Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgryzik

panie, panowie z krzywymi ząbkami

Polecane posty

Gość zgryzik

udało wam się pomimo tego defektu znaleźć partnera? macie męża, żonę, ktoś zwrócił na was uwagę? ja mam właśnie taki defekt, ząbki są naprawdę krzywe, wcześniej byłam kilka lat w związku, facetowi to nie przeszkadzało ale od jakiegoś czasu sama i boję się nawiązać jakąkolwiek znajomość, mam wrażenie, że przez ten defekt zostanę odtrącona, mam 23lata. Zbieram kaskę, rodzice mi pomogą i za jakiś czas planuje aparacik, żałuję, że nie zrobiłam tego dużo wcześniej, jako dzieciak nosiłam aparat ale zapominałam, rodzice nie byli mnie w stanie przypilnować i efekty takie są ...... w każdym razie czeka mnie jakieś 3lata z aparacikiem ( mój defekt jest spory ), jak to u was było z tymi związkami?

Gość zgryzik
no powiem Ci, że też mam żal, że mnie nie przypilnowali, dzieciak byłam i nie myślałam, że kiedyś będę tak żałować.....

Gość Kochajaca:)^^
ja mam cala dolna szczeke:0 moje zabki wygladaja jak co jeden to wystap:) efekt jest taki poniewaz maa o jeden zab wiecej:0:) mam faceta z ktorym jestem od 4 lat i mamay 4 miesieczna coreczke;)