Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angop

od jutra dieta!

Polecane posty

Gość Angop

Jest ktoś chćtny na dietę? Chcę schudnąć z 7 kilo.- będę jadła pieć małych posiłków dziennie max co trzy godziny. Ma ktoś ochotę się przyłączyć?

Gość Karinakalina
Pytanko: a co w ramach tych posiłków małych planujesz?

Gość Angop
Przykładowo śniadanko- jogurt np z płatkami 2 śniadanie -wafle ryżowe np z serkirm białym obiad parowane warzywa, mięso(pierś z kurczaka), Podwieczorek: jakiś owoc kolacja: sałatka warzywna

Gość ja przechodze na diete jajeczn
ą

Gość od jtra trzy posiłki
jajko lub dwa w kazdym plus cos dodatkowo, salatka, jablko czy miesko jakies.

Gość od jtra trzy posiłki
okkoło 2-3 tygodnie trwa ta dieta, zobaczymy jakie beda efekty. jest bezpieczna. jak ktos ci gada ze od jajek podnosi sie cholesterol i inne bzdury, to nie wierz, bo jest dokladnie odwrotnie.

Gość Angop
A to od tych jajek się chudnie? no ja tak zamierzam ze trzy tygodnie jeść.

Gość zobaczymy ile sie chudnie
:)

Gość pisza ze 8 kg w 2 tyg

Gość jump jump
No dobra, trzy tygodnie diety a potem co? Powrót do starych nawyków żywieniowych i do starej wagi? A co jeśli własnie bedzie efekt jojo?

Gość dobra dieta odchudzajaca to
taka, po ktorej nie ma jojo, czyli optymalna. chudnie sie wolniej ale efektywniej.

Gość jump jump
Kurde, jak wy to robicie? 9 kg w same wakacje? ja 11 kg zrzucałam rok! i dalej nie da rady. praktycznie już ograniczyłam jedzenie do zera i nie dotknę kalorycznych rzeczy, a waga w miejscu!!! Boooże, zna ktoś sposób co z tym zrobić?

Gość Angop
nie zamierzam wracać do starych nawyków. Zamierzam wogóle przerzucić się na zdrową żywność. Te pierwsze trzy tygodnie będę jadła mniej a następnie będę powiększać posiłki i wprowadzać stopniowo do menu inne produkty.

Gość jump jump napisz przykladowy
jadlospis swoj, to zobaczymy co robisz zle, o ile cos zle robisz :)

Gość taa niedobra pupa
Ja wam poradzę - jak planujecie schudnąć, róbcie to zawsze od dziś, nie jutra. Odchudzanie od jutra nigdy nie wychodzi. :)

Gość dsgsdgdsgsggs
ja też chce zrzucić ok. 7 kg i chyba tez zaczne od jutra;) planujesz coś cwiczyc ? Ile wazysz ?

Gość jump jump
Zaczęłam od zmniejszenia porcji o połowę, potem o 1/4 aż w końcu jadłam przez długi czas 1 owoc dziennie. ale wiadomo, że organizm tego nie wytrzyma, więc były dni, że jadłam coś więcej. I tak do teraz. I teraz waga stoi, wiadomo, że więcej nie zmniejsze porcji, bo nie ma z czego zmniejszać. Chciałabym może zacząć jeść regularnie, ale nie wiem czy wytrzymam, bo się boję utyć. Chcę jeść kromkę razowca na śniadanie, pół talerza zupy i ze dwa ziemniaki na obiad i w ramach kolacji (ok. 16.30) jakiś owoc. I nie wiem co robić.

Gość oj zle bardzo zle jesz
:( dlugo tak nie pociagniesz :( musisz zaczac jesc wiecej niz jeden posilek dziennie, co najmniej trzy jedz. jesli boisz sie utyc, to raczej bialkowe produkty jedz, jedz grapefruity bo one odchudzaja a na pewno nie tucza a sa dosc pozywne. MUSISZ JESC WIECEJ!!

Gość kamcia_25
ja też chce 7 kg!!!! ale cały czas marzy mi się kebab z sosem czosnkowym....:( jestem załamana.

Gość Angop
No to fajnie ktoś chętny! JA ważę 60 kilo przy wzroście 170. Chcę zjechać do 53. Będę sobie ćwiczyć brzuszki i jakieś ćwiczemia na nogi- ewentualnie przy łądnej pogodnie pójdę na rower.

Gość kamcia_25
ja waże 58kg przy wzroście 165cm i chce ważyć 51kg. Akurat jade do innego miasta, bede mieszkać sama z małą ilością pieniedzy... moze się uda

Gość jump jump
Ja 45 kg przy 158....nie wiem czy dalej dietować

Gość Angop
JAk się samemu mieszka to się najlepiej chudnie. Nie musisz patrzeć na nikogo jak się opycha pysznościami. To co KAmcia startujemy jutro?

Gość kamcia_25
ja już od teraz!!:P już mi nawet mama własna powiedziała że mam uda grube;/ SMUTNO MI, ale mam za swoje

ja mialam ten problem, ze ciagle krzyczeli na mnie rodzice, ze wpadam w anoreksje itp. :( wazylam 45 przy 166 cm, teraz 50. Jem 6 malych posilkow dziennie i waga stoi niestety.. :P

Gość Angop
nie bierz tego tak do siebie :) Swoją drogą ja też mam spory zadek :( Jutro się biorę za siebie. Rano wstanę poćwiczę i mniej żarcia

Gość jump jump
Nie uzależnijcie się tylko. Czasem dieta staje się sposobem na życie, jak w moim przypadku, a tego nikomu nie życzę

Gość Angop
ty to naprwde miałaś anoreksje. Gdzie taka chudzinka. Teraz pewnie nawet bardzo chudo wyglądasz