Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna grzesia

Potrzebuje rady!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dziewczyna grzesia

Cześć dziewczyny! W piątek powinnam dostać@ ale nie dostałam zrobiłam za to test wyszedł negatywny ( niestety) Okrutnie się czuje Mam obolałe piersi , jestem jakaś płaczliwa odbija mi się powietrzem i ogólnie inaczej niz zawsze! Mam kucie w dole brzucha takie jak podczas@ Do tej pory @ przechodziłam bezobjawowo Poradźcie mi kiedy mam wykonać kolejny test!!!!!!! Bardzo chę te dwie cudne kreski :-)PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja gdy okres miałam dostać w sobotę, to test zrobiłam następnego tygodnia w środę z porannego moczu. Od razu były 2 grube kreski. Ale nie miałam żadnych takich objawów. Nic mnie nie bolało, czułam się normalnie. Miałam tylko ogrooomne ilości białego i wodnistego śluzu i ludzie mówili mi, że blada jestem. Z tego co wiem, jak test jest negatywny, to może się mylić.

Gość mam mega problemm
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi

Gość cieciunio
klamerka na nos i do przodu :P