Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tesika

sama ze sobą... a może ktoś pomoże

Polecane posty

Gość Tesika

Postaram się krótko i zwięźle. Jestem w związku już ponad rok, jesteśmy narzeczeństwem, mój męzczyzna wiadomo nie jest idealny, wiem że takich nie ma, zdarzają sie sprzeczki między nami ale wiem że mnie kocha, jest na swój sposób wyjątkowy... kocham Go... tylko przeraża mnie myśl z tym co się ze mną dzieje, wcześniej byłam w związku przez 5 lat, był moim najlepszym przyjacielem, też wspaniały człowiek, ale jak to bywa rozstaliśmy się, nie było konkretnych powodów, nie chcieliśmy starcić tego co nas łączyło, nie chcieliśmy tego zniszczyć... było minęlo chociaż nawet cięzko mi jest jak myśle o tym mimo że minęło już 2 lata... Staram sie jak moge teraz, nie chce zniszczyć tego co mam teraz, cudowny mężczyzna, ale sprawiam Mu ból... mówię imię byłego przez sen, nie jest to raz czy dwa, zdarza sie mi to czesto nie wiem co mam z tym robić, nie umiem nad tym zapanować... Ciężko mi, jemu też, ja nie chce wracać do tego co było kiedyś, ale czasem po prostu nie umiem. Milcze myśle a czasem nawet płacze jak nie widzi sama nie wiem jak mam nad tym wszystkim zapanować:(

"Ohne dich kann ich nicht sein Ohne dich Mit dir bin ich auch allein Ohne dich"

Musisz zadać sobie pytanie czy ten twój były jest dla ciebie tak samo ważny jak kiedyś i czy nadal coś do niego czujesz... po ty co napisałaś wydaje mi się że on ma jeszcze pewne miejsce w twoim sercu Ja mam chyba pecha na ciebie Sid gdzie nie wejde na jakiś topik to ciągle jakaś wiadomość od ciebie;):):)

Strasznie mi przykro z tego powodu Silveer :D :D :D

Widac tak na przeznaczone - wpadac na siebie :D :D

Gość Raczek :)))
udłabym się do psychiatry i nie jest to żart. Masz tyci problem skoro nie potrafisz/ nie możesz zapomnieć o swojej miłości pomimo iż chcesz :O

Oj tak, swiete slowa! Zatem widzimy sie jutro na kawie w realu :D :D :D

Gość Tesika
Mój były jest w zwiąku i ja też, był kiedyś najważniejsza osobą, nie wypre sie 5 lat bycia razem, chce zapomnieć jakby sie tak tylko dało... nie chce krzywdzić mojego mężczyzny,chyba nie zasłużył sobie na mnie :(

no tak to masz cięzki orzech do zgryzienia.. a rozmawiałaś o tym z tym swoim byłym i tym aktualnym?? TY ej niedziela już była :)) straciłeś rachube czasu hehe

O kurcze, rzeczywiscie :D :D Zatem bedzie piekny poniedzialek :D

Gość Tesika
nie widuje sie z byłym, tylko czasem zajrzy do mnie do pracy na moment, zapytać co słychać, omijamy ten temat jak sie da, jestem bardzo wrażliwa, nawet teraz mam łzy w oczach... A z aktualnym rozmawiałam, w końcu to jemu sprawiam przykrość, spytał czy kocham byłego, odpowiedziałam już dawno że nie, nie daje mu powodów do zazdrości... Byłam niedawno gdzieś z psem, niedaleko był mój były z dziewczyną, zorientowałam sie troche później, i poprostu sie usunełam... nie chciałam jemu robić przykrości ani jej. Naprawde chciałabym żeby byli szczęśliwi... Ale to ja krzywdze to ze mna jest coś nie tak:(

Gość ej ludzie
jaka ma byc jutro pogoda?

Gość Tesika
zazdroszcze tego pięknego poniedziałku... :)

Ja to wam wszystkim moge dac piekny poniedzialek jesli tylko chcecie :D :D

Do Sida- a co ta twoja mapa jest aż tak szczegółowa że każde zadu*ie na niej jest :))