Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak. ZAŁAMANA!!

Tak. ZAŁAMANA!!

Polecane posty

Gość Tak. ZAŁAMANA!!

Witajcie!! Jestem na 9 dniu diety kopenhaskiej i jestem kompletnie załamana!! Tak. ZAŁAMANA!! Najgorsze jest to że robię wszystko jak należy nawet czasami w mniejszych porcjach a ja wcale a wcale nie chudnę!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego??? No może schudłam jakieś 2kg ale co to jest jak niektórzy opisują że schudli 10, 15 czy nawet 21kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????? Jestem tak załamana że pożarłam big tabliczkę czekolady i jestem zła na siebie, na tą głupią dietę i na cały świat!!! Co robić? Mam ją dalej kontynuować? Ale z drugiej strony po co?? Dlaczego tak się dzieje że innym się udaje a mnie nie?? Przecież nawet jem mniej niż jest w rozpisce!! Zapomniałam jeszcze napisać o tym że właściwie dużo się ruszam!!!! HELP ME!!! BO INACZEJ WPADNĘ W JAKĄŚ WIELKĄ DEPRESJĘ!

Gość dziewczyno weź nie psuj sobie
zdrowia! przerwij tą dietę jak najszybciej i przejdź na jakąś rozsądniejszą!

Gość annanna
najlepsza dieta - proteinowa.

a ja tam sobie codziennie dogadzam kulinarnie i schudlam już 2kg :classic_cool: ale jeżdżę codziennie na rowerze ponad godzine hehe :P

Gość Tak. ZAŁAMANA!!
Czemu nie jest zdrowa?? ta dieta ?? proteinowa jak wygląda?? oj oj masz szczęście :P

Gość Tak. ZAŁAMANA!!
Max Zander vel Klaun ha ha ha bardzo smieszne...

Gość Urodziłam dwójke dzieci
Przy córce przytyłam 15 kg Przy synu 18 kg Po jednym i drugim dziecku juz w okresie połogu zrzuciłam wiekszość kg racjonalna dieta mało przypraw ,duzo warzyw, duzo ruchu (takiego jak lubisz jeden lubi długie spacery a inny pływanie) ostatni posiłek koło 17 potem tylko napoje niesłodzone ziołowe i tyle nawet nie wiedziałam kiedy schudłam Teraz syn ma 7/8 tyg a mi zostało 3 kg do zrzucenia jak w zyciu we wszystkim KONSEKWENCJA

Gość Tak. ZAŁAMANA!!
independent woman proteinowa co to takiego ?? Urodziłam dwójke dzieci gratuluje :) ja mam ponad 10 kg nadwagi mam 176 waże 72 kg..;/ stoswalam kapuścianą ale przerwałam w 6 dniu ;/ nie wytrzymałam ;/ a teraz ta dieta i co .. i nie chudne ;/

Gość dziewczyno weź nie psuj sobie
właśnie proteinowa nie szkodzi, nie tak jak kopenhaska. umówmy się jednak, że gdybyś chciała się odżywiać jak w pierwszej fazie diety proteinowej latami, to nie byłoby to rozsądne wyjście, bo jest to dieta odchudzająca. zawsze ważny jest umiar, a kopenhaska to jest jedna wielka porażka, można sobie tylko trawienie zepsuć, rozregulować.

Gość taa niedobra pupa
Zaraz ci wszystko wyjaśnię. TAjemnicą "sukcesu" tej diety jest odwodnienie. Większość osób baardzo się odwadnia, mylnie myśląc, że to zgubione kilogramy. Na diecie tej pije się kawę, która odwadnia. Nie je sie w ogóle soli -- gdybyś przez 2-3 dni nie jadła w ogóle soli, jedząc normalnie, tez powinnas wazyc ok. 2 kg mniej. Nno i gwałtowna redukcja kcal tez powoduje odwodnienie. Nawet picie nic nie daje. Żeby stracić 1 kg tłuszczu trzeba spalić 7000 kcal. Więc na tej ddiecie powinno sie tracić ok. 2,5- 3 kilo. Reszta to woda. Ale odwodnienie tez daje efekt luźniejszej bielizny czy spodni, więc gimnazjaliści są zadowoleni....

ale akurat rezygnacja z soli jest bardzo pozytywna. pozbycie sie wody z komorek tluszczowych to i tak podstawa i poczatek kazdej diety :P

Gość taa niedobra pupa
ja mam ponad 10 kg nadwagi mam 176 waże 72 kg..;/ w mózgu masz za to niedowagę, czy ty w ooogóle wiesz co to nadwaga? Albo BMI?

Gość Urodziłam dwójke dzieci
nie zaliczam sie do osób zamoznych jem to co musze jesc przykładowa dieta sniadanie ok 7 rano dwie kromki chleba z serkiem lub wedlina plus pomodor lub inne warzywo plus cienka herbata obiad ok 13.00 miseczka zupy takiej jak danego dnia jest pomidorowa rosół lub inna warzywna, do tego kawał miesa (bo ja nigdy z miesa nie zrezygnuje) plus surówka podwieczorek ok 15.00 ja to nazywam jakis zapychacz kawałeczek drożdówki lub precelka ale naprawde nieduzy plus herbatka ok 17.00 kolacja porcja ryzu z sosoem warzywnym lub pieczona ryba plus herbatka od klacji juz nic nie jem tylko pije rózne napoje niesłodzone żoładek tak sie przyzwyczaił ze sie nie domaga

Gość taa niedobra pupa
Ja się na dietach nie znam, ale większosć osób po dietach tyje. Więc juz od dawna nie stosuje diet... Udało si się w ten sposób zrzucic już ponad 13 kilo....

Gość Tak. ZAŁAMANA!!
taa niedobra pupa czuje się poprostu źle... mam zbyt dużą pupe uda.. i brzuch !! Urodziłam dwójke dzieci dzięki za rozpiskę :) zapisze ją sobie.

Gość Tak. ZAŁAMANA!!
a co z dietą 10 dniową moze jest lepsza?? co mam zrobić by schudnać !!

Gość taa niedobra pupa
Jeść cierpliwie ok. 5, nawet 6 razy dziennie małe porcje. Obliczyć sobie jak najdokładniej zapotrzebowanie energ. Odjac od tego 300- max. 500 kcal. I jesc to podzielone na te 5 porcji, w równomiernych odstępach, najlepiej o tej samej godzinie. Na noc najlepiej białka - np. kawałek mięsa, serek grani.... I trochę poćwiczyć, ale nie za dużo, pewnie 10 minut rano i wieczorem starczyłoby

Gość taniej 22%
Zażerasz się co dwie godziny i ty chcesz schudnąć?! Jesz o 13 potem o 15 i jeszcze o 17 wrąbiesz. Gdzie ty to pomieścisz w tym brzuchalu?! Drożdżówkę żresz na podwieczorek? pasibrzuchu jeden? Pijesz napoje ? Nic dziwnego że wyglądasz jak wieprz! Ja ważę 60 kilo bo nie zażeram się tak jak ty wieprzu!!!!Żarłoku jeden.

Gość Tak. ZAŁAMANA!!
taa niedobra pupa no tak racja... taa niedobra pupa ale ty pierdolisz;/ nie wiesz jak jem i co jem ;/ ;/ żałosna jesteś .

Gość jiojij
jak mozna stosowac tak idiotyczna i bezsensowna diete?:O:O:O

Gość Tak. ZAŁAMANA!!
ta 2 wypowiedz miała być do taniej 22% jiojij czemu idiotyczną ??