Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jusiaaaa

Straciłam wszystko

Polecane posty

Gość no i d....
zawsze znajdzie się jakaś żółć co się wyleje. jak was nie obchodza problemy dziewczyny to wypadajdzie z tego topiku!!! znajdzcie sobie o bogatyni. juz was nie ma

Gość Jusiaaaa
Mam 22 lata, byliśmy razem 3 lata, wiele planów, myśleliśmy już o zaręczynach, wspólnym mieszkaniu, a teraz? wszystko pękło jak bańka mydlana. Wiem że często sterują mną emocje ale ja go kocham.

Gość zal i cie autorko
peklo bo jeden dzien sie nie odzywa???????? kobieto Ty masz 22 lata czy 5? bo az wierzyc sie nie chce ....:D:D

Gość Oj dajcie spokój
Jusiaaa- poczekaj aż emocje opadną. Zobaczysz będzie dobrze głowa do góry:) Tylko nie naciskaj go:/ Panowie tego nie lubią:) A tak na marginesie Bogatynia tak wielka tragednia , a ta Panienka kóra się w tym temacie wypowiadała i twierdzi,ze z tego własnie powodu mamy wszyscy się umartwiać pomijając własne problemy....dlaczego siedzi na kafe a nie pomaga powodzianom????

Gość Jusiaaaa
zal i cie autorko- mówisz do mnie że zachowuje się jak dziecko, ale nie wiesz jak wyglądała cała ta sytuacja.

Gość zal i cie autorko
to powiedz j ak wyglada

Gość Oj dajcie spokój
Jusiaa- nie przejmuj się niektórymi wypowiedziami. Są tutaj niestety osoby niezadowolone z zycia które zywią się czyimś nieszczesciem dokopują bo tylko w ten sposób mogą poczuć się lepsze. To osoby które nigdy nie zrobiły nic złego głupiego itp. Są chodzącymi ideałami tylko w swoim wyobrażeniu niestety:)