Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kredkaxdooczu

MÓJ MĄZ MÓWI ZE FACECI KTÓRZY SIEDZĄ NA TYM FORUM TO CIOTY I PEDAŁY

Polecane posty

Brum, czy uważasz, że dzień bez zawstydzenia mnie, to dzień stacony? kolega znów się zarumienił ?:P

raczej nie liczę na to, że się czegoś dowiem...." a ja liczę że sie dowiem od tutejszych pań jakie zachowania zlewać a jakich zachowań nie ignorować i nie zgadzam sie z komiczne( po częsci) uważam że z tego forum można wiele dla siebie wyciągnać ( tzn faceci:P) to taka mała wikipedia kobiecosci zachowań przyzwyczajeń i problemów nie rzadko "pseudo problemów" no ale wiadomo jak to jest u kobiet :P :D

Gość autorka temat
zalozyla ,a sama sie zmyla czytajc tych durni co tak chetnie tu wypowiadaja sie :D

CichoBaby - odkryłam coś, cozaczyna sprawiać mi przyjenmość. To po pierwsze. :D Po drugie - chciałam się odwdzięczyć w jakiś sposób. I dziś się trafiła okazja. :) Po trzecie - to z rumieńcami wyglądasz całkiem interesująco. :)

"i nie zgadzam sie z komiczne( po częsci) uważam że z tego forum można wiele dla siebie wyciągnać ( tzn faceci ) to taka mała wikipedia kobiecosci zachowań" ale tylko na początku :) potem wiesz już w zasadzie wszystko i masz tylko zlewkę

Po trzecie - to z rumieńcami wyglądasz całkiem interesująco. ciekawe czy na widok każdej cipki się rumieni:P czy jednak zależy to od kontekstu:P

oczywiście brum cipka odnosiła się do cipki z tekstu:) nie do ciebie:)

potem wiesz już w zasadzie wszystko i masz tylko zlewkę" no i co lepsze w większości przypadków mega zlewkę i do tego wielkie obruszenie autorki :P

no! cieszę się ,że się dobrze zrozumiałyśmy ostatecznie cipka cipki od cipek wyzywać nie będzie, nie:D? ( ale cichy buraka strzeli )

pewnie! od czego mamy wyzywające nas pomarańcze :classic_cool: :D

Gość dajcie spokój z tym śluzem
:D

Z jakim śluzem? Przecież nie o tym piszemy. Jeszcze. :D

ja to o śluzach to nie bardzo................ ale może chichy z tobą o tym pokonwersuje:P tylko poczekajcie aż zajdzie słońce nie będzie widać wypieków:P

Gość nieprawdziwaz
ten jej maz musi miec boskie cialo

kolega znów się zarumienił ? Przecież wyraźnie napisałem. CichoBaby - odkryłam coś, co zaczyna sprawiać mi przyjenmość. Oj, Brum, jakie ja znam przyjemności, ale to chyba nie to forum. Póki co będę się trzymał tego biustu Marioli radośnie pląsającego w takt roznoszonego piwa.

Gość ticulec
nie kazdy facet ze wzwodem to ciota i pedał sa też normalni ;-) taki dodatek do piwa i fajki hehehe na dyżurze kazdy szychte ciagnąc musi sam - taka karma

mój mąż skonczyl studia poza tym dba o siebie uprawia sporty i jak mu powiedzialam ze tu na kafe siedza faceci to nie chcial na poczatku uwierzyc..

Gość i oczywiscie musialas napisac
tytul tematu drukowanymi, bo musisz byc zauwazona prawda?:D:D:D:D hehehe... nie ma to jak chec pokazania sie:D

Ide teraz uprawiac milosc z męzem a gdzie relacja on line z tego niezwykłego wydarzenia? i czy on- mąż wie, że komunikujesz nam tak intymne rzeczy?

Oczywiście, że nie wie, bo wiedza zaczerpnięta z forum dla kobiet zaburzyłaby mu gospodarkę hormonalną. Poziom testosteronu, by spadł drastycznie, a mąż, zgodnie ze swoim założeniem, zacząłby się oglądać za chłopakami. Za duże ryzyko.

Gość szpilki mi sie podobaja, ale n
Co mnie obchodzi, co Twoj debilny maz mowi :P ? Chorzy psychiznie ludzie gadaja rozne rzeczy,a nei wszystkie nalezy brac na serio... niech sie te wakacje skoncza, to dzieci do nauki wroca :P