Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawlikowa Mamusia

Jaki kombinezon na zimę?

Polecane posty

Gość Pawlikowa Mamusia

Jestem mamą 9 mieisecznego chopczyka. Synek skonczy rok pod koniec listopada, chce juz po woli obkupic go na zime, bo potem bedzie krucho z pieniazkami i nie wiem jaki kombinezon lepszy jedno czy duwczesciowy. mam 2 typy z coccodrillo http://allegro.pl/item1189481744_zestaw_kombinezon_coccodrillo_buciki_czapeczki.html czy taki http://allegro.pl/item1185881700_coccodrillo_kombinezon_2_cz_cieply_idealny.html czytalam ze dla takiego maluszka nejlepszy jednoczesciowy, bo szybciej się ubiera , a wiadomo maluszki nie cierpia ubierania zwlaszcza grubych ubran, no i po pleckach cieplusio i dziecko nie jest opancerzone jak mały robocop ;)

Gość zebra w kratkę
ja tez wolalabym jednoczesciowy. Dla staszego syna mialam dwu... ni i był problem, najpierw wlozyc galotki, butki a potem z ledwoscia dopiac kurtkę. zdecydowanie wygodniejszy jest jednoczesciowy dla takiego maluszka. Tylko dobrze wymierz zanim kupisz, maluchy rosna bardzo szybko, choc mysle ze 86 spokojnie wystarczy. Coccodrillo ma troche zawyzona numeracje ;-)

Gość olka Mielec
dziewczyny a dlaczego takie drogie? czy to zalezy od firmy? dobra ta firma coccodrillo?

Gość zebra w kratkę
no coccodrillo to dla mnie bezkonkurencyjna firma jesli chodzi o ubranka dla bobasków i małych dzieci. swietnie wykonane i doskonałe gatunkowo, no ale cena komsiczna, za nowy kombinezon trzeba czesto dac ok 200-300zł, ale za tio nie do zdarcia i po praniu ciuszki wygladają jak nówki.

Gość kobity a co wy
lato w pełni a wy juz o kombinezonay sie martwicie?

Gość lato to
juz się konczy a w polowie wrzesnia wejdzie kolekcja zimowa z mega kosmicznymi cenami, znajac nasze anomalie pogodowe w padzierniku moze juz spadnąć snieg ;-) lepiej byc przygotowanym

Jak mój synek spał na spacerze w zimę to zdecydowanie wolałam mieć kombinezon jednoczęściowy (wygodniejszy podczas snu,bo nic np nie podchodzi do góry).Ale jak mi śmgał na sankach zdecydowanie 2-częsciowy (spodnie koniecznie na szelkach by zakrywały plecy!) -wygodny ,praktyczny,śmigał mi na śniegu wystarczyło kupić tańsze spodnie a nie drugi kombinezon. Nie wiem po ile są nowe kombinezony coccodrillo ale 120 zł za używany bym nie dała.Wolę trochę dołożyć i miec nowy z Wójcika ,często u nich w okresie wiosna-lato jest przecena kolekcji zima.Np teraz kupiłam spodnie do kombinezonu na szelkach za 50 zł!!!!

Gość lato to
no tak ja tez bym 120 za sam uzywany nie dała, ale za zestaw, butki i czapki, to ma się juz calaosc, same butki trzeba dac z 60zł najmniej, a ja widzialam ze uzywane SAME kombinezony coccodrillo chodza na allegro za nawet 160zeta! I to stara kolekcja, ta z dragonem to juz chyba z 3 lata ma ;-) to juz dla mnie przesadyzm. dziewczyny patrzcie w kombinezonach zeby suwaczek konczyl sie pod szyjka a nie pod brodą, bo takich się nigdy do konca nie da dopiac, z tego co widze ten pierwszy to ma. Ja za wójcikiem jakos nie przepadam ;-0

Gość w c&a widziałam
kombinezony po 59zł, chyba wyprzedaż zeszłorocznej kolekcji

Gość w c&a widziałam
w c&a miało być

Gość cscvafsdc
jednoczęściowy jest najlepszy, ale cena kosmiczna. Dzieciak pochodzi jeden sezon i po co wydawać 120 zł jak można połowę mniej i też ładnie.