Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamnikszorstkowlosy

moja dziewczyna robi przegladu balaganu gdy mnie odwiedza

Polecane posty

Gość jamnikszorstkowlosy

Gdy zabieram na weekendy moja dziewczyne do siebie (mieszkania ktore wynajmuje) to ona zawsze gdy wchodzi przez pierwsze chwile zarzuca mi i zwraca uwage ze ciagle mam syf w mieszkaniu. Ze brzydko pachnie, ze nie wyrzucam smieci, ze nie myje naczyn przez tydzien. Ze jest brudno, w lodowce jakies stare rzeczy. Nie mam czasu na sprzatanie... Czasem wyrzuca jakies przterminowane rzeczy z lodowki itd. Czy to jest normalne? Czy powinna tak robic? I jeszcze ma do mnie pretensje czasem ze klupuje taka swojska smierdzaca kielbase z czosnkiem...i kloci sie ze mna ze jak bedziemy razem mieszkac to ona nie chce jej miec w lodowce!(a to juz niedlugo) Czy ona jest pierdolnieta? Co wy byscie dziewczyny zrobily? Przeszkadza wam taki zapach w lodowce? Kiedys jak byla u moich rodzicow to nie chciala jesc ciasta. Potem mi powiedziala ze ona nie jest w stanie zmusic sie do zdjedzenia ciasta ktore pachnie ta kielbasa. No wszystko razem trzymamy w lodowce, ciatso obok kielbasy/.Nikt na to uwagi nie zwraca. Chyba z nia cos musi byc nie tak

Gość asdfghjSDFGHJK
NIEZLA PROWOKACJA

Gość jamnikszorstkowlosy
cholera, slowo honoru, to nie jest prowokacja...

Gość pfffff
z tobą jest nie tak coś, fleja jesteś a jej sie nie dziwie. człowieku zadbaj trochę o miejsce w którym przebywasz i nie trzymaj ciasta z kiełbasa!! szoook

tez nie zjem nic z lodówki w której jest kiełbasa :o przecież to śmierdzi niebywale, aż się żygać chce :o

Gość jamnikszorstkowlosy
wlasnie nie moge tego pojac, ta kielbasa jest bardzo dobra, zawsze jak jade do domu to przywoze jej dosc duzo, zamrazam itd. Czy wy jak macie lodowke to nie trzymacie w niej i kielbasy i ciasta? macie dwie lodowki czy jak?

Gość jamnikszorstkowlosy
no ale co zamieszkam z moja dziewcxzyna a ona mi bedzie zakazywac jesc wszystkich smeirdzacych rzeczy....? to wiezienie czy jak. ktos robi te kielbase i ludzie kupuja....przeciez to normalna rzecz!

Gość pfffff
kiełbasa na gorze ciasto na samym dole czy odwrotnie da się to oddzielić żeby nie śmierdziało, ale tobie to chyba wisi, aha xd

z tym seyfem to normalne, że sie czepia :P ale o kiełbase nierozumiem. uwielbiam taka wędzona. tylko prawda jest, że ciasta z kielbasa w lodowce sie nie trzyma :P

ja po prostu trzymam rzeczy któe nie chcę żeby mi przeszły zapachem kiełbasy trzymam w pojemnikach lub owijam dobrze folią. i trzymam na samym dole lodówki ;)

Gość bez sensu i dziwne to
no ja tez nienawidze ciasta które przesiąknęło kiwełbasą albo czynmś innym.:/ to jest okropne. Ja wszystkie sałatki np zakrywam folią zeby nie przesiąknęły innymi zapoachami, ciasto też można w jakiś papier owinąć. Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość jamnikszorstkowlosy
no wlasnie to nie jets taka wedzona, tylko taka z czosnkiem, mniej wedzona... i moja dziewczyna powiedziala ze nie chce jej w lodowce i ze nie bedzie sie ze mna calowac po tym jak ja zjem:| dziewczyny , czy etz jestescie takie "ą, ę"? moja dziewczyna lubi mieso, kabanosy...ale twierdzi ze one nie maja takiego zapachu

Gość jamnikszorstkowlosy
ale kiedys jak bylem u mojej dziewczyny w domu i otworzyla jej matka lodowke , to tez niezle jechalo...wiec o co chodzi:| wiadomo ze w lodowce smierdzi, jakies ogorki, czy mieso...

no bo z czosnkiem śmierdzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jamnikszorstkowlosy
no wlasnie ona czosnek lubi- sos czosnkowy. i to jest smieszne, bo zawsze mnie ostrzega ze bedzie go jadla, a potem nie chce sie calowac ale mowi ze tej kielbasy nei zddzierzy, bo wszytsko nia potem pachnie i jej sie nie chce tego ruszac w ogole

no chłopie to Ty nie widzisz jak fleja jesteś, ciesz się , że dziewczyna chce z Tobą zrobić porządek, chyba nie chciałbys mieszkać w zasyfiałym śmierdzącym domu i jeszcze z kobietą której to wszystko nie przeszkadza daj się napprostować póki mozna

Gość zaraz puszcze pawia
nawet najlepsze ciasto jest obrzydliwe, jesli wali kiełbachą lub w ogóle czymś innym niż ciasto. ?Kiełbachę trzymaj na górnej półce a ciasto owinięte w papier albo worek na najniżzej i po kłopocie, a jak smierdzi w lodówce to ją trzeba umyć!!!!!!!!!

Gość jamnikszorstkowlosy
ale moja mama dba o porzadek i trzyma wszysko razem, nikomu jakos to nei przeszkadza

Gość aniabra
w zyciu nie rusze ciasta ktpore lezalo w lodowce kolo kielbasy albo i dalej, wiaodmo ze przesiaka tym zapachem... moja babcia czasem trzyma ciatso w lodowce, gdzie sa otwarte jakies konserwy, ogorki ch wie co jeszcze i to ciasto tak jedzie....nie wezme tego do ust

z reszta kiełbase też możesz owinąć w jakiś papier specjalny czy coś:/ nie ma nic ohydniejszego jak inne rzeczy takim syfem smierdzą:/ nawet jak sie lubi taka kiełbasą, to po toi sa inne potrawy, aby miały swój specyficzny smak i zapach a nie jebało kiełbasa z czosnkiem:/ fuuuuuuuuuuuu

Gość jamnikszorstkowlosy
ale ona powiedziala ze nie zyczy sobie w ogole tej kielbasy w lodowce, bo jak ja nie zawine to i tak od razu czuc po otworzeniu lodowki

Gość kup se czleku jakies pudelka
prozniowe i w tym trzymaj te swoja smierdzaca kielbase:o zeby dziewczyna Ci jeszcze porzadek w lodowce musiala robic:o (tnz. wyrzucala przeterminowane produkty), pewnie w wknd jeszcze myje Ci naczynia z calego tyg i uklada ciuchy w szafkach?:o

Gość małalola992
kupcie 2 lodówki.

Gość jamnikszorstkowlosy
ok, sprobuje z tymi pudelkami ona jednak powiedziala ze nie bedzie sie ze mna calowac jesli bede ja jadl (po zjedzeniu) czy to nie jest juz chore?

Gość małalola992
ty jestes chory. po jedzeniu myje sie zeby.

Gość kup se czleku jakies pudelka
nie jest, ja swojego bylego po czipsach nie calowalam, po mialo to obrzydilwy posmak:o na kazdy posilek, dzien w dzien jesz te kielbase?

Gość a ty bys chcial sie
a ty bys chcial sie calowac z kims komu smierdzi z ust? jeszcze jak by byl to zapach ktorego nie znosisz? eh dramat