Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grażynka ze szczecinka

Uwaga idzie straszna burza z południa. wchodzi do nas już.

Polecane posty

Gość grażynka ze szczecinka
oj pewnie inaczej byś mówiła jakby nad toba się takie chmury pojawiły, albo jakies tornado to jest fajne do oglądania, ale cholernie niebezpieczne

Gość serużonka
wiem że niebezpieczne, ale fascynuje mnie to lubię się bać

Gość niebiańska a ajestem ja
mnie też zawsze omijają! a uwielbiam oglądać burze.

Gość klata sportowca
tiaaa też mnie omijały i tez żałowałem aż do pamiętnego czasu co przeszła centralnie nad moim domem taka burza że wyrywała drzewa, drzewo obok mojego domu poszło na trociny wręcz, ja nie sikałem a srałem a jestem już dorosły ;/ a to nawet nie była trąba, tylko gwałtowna burza pomyśl,czy lepiej wywoływać wilka z lasu

no tak, ale jeśli jest się w bezpiecznym miejscu :) ja osobiście chciałabym coś takiego zobaczyć, oczywiście pod warunkiem, że nikomu nic by się nie stało.

Gość tempe strzały
klata sportowca był w bezpiecznym miejscu a jakos nie klaskał uszami jak widział co się dzieje za oknem

Gość klata sportowca
no niestety, można zobaczyć trąbę powietrzną ale warunek jest taki że na pewno ktoś ucierpi, nie chodzi może o zdrowie czy życie, ale o domy i dorobki życia to takie piękno, które wiąże się nierozerwalnie z katastrofą

Gość klata sportowca
tak rzeczywiście, bałem się i nawet nie stałem w oknie bo równie dobrze jakaś gałąź mogła wybić szybę w każdym momencie, jak wyszliśmy po burzy to widok był nieco wstrząsający, oczywiście drogi nieprzejezdne a u mnie na dachu wielki konar drzewa jak chcecie to się cieszcie że idzie burza, ale ta radość będzie do czasu aż nie stanie się krzywda

klata- niestety to prawda. dobrze by było, gdyby takie zjawiska miały miejsce tylko na nietkniętym przez człowieka terenie :) z bezpiecznym miejscem obserwacji :)

Gość serużonka
w USA to mają nieźle, tam tornada powstają głównie na opustoszałych terenach albo polach uprawnych, sporadycznie tornada rujnują domy, ale na pewno nie miasta, ewentualnie nachodzi jakieś prowincje i można takie zjawiska oglądać do woli, jak np robią łowcy burz

tak! widziałam parę razy ten program :) gdybym miała pewnośc, że nic mi się nie stanie, przyłączyłabym się :D

rzeczywiście, dlatego ja bym się bała