Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MmMmMmnNmNm

Co byście wybrały - wesele czy wczasy zagranica?

Polecane posty

Gość MmMmMmnNmNm

Z góry zaznaczam - proszę o posty KOBIETY i to takie dosyć poważne, dorosłe itd. Dostałam dwie propozycje. Jedna to wesele w górach z facetem który od ponad roku bardzo mnie interesuje. Zaprosił mnie ponieważ jest sam, a my od czasu do czasu się widujemy, nie ma z kim iść. Jestem raczej pewna, że z jego strony nic do tej pory nie było, a wesele jest swego rodzaju szansą dla mnie. Druga propozycja to wypad na 2 tygodnie na południe Europy. Nie jestem osobą zbyt zamożną (wciąż się uczę), a ten wyjazd wiązałby się z niewielkim nakładem pieniężnym. Wybiera się tam grupa moich dalszych znajomych, zaproponowali abym poleciała z nimi. W tym problem, że terminy się nakładają. Jestem rozdarta, chciałabym i to i to. Co wybrać? Wymarzony wyjazd? Wymarzonego faceta?

Gość tak, ja tak mam ustawione
Wyjazd!!! Zdecydowanie :)

Gość a ja stawiam na wyjazd
faceta potem sobie jeszcze urobisz :P

Gość 8998
WESELE!!! tymbardziej ze bedziesz z chlopakiem, który cie interesuje...jest cos piekniejszego niż przeżyć fajne chwile z kimś takim?

Gość miss tyfika
wymarzony wyjazd, jak ma coś być z facetem to będzie, wyjazd tego nie zmieni :)

Gość do not disturb
wyjazd, tym bardziej ze on nie wykazuje zainteresowania Toba jesli piszesz "Jestem raczej pewna, że z jego strony nic do tej pory nie było"

Gość niuskamamuska
wesele!!!!!!!!!!!!!!

Gość MmMmMmnNmNm
No właśnie ja jestem bardziej skłonna jednak lecieć na wczasy. To jest dla mnie naprawde duża okazja. I po prostu jak myślę o zdjęciach, które bym przywiozła (studiuję na ASP) to aż mi się cieplej na sercu robi...

Wiem, że pytałas o opinie kobety ale ja to bym na twoim miejscu kombinował co to by wyjechac w góry ale z z nim i dwie pierzenie by były :classic_cool: