Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynka19999999999

BLOND CZY CZARNA?? CZEMU WYZYWACIE BLONDYNKI! NIE KAŻDA TAKA JEST!!

Polecane posty

Gość Blondddddddd
powiedzcie to ja tez wkleje! jestem miss wroclawia mastolatek to chyba jeste ladna nie?

Gość Blondddddddd
mieszko jak to ty to jestes bardzo przystjny! jaki model:*

Gość po założeniu tego tematu widać
żeś blondynka ;P Jakbyś nie była pustakiem to byś takiego gadania nie brała do siebie i nie przeżywała tak. A Ty na siłę chcesz wszystkich przekonać że taka nie jesteś.

Gość Blondynka19999999999
to ja założyłam ten temat!!

Gość do zalozycielki........
Nie rozumiem w jakim celu zalozylas ten temat. Jestem blondynka i mam gdzies co inni mowia,uwielbiam blondynkowe dowcipy i glupawe historie na temat koloru wlosow.Kobieto daj spokoj,wyluzuj.

19:50 [zgłoś do usunięcia] Blondynka19999999999 to ja założyłam ten temat!! jest niedojrzała emocjonalnie i takie wyskoki sie zdarzaja.Młodosć ma swoje prawa to dlaczego glupota nie?:D <stopka>Gdybym była gaska poleciałabym za Jaśkiem do Śląska.</stopka>

Gość o ludu
bezsensowne są te wasze wpisy, że naturalne blondynki są ok, a brunetki , rude czy zielone pomalowane na blond to już plastiki. Ja z ciemnego brązu pomalowałam się na blond , bo mam do brązu za jasną karnację i jasne niebieskie oczy . Ale pytanie brzmi czy teraz jestem pustą blondi ? He jakoś mnie to nie przekonuje... Nie wiem dlaczego tak się dzieje ,że zauważacie tylko te puste blondynki , a tych trochę mądrzejszych nie. Właściwie od kiedy to kolor włosów decyduje o intelekcie danej osoby ? Jakieś badania naukowe przeprowadzaliście czy jak ? Jak ja z ciemnego koloru przefarbowałam się na jasny to oznacza ,że większa część rozumu uszła wraz z moim naturalnym kolorem ? A czy jak pomalujecie paznokcie na inny kolor niż naturalny to też stajecie się głupsze ?

Gość szczera_aż_do_bólu
oczywiście,że blond,trzeba bronić uciśnionej,prześladowanej przez zawistne baby, mniejszości :p

Gość szczera_aż_do_bólu
o ludu,bardzo mądra wypowiedź pod którą podpisuję się obiema rekami:)