Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boże,spraw,żebym umarła

Boże spraw,żebym umarła

Polecane posty

Gość no to witka
skąd jesteś ,moze ktoś z nas by ci osobiscie pomógł ,np zabrał do lekarza na kawke pogadać :) Jeżeli nie to nie załamuj sie idz do dobrego lekarza a mężą olej znajdziesz jeszcze lepszego :D

Gość elooo
myslę, że dobrze zrobiłaś. potrzebujesz czasu żeby się uporać z myslami, zważyć emocje i podjąc decyzję. ale nie szybko, rozsądnie. popros o pomoc, depresja to choroba. tabletki spowodują, że nie będziesz tak bardzo odczuwała, problemy spłyną po tobie jak po kaczce, wydadza się łatwiejsze do rozwiązania. swoją drogą nie uważam, aby seks z prostytutką byl przewinieniem mniejszej wagi. zdrada to zdrada, tym bardziej, że tą planował od tak dawna.

Gość Boże spraw,żebym umarła
Boli mnie każdy centymetr mojego ciała.Przypominam sobie całe moje życie,ciężkie dzieciństwo,brak rodziców,dom dziecka,poronienie.Myślałam,że On jest moją nagrodą za moje smutne życie.Do niedawna byłam radosną,zadbaną dziewczyną a teraz jak patrzę w lustro to widzę zaniedbaną,wychudzoną,smutną postać.

25 lat ale jakie to ma znaczenie...

Gość Audi q7
Wspolczuje Ci bardzo ale badz silna,czas leczy rany,zobaczysz.Zdrada boli ale nie poswiecaj zycia dla faceta.Daj sobie troche czasu.

Najgorsze jest to,że go dalej kocham,choć próbuję znienawidzić.Ale nie mogę.Był dla mnie do tej pory bardzo dobry.Przeżyliśmy piękne chwile.Byłam szczęśliwa.

Nie myślę teraz o mężczyznach,tak bym chciała się pozbierać i popatrzeć na życie z innej perspektywy.Czuję,że ulatuje ze mnie życie w tej ciemnej sypialni.

Gość madziaraaaaa1231231234
przytulam!!! idz do psychologa, na pewno ci pomoze

Chciałam przełożyć kartę do starego,nieużywanego od dawna telefonu i natknęłam się na smsy,które zapisały się w tym telefonie.

Wiem,że jest święto.Już się modliłam,choć od dawna tego nie robiłam.

Gość NIE ZABIJAJ SIĘ!!!!!
Bo za z samobójstwo idzie się do PIEKŁA. Lepiej dla Ciebie, żebyś miała na tym świecie najgorzej ze wszystkich (choć Ci tego nie zyczę)niż trafiła do piekła.

Gość tak see...
Najlepiej będzie jak się skontaktujesz szybciutko (jutro) z psychologiem który pomoże Ci przez to przejść... Sugerowanie się naszymi podpowiedziami może pomoc ale też zaszkodzić... Jeszcze nadejdą lepsze dni:) Pozdrawiam

Prosiłam Boga,żeby zabrał moje życie i dał komuś,kto jest chory i chciałby żyć.Życie za życie.Poczułam się już taka zmęczona tym życiem,mam 25 lat a czuję się jakbym miała ze sto.Tyle się wydarzyło w moim życiu.

Za Twoje cierpienie przyjęte z pokorą i powiedzeniem Bogu "Bądź wola Twoja" spłyną w przyszłości wielkie łaski. Bądź taka i się nie zabijaj ani nie proś Boga byś umarła.

Gość Byc moze prowadz jakas dzialal
Jak sie zabijesz to pokazesz tylko, ze Jestes gownem, dlatego, ze skrzywdzisz wszystkich swoich najblizszych. Okazesz sie tchorzliwa osoba, ktora zamiast inwestwac w zmiane inwestuje w smierc. Powiem Ci, ze Jestes tchorzliwa tez dlatego, ze nie popelnisz samobojstwa, gdybys chciala to zrobic to bys to zrobila, a nie prosila Boga, Jestes dziecinna i nie pierdol o tym, ze chcesz oddac zycie komus choremu. Jak ja powiem, ze oddam noge dla chlopaka jakiegos z kambodzy, sobie ja upierdole to spowoduje, ze temu chlopakowi wyrosnie noga sama z siebie ? Zastanow sie nad sba i nad tym co gadasz.

