Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarka____

Kolezaneczka rozwalila mi przyjazn! Swinia! I to podczas pielgrzymki!!!

Polecane posty

Gość klarka____

Poszlam na pielgrzymke z moja bliska przyjaciolka, jak siostry bylysmy, jak jedna osoba niemalze. no i poszla z nami B. nie miala z kim, wiec wzielysmy ja ze soba. I co? Z pielgrzymki wrocilam sama :-( Siedze i rycze. Swiat mi sie zawalil. Tak bardzo brakuje mi mojej kumpeli. ale honor nie pozwala mi sie do niej odezwac. najgorsze jest to, ze w zasadzie nawet sie nie polkocilysmy. p prostu cicha wojna. A z B. milo gadamy. Co za falsz. Nie ufam juz nikomu. Boje sie, ze beda mi obie robic kolo piora w naszej paczce...

Gość kafetarianka dzis na pomorancz
prawdziwy przyjaciel to ktos ,do kogo mozesz zadzwonic o 3 w nocy i powiedziec ze jestes w wiezieniu na Kubie A on ci powie "nie martw sie zaraz tam bede "

Gość hmm - zastanów się kto co
rozwalił. Bo albo to tylko ty myślałaś że masz przyjaciółkę, albo przyjaciółka cię zdradziła po prostu. Jeśli naprawdę jest twoją przyjaciółką, to wszystko dobrze się skończy, bo przyjdzie do ciebie i sprawe wyjasni. Ale może robisz z igły widły? Na czym to "rozwalenie" przyjaźni miałoby polegać? Że teraz jesteście trzy a nie dwie?

Gość Nie koniecznie rozwaliła
Ci przyjaźń. Czas pokaże jak to jest naprawdę.

Gość Nie koniecznie rozwaliła
moze Ci sie tylko tak wydaje

Gość kamilakamila
to sa wlasnie chrzescijanie :O dlatego najbardziej lubie dziewczyny ktore sa ateistkami, te religijne czasami potrafia byc bardzo falszywe

Gość kamilakamila
rozumiem ze kolezanka rowniez bardzo religijna jest :O