Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majówka.

Nowy topik. Zapraszam wszytskie mamy siedzące w domu z dziećmi.

Polecane posty

"Ciemno wszedzie,glucho wszedzie,co to bedzie co to bedzie"no wieta co kobity,tosz to zakrawa na skandal,tosz nasz topik upadl:Dglowa to juz pewnie na aerobik biega,bo sie wkoncu wylizala:DAdzia,Tala i reszta ze zlotu czarownic a gdziez wy sie podziewata?:Dja to po ciezkim nalocie tesciowej dlugo nie moglam dojsc do siebie,doszlo do tego ,ze wykrzyczalam mojemu P ze nienawidze tej starej ropuchy i boje sie,ze on bedzie taki jak ona na starosc,to sie chlopina zalamal z deka i stwierdzil ,ze zrobi wszystko aby sie do niej nie upodobnic:Dmiejmy nadzieje....

hej :) oj wikiniki współczuje przejść z teściową :( ja mojej unikam jak ognia ona mnie też więc ok:) baby wyłazić z norek !!!

heh Tala ja tez swojej jedzy unikam i to tylko i wylacznie dla jej dobra:Dno ale coz czego sie nie robi dla jej dobrych relacji z wnuczkami,trzeba zagryzc zeby i zaprosic raz na jakis czas aby przyjechala do dziewczynek,nie moge przez moja antypatie do tej kobiety pozbawic kontaktow z babcia:O kobity musze sie wam pochwalic a co mi tam:Dnabylam ostatnio automat do pieczenia chleba,bo juz na ten kupny syf patrzec nie moglam,no takie cholerstwo dobre mi wychodzi ze nie moge normalnie,w calym domu pachnie chlebusiem mniam,na razie pieke z przepisow zalaczonych ale powoli zaczynam sie rozgladac za nowymi cudami;)

Witam dziewczyny! Ja to ostatnio czasu nie mam. Jak wracam z pracy to muszę nadganiać wszystko co kiedyś w ciągu dnia robiłam i jeszcze obiad na następny dzień przygotować. Na Kafe jak już zajrzę to tylko sobię czytam, bo odpisywać nie chce mi się. Całe szczęście, że właśnie usiadłam sobie ;). Moje córki są już po/w trakcie pierwszej choroby z przedszkola. Młodsza niestety od wczoraj na antybiotyku. Ostatnio więc i mało sypiam, bo bywało i po 2 godz. na noc. Co do teściowej to ja swojej unikać nie mogę, bo: 1. pilnuje mi dzieci. 2. pracujemy w tym samym miejscu, choć mało się widujemy.