Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynka19999999999

BLOND CZY CZARNA?? CZEMU WYZYWACIE BLONDYNKI! NIE KAŻDA TAKA JEST!!

Polecane posty

Gość ty glupia piczo brak mi slow
ale tte wlosy i tak odrastaja...i znow macie rude cipska bleeeh

Gość Aminee
Ja jestem blondynką , ale do cholery dziewczyny nie wychwalajcie tak tego koloru :o Co kto lubi , czytając wasze wpisy to nie dziwię się , że nazywają nas pustakami :O Narcyzicie się okropnie :O

brunetki sa piekniejsze , dlatego , ze jest ich tak malo... mowie o Polsce , gdzie si nie pojdzie tam jakies rozjasniane blondyny , nie jestescie ladniejsze , jestescie latwiejsze , dlatego faceci tak do was ciagna :) ja nie wiem czy wam te rozjasniacze mozgi wypalaja przy okazji czy jak ??

Gość marrrrkiooo
ty glupia piczo brak mi slow hehe tak tak w polsce jest ich malo! ale na swiecie 90% kobiet to ciemne wlosy! hinole, hindusi, wlosi,araby itp! wsyztko czarne! ja nie mowie po polsce tylko calym swiecie! czarne 90% blond 3%! jaka ruznica hehe! w polsce to same brozowe chodza i sie tlenia na czarno;P a wlosy odrastaja ale taka blondynka sie goli a tobie odrosna i chodzisz taka zaniedbana;P ja wole blondyki! ty glupia piczo brak mi slow to co piszesz to ewidentna ZAZDROŚĆ!

Gość HIIIIIII
nikt nie wychwala sie tu ze ma blond! kazda jest piekna one poprostu pisza jak wyglodaja!

jesli uwazasz ze jestem brunetka , albo szatynka to jestes w bledzie ,rudych ani blond wlosow tez nie nosze bo moim zdaniem utlenianie sie na maxa zeby tylko upodobnic sie do calej reszty 17stek w mini , szpilkach po starszej siostrze i cyckami n wierzchu to jest obciach jesli chodzi o swiat.. nie wiem bo nie bylam na calym swiecie wiem tyle ile jest w tv a gdzie sie nie spojrzysz sa same blondynki , w hiszpanii dzieki bogu ta moda szybko minela ( tak , mieszkam w hiszpanii) , tutaj dziewczyny stawiaja bardziej na naturalne kolory wlosow , sa tez odchyly od normy czyli zielonowlose , niebieskowlose , rozowowlose itd ja sie wlasnie do takiego opdchylu zaliczam ( wyda ci sie to smieszne , mam swoj styl , w przeciwienstwie do ciebie bo powielanie tego czego na ulicach jest zbyt wiele jest conajmniej glupie ) a co do wlosow lonowych... nawet gdybym sie nie depilowala , moje wygladalby lepiej , nizz te twoje rude :)

i powiedz mi jeszcze inteligencie jeden.. jak sie mozna utlenic na czarno ???? strasznie chcialas napisac cos madrego , ale nie wyszlo ci to

Gość Agnessa 123
Tu psza ci co zazdroszcza innym koloru (boskiego) blond

Gość Szyt glupoty to
ty glupia piczo brak mi slow

Gość A ja kocham prawdziwe
blondyni.

Gość marrrrkiooo
jestem facetem hehehe:P oj sory farbowac na zcarno! pasuuuuj? to jak nie masz ani blondu ani czarnego ani rudego ani broz to jaki masz kolor hahaha?

napisalam juz , jakbys umial czytac to ne musialbys zadawac tego pytnia :)

Gość marrrrkiooo
nie wszytkie blond maja rude hehe moja dziewczyna ma czarne ale je goli i widzialem je tylko raz na oczy! a co do twojego stylu to nikt tu nic nie ma do niego! jakos nikt nie pojechal cie za twoje kolorki na glowie a ty pojezdzasz blondynki jakbys im zazdroscila? czyż nie tak? nie wyzywalabys za nic jakby to nie byla zazdrosc! masz nieszczesliwe zycie albo twoje zycie przepelnia zazdrosc! wez sie uspokuj

Gość Blooooondynkaa99
ty glupia piczo brak mi slow czemu tak wyzywasz? nikt nie twojego stulu! ja mam blond ale podobaja mi sie tacy ludzie jak ty bo cenie ich za odwage zeby miec takie wlosy ! ja bym sie nie odwazyla! ale nie wiem czemu tak wyzywasz blondyki! nikt cie tu nie wyzwal... kolejny dowod na to ze blondynki sa ofiaarami poprzez zazdrosc! a jezeli bylabys taka uprzejma powiedz jaki jest twoj naturanlny kolorek?

Gość BiondaItaly
moj chlopak jest wlochem i kocha blondynki poniewaz sa dla niego egzotyczne jak dla nas ciemne kobiety! hiszpana tez znam i tez kocha blondynki bo u nich to egzotyka! jak ja zobacze np hiszpana to uwazam ze jest egzotyczny i piekny a blondynki sa u nich egzotyczne;) fajnie ze ma swoj styl ale nie musisz tu nikogo nobrazac;P

Gość BiondaItaly
vera napewno jestes piekna bo jestes blondynka;) kazda blond jest piekna! to pokaz sie nam to ocenimy:) hehe

Gość jestem na nie
ja tez lubie blondynki :) blondynow tez :) blondynka jestem z przekory, znam wszystkie dowcipy o blondynkach i zawsze zastrzele opowiadacza lepszym :) poza tym uwielbiam patrzec jak faceci sie spinaja i tlumacza mi rozne rzeczy jak krowie na granicy zakladajac ze jestem mentalnie opozniona :) po prostu czad :D:D:D

Gość verese
ja mieszkam w iatli i tam kochamy blondynki bo sa egzotyczne! u nas w varese jest ich bardzo malo, ale szczerze taka bionda ma u nas przechlapane nie moze odpedzic sie od facetow, i ma wsyztko co zechce bo wloch wszytko zrobi dla biondy:) wiem ze tak tez jest w arabi i hiszpani;)

Gość kiciaiiaiai
blondynki maja lepiej! nie bez powodu powstal film faceci wola blondki! playboy to tez blond pieknosci:)

Gość monisiaaaaa
najpiekniasza blondynka na kafe to jestem ja! parcuje jako hostessa we wloskich klubach i powiem tak! REWELACJA!! wlosi mnie kochaja, oni kochaja kazda blondynk! ale najpieknieksza jestem ja:) pokazlabym wam fotki ale nie tutaj!

Gość giovanni pulicielli
bionda ti amo;* amore mio bionda! ti amo polish bionda:)

Tak, tak, tutaj kazda z Was jest najpiekniejsza a jak sie okazuje potem to same pasztety. Tylko jedna jest tu piekna i jest to moja mayor of london