Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mieszko I

Mayor of London to najseksowniejsza kobieta na kafe!

Polecane posty

Moja też nie, że onanizujesz się pod zdjęcie mayor of london...biedaku! Przykro mi, że ona nie zwraca na Ciebie uwagi...choć w sumie jej się nie dziwię.

Mieszko nie przemieniaj swoich niespełnionych aspiracji na agresję na tym jakże kulturalnym forum. Gorszysz tutejszą społeczność.

Gość fi7
Naturalna ale na ostatnim zdjeciu to CLAUDIA SHIFFER troche idiotke z siebie zrobila

Gość Agaciora27
:D Uwazaj bo zaraz mozesz zarobic 'w ryj' od mieszka za ta idiotke

Gość jak zmienisz stopke...
to może i ona zmieni zdanie:D a teraz..paszoł!!!!

Gość fi7
Agaciora27-nadstawiam polika:)

Ma w swojej stopce. Widzialem to foto. Nic specjalnego. Przecietna dziewczyna. Jeszcze lezy na podlodze to i wyglada inaczej z tej perspektywy ale ciekawe jak da zdjecie swojej mordy to jaka bedzie piekna. :D

Gość Agaciora27
Ale to nie do mnie ten polik a do Mieszka I.

Gość Agaciora27
No to chyba odkrylam, ze pod nickiem Mistrz jest tylko jeden kryje sie sama littlesensitive i sama robi sobie reklame. Kliknijcie na jej nik, dopiero co zalozyla. Mistrz jest tylko jeden ma 1 post na koncie i to od razu w tym temacie. :) Littlesensitive, osmieszylas sie. :D

mieszko nic dziwnego, że ta cała mayor z tobą nie chce gadać, jak się tak wyrażasz o kobietach :O 'morda', 'poyebane' :O:O:O jesteś prostakiem, wygląd to nie wszystko a littlesensitive miała różne fotki i na wszystkich jest piękna, a ta na podłodze jest artystyczna, do tego miła i mądra i można z nią na wiele tematów pogadać, nie tylko urodziwa jest, o!

Gość Agaciora27
littlesensitive, zostalas odkryta wiec juz nie musisz pisac spod niku mistrz jest tylko jeden 🖐️ ale sciema!

Gość Agaciora27
nik dawno zalozony??? he he! Chcialabys! Nic nie pisalas na forum spod tego nika dopiero w tym temacie. osmieszasz sie. Lepiej zmykaj stad zanim cie tu zjedza :D

Gość Agaciora27
tak tak, ja tez jestem facetem :D

Gość Złoty***
mayor jest przeciętna :O

Tak se podczytuje ten topik z mojej niesmialej milosci do Mieszka (joke) i zgodze sie ze Mistrz jest tylko jeden to ta cala little sensitive. Kliknelam na ten nik i pokazalo, ze ma tylko pare postow i wychodzi na to ze pisze tylko w tym temacie na razie i to od razu same superlatywy o tej littlesensitive. Polew na maxa!!! :D