze akcteptuję nieogolone. Nie uwazam, zeby cioty golilły się na klacie, zwykle sportowcy np. pływacy lub bokserzy golą klaty. Może jesteś mocno owłosiony i jej to przeszkadza, włochy nie są estetyczne. Nogi to co innego - nie podlega to dla mnie dyskusji, ale klata, jajka i pachy spoko- fajnie jak chłopak goli. <stopka>...życie to nieustanny test jak narazie...</stopka>

Gość pach nie gole
gole codziennie rano, zajmuje to 40 sekund

a to laz z kudlami i nie zawracaj glowy!!! I niech cie ta dziewucha w dupsko kopnie, za to ze ja chcesz zostawic po 2 latach bo se jaj nie bedziesz golil!!

Popieram autora. Poza tym, jeśli sprawa długości włosów stoi na przeszkodzie związkowi, to chyba nie warto o niego walczyć.

Gość raz na jakis czas mozesz
to dla niej zrobic. Ty tez pewnie oczekujesz od niej depilacji miejsc intymnych. Mysli ze to lubi? nie sadze. Raz na jakis czas jesli bys to zrobil to korona Ci z glowy nie spadnie. Ale faktycznie troche przesadzila z Tym ze musisz depilowac pachy :o moze smierdzi Ci spod pach dlatego zwrocila uwage na te czesc ciala. Ja nie oczekuje tego od faceta chce to sie sam wydepiluje, ale lepiej zeby tego nie robi bo to kojarzy mi sie z meska piczka:O

Gość jeśli partner oczekuje
ogolenia to się goli, o czym tu w ogóle gadać, czy to jakaś istotność czy jesteś ogolony czy nie?

Gość najmądrzejsza 11111
To, że się ogolisz pod pachami i na genitaliach, wcale nie oznacza, że jesteś ciotą, człowieku. To kwestia higieny i estetyki, a nie orientacji. Jeśli twojej kobiecie to przeszkadza, nie tylko podczas seksu, to zrób jej tą przyjemnośc i zaoszczędź jej widoku dżungli... PS: "tam na dola" ?? ile ty masz lat, że wstydzisz się wypowiedziec, albo nie znasz, słowa genitalia ?? Ja mam 15 lat i słabo mi się robi, czytając te bzdury które tu wypisujesz. Życzę szczęścia, będzie Ci potrzebne.

Gość powiedz jej ze na probe
bedziesz golil przez np tydzien albo dwa i jak sie okaze ze ci to nie odpowiada to z powrotem zapuscisz, zrob jakis gest dla niej jesli jej na tym zalezy

Słuchaj ogol się tak jak chce ona.... sama przekona się że to nie jest męskie i już więcej nie będzie tego chciala, a tak będzie wierciła dziure w brzuchu i oże się żle skończyć...

"ale dziewczyna to co innego, wy macie nasrane w baniakach i sie depilujecie" życzę Ci żebyś spotkał kiedyś taką samą zarośniętą małpę jak Ty i żeby się nie goliła na cipie ani pod pachami.

Gość chamol34lat
ach to młode pokolenie kobiet,całe szczęście że ja tego uniknołem

Gość Drogi Chamolu
Jestem "starszym" od ciebie pokoleniem, jeżeli masz 34 lata - i już moje pokolenie goli panów pod pachami. Poza osobami, które chcą współżycie zakończyć po pierwszym dziecku w wieku lat 30 :) :)

Gość chamol34lat
to chyba rodzynki,bo jeszcze żadna kobieta nie chciała walnąć mi jaj i pach na zero.Całe szczęście.