Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Sonda - koleżanki faceta

Polecane posty

Wyobraźcie sobie, że macie dużo koleżanek, które są dość atrakcyjne,lecą na ciebie ale nie chcesz się wiązać z żadną z różnych względów. Co robisz? A) Korzystasz jak popadnie i idziesz do łóżka z tą najlepszą, nie licząc się z jej uczuciami ( wykorzystujesz jej zaangażowanie emocjonalne, chociaż wiesz, że to złe ) B) Przedstawiasz sytuację tej trochę mniej urodziwej, aczkolwiek bardzo seksownej dziewczynie, że nie chcesz się wiązać. Ona przytakuje, że myśli tak samo i chce iść z tobą do łóżka. Więc nie pogardzisz. C) Masz już jakieś doświadczenie w życiu. Decydujesz się nie odzywać się do żadnej, żeby nie robić im nadziei. Tym samym liczysz się z uczuciami drugiej osoby. Masz zasady, trzymasz węża na uwięzi, szukasz kobiety na stały związek. D) Czujesz wybuch testosteronu i nie możesz już dłużej wytrzymać. Jedziesz do Chałup na imprezę gdzie są łatwe laski i szukasz swojej szansy.

Gość lakilukas
z jakich wzgledow nie chcesz sie wiazac?

Kto powiedział, że chodzi o mnie :p Poza tym to pytanie do facetów :)

Gość lakilukas
gdyby nie chodzilo o ciebie to watpie zebys sie tak rozpisywal

Gość lakilukas
taki casanova z ciebie, masz taki duzy wybor?

A/C - bardzo mi się spodobało stwierdzenie - "najlepszą", które wcale nie musi oznaczać najładniejszą:D

Poważnie to bym się najbardziej spodziewał odpowiedzi (C) bo my faceci pisemnie, słownie jesteśmy zawsze tymi dobrymi. Jednak znam siebie, D odpada bo nie lubię łatwych lasek, co do B to jakoś nie w moim stylu, poważnie z dziewczyną porozmawiać, że nie chce się wiązać - a potem jak nigdy nic wpakować się jej do łóżka zapominając o wszystkim, o czym mówiłem:) Zatem pozostają A, C - coś pomiędzy, bo żadne w 100% mi nie odpowiada.

B raczej... nie lubię jakichś zapłakanych lasek, które mają pretensje, że coś im naobiecywałem

Jeżeli chodzi o mnie to ja wybrał bym C. Ale inne warianty korcą :D