Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja duży...

Ja 190, ona 155 cm ?

Polecane posty

Gość ja duży...

Wszyscy mowią, że to nie pasuje, że powinienem poszukać wyższej, że każdy niech się dobiera wg wzrostu a nie tak o, że to jest brzydkie, że zabieram jakiemuś chlopakowi np170 cm dziewczynę, itd? A co Wy na to?

a co Ty się przejmujesz?Ona z pewnością jest wniebowzięta (dosłownie i w przenośni)....:-)

Gość terajo
on jest zadowolona, mi też jest w porzo, ale jak ktoś gdera Ci tak - to się mimowolnie zastanawiasz nad tym, ;/

Gość ja duży...
własnie - tak samo z siebie nachodzi myślenie - dlaczego ludzie tak mowią i czy może coś w tym jest, ale jednak z drugiej strony to śmieszne., Moja 155 cm jest bardzo zadowolona i mi też jest ok. Ale jak napisał terajo - myśli się czasmi mimowolnie. :(

Gość JohnyyBravoo85
OMG POC O CI TAKI KARZEŁ. LUDZIE WEZMĄ CIE ZA PEDOFILA JAK BEDZIECIE SZLI RAZEM ULICĄ...

Gość ja duży...
odp. wyżej - i to jest przykład słów jakie mówi otoczenie.

Gość Moje krasnale ogrodowe
są wyższe :D

Gość milunia lolunia
a ja mam 148cm a moj chlopak 185! :D i jest nam razem cuuuudnie!!!! on uwielbia jak mu siadam na kolanka robie sobie kucyki i przebieram sie za uczennice....mowi ze to takie slodkie i sexiii :D nie przejmuj sie opiniami takie dzieffczynki jak ja sa najfaniejsze :) :D

Gość hahahaahahah
jesli gustujesz w krasnalach ogrodowych to smialo sie za nią bierz :D:D

Gość ja duży...
a skad sie takie docinki biorą? nie rozumiem.

Gość jestem ciekawa 111
dokąd siega ci ta dziewczyna, bo moj brat ma dziewczyne - on ma 190 cm i ta dziewczyna siega mu pod brode i on sam twierdzi, ze ona jest za niska i to musz przeszkadza

Gość e tammmm
zobacz na kylie minouge: ona jest malutka, a ma przystojnego faceta, modela, wysoki 190 ;-) ja mam 160, moj cudny chlopak 190 i jest super, kocha mnie taka, a ja moge smigac na obcasach, bo lubie ;-)

Gość ja duży...
do ramienia mi sięga,. Obcasy fakt, ale max 10 cm.,

Gość zalecenia
Zabawnie musicie wyglądać w tańcu. :D

Ja tam jej zazdroszczę. Fajnie jest mieć dużo wyższego chłopaka, uważam że to nawet sexy. Po za tym po co myśleć o tym co mówią inni skoro najważniejsze jest chyba co myśli i mówi ta druga ukochana osoba, nie?

hehe spotykałam się kiedyś z takim wysokim facetem - on 193cm, a ja 158cm :) i szczerze powiem dziwnie się czułam :) obecnie mam chłopaka o wzroście 172cm :) ale oczywiście to tylko moje odczucia :) jeśli jest Wam dobrze, to nie ma sensu nic zmieniać - na pewno nie należy sugerować się negatywnymi opiniami innych osób :)

Gość ja duży...
radzimy sobie we wszystkim :), Na początku jej i mi było trochę dziwnie, ale teraz już się do swojej róznicy wzrostu przyzwyczailiśmy., Przecież nie rozstanę się z nią bo jest niska,. W tancu..hmmm...nie wiem nie myślałem o tym..., Ogólnie jest cudnie :D

Gość czarnucha 77
i wazne jest co ty czujesz a nie mysla inni :)

nie rozumiem cie ile ty masz lat 15 ze sie takimi rzeczami przejmujesz ?? a co to kogo obchodzi i co ciebie obchodzi co inni mowia ja mam 152 cm maz 184 cm i tak wszyscy gadaja ale o tym jakim szczesliwym malzenstwem jestesmy obawiam sie ze skoro masz "takie problemy" to nie dorosles do zwiazku

Gość ja duży...
to nie są moje problemy - a pytanie skąd w ludziach takie negatywne podejscie do znacznej róznicy wzrostu wśrod partnerów? zazdrość, złe doświadczenia, stereotypy,.itd? Jakbym miał 15 lat i 190 cm wzrostu to chyba bym oszalał :D

Gość czarnucha 77
tak juz jest ,ze ludzie jak masz to ci zazdroszcza a jak nie masz to sie wysmiewaja,moze poprostu ciemnogrod

Gość Mali.....
Zostaw ją, chodź do mnie, ja mam 178cm :D

Gość ja duży...
fakt większosć osób o negatywnym podejsciu to takiej roznicy wzrostu to przedział wiekowy 50 - 80 lat :) . Słowa mojej "ciotki" lat 80," ona mała drobna, szczupła ona Ci dziecka nie urodzi :D.,stać Cie na lepszą". No smiech na sali., A CI młodsi też mają jakies aluzje - no nie wiem skad to sie bierze.,

Gość milunia lolunia
no wlasnie bo ludzie ci poprostu zazdroszcza dlatego sie beda wysmiewac!! ja wiem bo mam 148cm i dziewczyny mi zazdroszcza tego ze tak podobaM sie mezyczyznom bo jestem taka slodziutka hihihhi :D nie przejmuj sie opiniami najwazniejsza jest love i fajny sexik :P :D

Gość ja duży...
powiem szczerze - kobiety powyżej 175 cm wzrostu jakoś mnie nie kręcą...albo mi się tylko wydaje :D., Małe od zawsze mnie przyciągały - takie 165-168:),. Moja ma 155 i tez mnie obezwładnia ;)