Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdycham

Niestrawnowc czy co????

Polecane posty

Gość zdycham

od wczoraj mam bol w nadbrzuszu, ok 2 cm pod mostkiem pomiedzy zebrami. Wczoraj nic nie moglam jesc, stan podgoraczkowy 37,7, wogole wszystko mnie bolalo ruszyc sie nie moglam. Dzis troche lepiej ale dalej boli i dziwne uczucie jakby glodu nie wiem sama. Co to moze byc? Jakas niestrawnosc czy co? Macie jakies sposoby na taka przypadlosc. Please!

Gość no sorry ale niestrawnosc
to goraczki bys nie miala :O a wymiotujesz? masz inne objawy? ja bym do lekarza poszla :O moze to zatrucie jest jakies? niektorych ponoc przy wyrostku zoladek tylko boli. a jesc mozesz?

Gość zdycham
nie wymiotuje, wczoraj mnie mdlilo troche, probowalam jesc ale malo... dzis troche tez zjadlam. Goraczki juz nie mam od wczoraj wieczorem. Mysle ze to zoladek albo watroba nie wiem sama... co robic??? Jakies zolka picz czy co???

Gość zdycham
pomozcie no!!!!

Gość na forum ci nikt nie pomoze
to trzeba do lekarza isc

Gość wymarzona
jak masz dziurawiec to go pij,byc moze oddzywa sie owoli woreczek,on tak promieniuje ze wydaje sie wlasnie ze to zaladek no i przyjego stanie zapalnym jest podwyzszona temperatura,poki co pij dziurawiec,ale do lekarza sie przejdz i popros o skierowanie na usg jamy brzusznej.