Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annaaa399

Ja 39 On 33 jest szansa na dłuższy związek?

Polecane posty

Gość qwer34578
niektore kobiety starzeją się szybko i brzydko,niektore powoli i z klasą.nie zawsze wystarczy dobrana dieta ,silownia ,basen itd a na kwas hialuronowy nie wszystkie stać ,kobiety szczuple i wysokie dluzej zachowuja mlodzienczy wygląd,gorzej jest z tymi niskimi i przy kosci ,szybo siadają i już ciężko coś wyciosać z takiego pasztetu.mężczyzni starzeją się wolniej i dlatego tak się utarło ,że nie bierze się młodszego gośćia,czy to tak ciężko pojąć? zauroczenie szybko minie i akurat facet bedzie zapatrzony w stare pruchno,już to widzę :D filmow za duzo glądacie ,albo pudelka czytacie

Gość Annaaa399
przyznam Wam, że nigdy z nikim tak się nie dogadywałam, nigdy facet nie działał tak na mnie jak on i byłoby mi trochę szkoda gdyby nasze drogi się rozeszły. Tylko, że dopiero tak krótko się znamy i właściwie połączyła nas wspólna pasja do koni. Dzisiaj też będziemy galopować, chyba że burza nam przeszkodzi. Dziękuję za rady, idę się przygotować na spotkanie z moim cudownym samcem. Wpadnę wieczorkiem

Gość dameska
Annaaa399 wiesz co jest najważniejsze ? miłość ,wierność i zaufanie ,dlaczego masz słuchac innych tutaj,słuchaj głosu swojego serca :) jest wiele szczęśliwych par z większą różnicą wieku,zawsze patrz na siebie a nie innych,skoro go kochasz i wzajemnie ;) bądź szczęsliwa :)

Gość emila z pomorza
o żesz qwer34578 aleś ty durna dziewucho hehehe... ludzie starzeją się różnie, popatrz sobie na ulicy ślepoto. Czasem 40sto latka wygląda lepiej niż niejedna nastolatka. Trzeba tylko dbać o siebie. A faceci niby lepiej wyglądają... ciekawe... zwisające ogromne mięśnie piwne i łysina to te ich zalety. Rzadko widzę faceta po 40 tce który wygląda atrakcyjnie...

Gość emila z pomorza
Anno bądź z tym facetem jeżeli Ci z nim dobrze. Zobaczysz po czasie czy do siebie pasujecie. A co do dzieci to znam parę mam które urodziły w tym wieku, ba nawet znam taką co się bardzo stara o dziecko i nie boi się że coś będzie nie tak. Tak że powodzenia i pozdrawiam:)

Gość solówa1
DOBRZE GRAŻYNKA NAPISAŁA:OSZCZĘDZ CHŁOPA.33-LATEK POWINIEN SZUKAĆ KOBIETY W WIEKU OK.30-LETNIEJ.CHYBA ,ŻE ON MA JAKIEŚ ZABURZENIA I SZUKA MATKI.ZAJĘTA BYŁAŚ KARIERĄ TWOJA SPRAWA,ALE DLACZEGO JEMU CHCESZ ŻYCIE SPAPRAĆ ,POPATRZ NA TO Z BOKU.GDYBYM MIAŁA SYNA ,NIE CHCIAŁABYM ,ŻEBY WIĄZAŁ SIĘ Z KOBIETĄ TYLE LAT STARSZĄ.

Gość TEŻ MI DYLEMAT
widac, stara cioto :-p ze mowisz po sobie :-p widocznie w twojej rodzinie juz tak jest, ze kobiety sie szybko sypia 🖐️ a ty drzysz, oby cie ten twoj nie zostawil. u mnie jest ok. kumple mojego chlopaka prawia mu komplementy :-p ostatnio zaslyszalam, gdy rozmawial /zanim nas sobie przedstawil/ z jednym kolega, ktory myslal, ze nie uslysze: Pawel...!! to ta starsza od ciebie??? ona jest sliczna..!! ma siostre??? :-D :-p bycie z rowiesnikiem lub mezczyzna starszym nie daje zadnej gwarancji szczescia. popatrz sobie chociazby na tematy na uczuciowym: co dzien po kilka tragedii milosnych: i to wlasnie takich, gdzie facet jest rowiesnikiem lub starszym. do diabla ze stereotypami!! 🖐️

Gość zgadzam sieeeee
tez nienawidze takich ciot proroczek co wygaduja ze to zla :-0 zazdrosne malpy, ktorych nikt chyba nie chce to i maja do pogadania :-0

Gość qwer34578
emilia,facetowi ujdzie taki wyglą,mięśień piwny itd....pamiętasz w co ubrany był twój sąsiad?nie ale sąsiadkę zapamietasz bardziej.to normalna sprawa.nie oszukujcie się ,że wszystko jest ok ,bo nie jest

Gość zgadzam sieeeee
qwer mowisz po sobie: sypieszsie i tyle :-D

Gość qwer34578
hahah chciałabyś ,zebym się sypała:)

Gość zgadzam sieeeee
ja bym chciala zeby zadna kobieta nie musiala wygadywac takich desperackich bzdur, bo to swiadczy tylko o niej 🖐️

Gość emila z pomorza
twoja sprawa jak lubisz brzuchaczy i wielorybów piwnych, łysych i koślawych. Ja nie widzę różnicy między zaniedbanym facetem i zaniedbaną babką.

Gość qwer34578
to nie bzdury ,to naga prawda,po co słodzicie autorce,że wybuchnie wielka miłość ,dziecko itd.wiadomo jak to się skończy.często na mięscie idę odstrzelona i widzę takie pary ,ona szara myszka,uczepiona kurczowa ręki faceta a on z nią idzie jak ciele na rzeź i patrzy za mną powłuczystym wzrokiem-bezcenne:D

Gość gwiazdaaa55
quwer ile masz lat?

