Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kredkaxdooczu

MÓJ MĄZ MÓWI ZE FACECI KTÓRZY SIEDZĄ NA TYM FORUM TO CIOTY I PEDAŁY

Polecane posty

Pomarańczu, albo "Twój", albo "debilny mąż". Zdecydować musisz, bo jeśli "twój" z wielkiej literki, to nie "debliny", a jakoś delikatniej np. "upośledzony", czy "intelektualnie sprawny inaczej". Popraw czym prędziej.

Gość Kochanek męża kredkixdooczu
Kredeczko, pozdrów swojego męża i powiedz, żeby tak się nie unosił, no bo się na niego pogniewamy jak nas będzie obrażał i nikt mu już nie poda dzidy do obciągania ani nikt nie będzie chciał ładować go w dupalka. A szkoda by było, bo fajnie się nadstawia i ciągnie jak elektroluks. Niegrzeczny chłopak, czekamy z niecierpliwością na niego. Coś ty mu powiedziała, że się taki heteryk maczo zrobił, oj nieładnie nieładnie...

Dzieci zwykle nie mają mężów. Wypowiedź Pomarańczy wykazuje wyraźną niespójność.

Pewnie że tak. Nie zauważyłem, bo gniew przez uchybienia artystyczne w poście pomarańczy mnie zaślepił.

CichoBaby - spokojny wdech i wyyyyydech... Gniew piękności szkodzi. :) A przecież nie chcesz być brzydki. :)

Nie sposób utracić coś, czego się nie ma. A chłop rozwścieczony jest bardzo męski, więc nawet nie zapłaczę. O, mąż autorki zapomniał jeszcze dodać, że same mazgaje tutaj siedzą.

Cichy - może sam często płacze, więc nie uznaje tego za wyjątkowo niemęskie. Poważnie piszesz o tym wrodzonym braku pięknoty?

Tak sobie myślę, że gdyby moja żona pisała, co mówię jej w sekrecie, to też chyba bym płakała.

Przecież same mówicie, że pięknota zewnętrza u chłopa nie ma ani większego znaczenia, ani praktycznego zastosowania.

Ja tak nie uważam. :) A jak chłop piękny to go wszystkie wokół zazdroszczą. :)

I oczywiście trochę na mnie spływa. :) A jak przy tym jest piękny w środku... Miodek. :)

Nie Brum, męski chłop w takim przypadku rozwściecza się i udziela ostrej reprymendy, a jak nie działa to przedsiębierze bardziej stanowcze środki z rękoczynami wobec klawiatury włącznie.

Jeśli zazdroszczą, to mogą zacząć kombinować, jakby Cię tego chłopa pozbawić, bądź to dla siebie, bądź dla zasady "sama nie zeżre, drugiej nie da"

To znaczy, że Autorka ma niemęskiego męża. Bo ten zamiast sam wyrazić swe poglądy, wyręcza się kobietą. Wstyd! (Żeby nie napisać "hańba".)

Cichy :) Ale wiesz... Te moje sztuczki... Ten trzepot rzęs... Ten włos rozwiany na wietrze... I... To to już mi przez klawiaturę nie przejdzie. :D

Oj tam, ze sztuczkami łatwo jest przesadzić - dwa strzepnięcia rzęs za dużo i taki prawdziwie męski chłop robi się podejrzliwy, czy czasem nie będzie wykorzystany do drobnych prac remontowo-porządkowych lub wymiany koła. Czujny musi być na te dodatkowe trzepoty i te ... no ... nieprzechodzące przez klawiaturę.

Gość KobietaNaSkrajuZalAmania
a mnie zastanawialo zawsze co na tym forum robią faceci dlaczego w tym czasie nie siedza na silowni, w kinie z dziewczyna, nad jeziorem, w pracy, czy poprostu nie bzykaja?

Gość do neinka
brum czyli kolejna pen-lubna szkoda, fajnie się zapowiadała :(:(:(

Gość do neinka
jak to było fajnie żarło i zdechło brum

Cichy - ale czemu tak tendencyjnie analizujesz? I dopatrujesz się podtekstów remontowo-budowlanych? :D

Bo w przeciwnym przypadku bezinteresowny trzepot bardziej ucieszy, gdy się chłop spodziewa: przybij, przenieś, wymaluj.

Pomarańczo, wiesz, w sumie miło mi, że śledzisz moje poczynania na forum tym ale... Że tak napiszę, debiutantką to ja raczej tu nie jestem. :D Ale użycie zwrotu "zapowiadała się" było słodkie. :)

Brum, pomarańcza najwyraźniej chciała Cię tym trzepotem zbałamucić, a kto wiem, może nawet wykorzystać do zmywania naczyń.

Na zmywanie naczyń się nie piszę! :D Okien też. :D I na prasowanie koszul. :D