Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldonix 17

szłam dziś przez lasek i zobaczyłam zużytą prezerwatywę

Polecane posty

Gość aldonix 17

... czy mogę być w ciąży? błagam pomóżcie!!!!!

Gość RySq
ehh,bd miała dzieciaczka

Gość twardzioch
do lasu się wybrałem grzybów nazbierać i nazbierałem ale do tej pory mnie zastanawia to znalezisko na polanie leśnej , aż trzy sztuki nowiutkich stringów czarnych normalnie porzucone i nawet śladów ogniska brak lub innego grillowania , jedynie ślady opon pozostały :)

Gość to zalezy czy byla
pęknięta. ale i tak na twoim miejscu poszlabym do lekarza po tebletke 72h

Gość aldonix 17
ratunku 😭 powiększyły mi się sutki i stały się wrażliwe :O :O :O a co jak to była sperma murzyna?

Gość ladaco
no to po co ją wpychałaś do pupy?? :o

Gość hans klozet
o matko! przepadlas dziewczyno! kto wogole chodzi do lasu z otwartymi oczami? czy ty nie wiesz, ze takie prezerwatywy z murzynska sperma tylko czychaja zebys je zobaczyla? i ciaza gotowa! moja siotra tez raz tak bezmyslnie poszla do lasu i ma juz ciapackie blizniaki w drodze..opamietajcie sie dziewczyny! nie nauczyli was nic na tych lekcjach wychowania seksualnego?

Gość aldonix 17
uczą nas kalendarzyka maużeńskiego miałam przy sobie kalendaarz.. myślałam że to wystarczy będę miała mużyńskie bobo? :(

Gość oj dam dam ci dzis
kochana nie martw sie jest jeszcze ratunek! zalezy jakie mialas majtki podczastego spaceru, jesli byly to barchany do kolan z marszczeniami wokol pachwin to nic sie nie stalo..gorzej jak bylas w stringach (mysle ze to malo prawdopodobne jednak)..wtedy nie ma ratunku...jako znafca tematu dodam, ze niekoniecznie musi urodzic sie dziecko murzynskie..jesli nadeszlas z polnocnej strony zagajnika to bedzie to maly pakistanczyk, jesli ze wschodu to mozesz liczyc na araba..w kazdym inym przypadku jednak bedzie to maly bambo z duza wara...