Gość aha i achh
quwerr czy jakoś tak. Naucz się pisać poprawnie. Już bym chyba wolała mniej urodziwą ale inteligentną niż urodziwego matoła. :O Ale masz rację, że faceci myślą inaczej. Niektórzy. Tacy dla ciebie i na twoją miarę.

Gość zgadzam sieeeee
tja, za toba :-0 :-0 :-0 wez sie nie osmieszaj kobieto. twoje wywody sa wynikiem twojego frustracyjnego doswiadczenia i taka prawda, bo kazdy mowi po sobie, czyz nie? ;-p ten, kto tryska gorycza, w istocie ma takie zycie, nic dodac nic ujac. a poza tym nie gadam z tlukami 🖐️

Gość gttst
TEŻ MI DYLEMAT pffff..! a moj chlopak jest mlodszy ode mnie 13 lat i jest to moj najlepszy zwiazek, jaki mialam To ile masz lat babo:D

Gość maantra
qwer, jeśli Twój mężczyzna tak mówi o swojej poprzedniej partnerce, to całe szczęście dla niej, że się rozstali. Namawiam, żebyś się zastanowiła, jak będzie wspominał Ciebie z kolejną: naiwna kretynka? gruby/chudy paszczur? Bo przecież nie łudzisz się, że z Tobą zostanie, jeśli tak łatwo porzuca, ani, że będziesz miło określana, kiedy już mu się znudzisz.

Gość maantra
I jeszcze jedno: nie bądź taka pewna siebie, bo się na tym właśnie przejedziesz. A za 2-3 tygodnie to Ty będziesz przypominała kaszalota; za następnych parę miesięcy "młodą kurwę" z pociętym kroczem i rozciągniętą pochwą albo blizną po cesarce, rozstępami lub popękanymi naczynkami. Warto pluć na inną kobietę?

Gość maantra
..a "powłóczyste" i "próchno" pisze się przez "Ó" a nie "U". Odstrzel się jeszcze intelektualnie, to może z Tobą wytrzyma do porodu :P

Gość qwer34578
maantra,mnie nigdy nikt nie porzucił,to ja mogę porzucić faceta.siedzcie dalej w temacie i pocieszajcie się nawzajem ,faceci 170 wypierdki ,pocieszają stare panny a stare panny głaszczą kaszaloty.szkoda ,że fotek nie dołączyliście bo mam ochotę na kanapkę z pasztetem,PA ,żegnam i podniecać się tak mną bo majtek nie dopierzecie ofermy:D

Gość TEŻ MI DYLEMAT
mam 60 lat

Gość Antonia28
Moze ja moge doradzic. 2 lata spotykalam sie z facetem, znaliśmy sie kilka miesiecy i w koncu pojawil sie seks. Widzieismy sie prawie codziennie i z czasem ta relacja bardziej przypominaa zwiaek. Oboje obiecalismy sobie wiernosc ale kazde z nas mialo swoje zycie. Ja chodzilam do swoich przyjaciol sama, on do swoich sam. Dla faceta to bardzo wygodny uklad, z czasem zaczelo mi wiele rzeczy przeszkadzac. 2 dni temu ze mna zerwal (jak mozna zerwac jak sie nie jest razem??) Powiedzia ze 2 lata probowaismy i jakby mialo cos byc to by juz bylo, a on chce miec dzieci i zone i jak duzej bedziemy to ciagnac to zadne z nas z nikim sie nie zwiaze. Mial racje, ale ja chcialam jego podczas gdy on trzymal mnie ot tak. Nie popelnij tego bledu i nie zaczynaj sobie wyobrazac niczego bo sie rozczarujesz. Postaw sprawe jasno chcesz zwiazku nie romans. A i nie wskakuj mu do lozka zanim nie okresli sie. Trzymanie go na sile seksm nic nie da, czy dzisiaj czy jutro odejdzie a Ty bedyiesz cierpiec. Nie boj sie zrezygnowac z tego co masz, bo nie masz tak na prawde nic

Gość nadiuszka2d2d2d2d2ddd
tak, mysle ze wypowiedzi autorki powyzej trzeba ignorowac zupelnie i omijac nie czytając.Nie zawierają zadnej tresci i wartosci. Ludzie ktorzy zazawyczaj mają w sobie jakś frustrację ...dokladnie tak sie zachowują zeby sie wyzyc.... Ludzie szczesliwi poprostu pałają szczesciem i promiennoscia i ich posty wygladają troszeczke inaczej

Gość nadiuszka2d2d2d2d2ddd
to bylo o wypowiedziach : qwer34578

Gość cvbnmkjhgds
qwer34578 - to musi być stara niewydymana pasztetówa i do tego nieźle sfrustrowana. takiego kaszalota na pewno każdy facet puści w kanał hehehe

Gość maantra
Nadiuszka, masz całkowitą rację. Frustracja rodzi agresję, a jak to wygląda, widzimy na załączonym obrazku. Poza tym ludzie prymitywni nie dopuszczają do siebie sygnałów otoczenia o swoim prostactwie, a tu mamy wirtuozerię tegoż. Obrażanie innych świadczy o braku argumentów; powinno się filtrować takie wypowiedzi. Najgorsze jest to, że qwer jest w ciąży i zamiast się relaksować, otaczać życzliwością i sama być życzliwą , pluje żółcią na Bogu ducha winną Autorkę. Pożałowania godne.

Gość jest szansaaaa