Chciałabym,żeby mnie ktoś pokochał.Tylko tyle i aż tyle.Bardzo żałuję tego dziecka.Kochałabym je a ono kochałoby mnie.Miałabym cel w życiu.

Wiem,że to głupie gadanie ale to była prośba do Boga o rzeczy niemożliwe.Ja już nie potrafię racjonalnie myśleć.

Skoro czegos chcesz to przestan pitolic o tym, ze nie chcesz zyc, bo chcesz zyc, ale chcesz tez zeby ktos Ciebie glaskal i pocieszal. Wez odpowiedzialnosc za swoje zycie, obierz cel, rozbij go na mniejsze czynniki!!! Nie poddawaj sie :)

Tak ,to prawda nie jestem odważna.Boję się,boję się nawet ludzi za oknem.To śmieszne dla Ciebie ale tak jest.Napisałaś prawdę.

a pytałaś go dlaczego to zrobił ? co tamta mu dał czego Ty nie możesz ?

Masz rację,chcę,żeby mnie ktoś przytulił i powiedział:Weź się w garść,wszystko się ułoży'.Chciałabym po prostu trochę uczucia.

Nie warto się zabijać z żadnego powodu.

Skąd jesteś?

Ja już nie potrafię racjonalnie myśleć. Taaa ? To jakim cudem uzywsz pisma ? To chyba oznaka racjonalnego myslenie swiadomego :) ? Skoro uwazasz, ze to glupie co mowisz to SKONCZ :)

Udaj sie do Boga bo On jest Miłością.

To smieszne dla mnie ? A w ktorym momencie sie smialem ? SMialem sie w Twojej glowie, ja sie zajmuje rozwojem sobistym i zamst pisac, "nie martw sie bedzie dobrze, bo milosc Cie odnajdzie" pokazuje Ci Twoje bledy i chce bys wiedziala, ze dobrze Ci zycze :) ja tez szukam kobiety zycia, ale nie placze z tego powodu, bo to nie pomoze w realizacji celu :)

Gość ala30000000000000
kochana meża masz szuję i nie warto za niego umierac.Jutro głowa do góry i z rana mykaj do laboratorium dowolnego i zrób test na hiv i wzwc .Mój były facet przede mną mniał duuuuużo kobiet wszelkiego rodzaju,ponoć tez nie tylko kobiet:/ pomysleć ze chciał sie ze mna zenic.Kopnełam go w zadek i poszłąm na testy i jestem zdrowa a to najwazniejsze.Teraz mam cudowengo meza:)

Powiedział,że był głupi,doszło to do niego po tym jak poszedł od niej.Że to ze mną mu jest dobrze w łóżku.To są jego słowa.I że nie potrafi wytłumaczyć jaki jest powód,że zrobił to z głupoty.Ze był ciekaw jak wygląda coś takiego.Ja jestem szczupła,ona puszysta,chciał zobaczyć jak jest z taką kobietą.Ale zarzeka się,że to dla niego nic nie znaczy,że bardzo żałuje tego incydentu.

NIE ZABIJAJ SIĘ!!!!! Ona zle interpretuje Boga, Bog moze pomagac ludziom, ktorzy widza w nim oparcie, ale autorko widzisz w nim chyba morderce na zlecenie :) hehe zarcik :D. Ja wgl. nie wierze w Boga, ale jesli ma to CI pomoc to niech Bog bedzie Twoim oparciem dopoki nie znajdziejsz tego, ktory da Ci milosc :) i nie placz, usmiechnij sie, otarl bym Ci lzy i przytulil, ale po 1 jestem daleko, a po 2 natychiast po otarciu lez bym Cie dreczyl o to bys zmienila podejscie do otaczajacego Cie swiata, bo on w gruncie rzeczy jest taki jak Ty go postrzegasz :)