Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angop

od jutra dieta!

Polecane posty

Gość Angop
sposobem na życie? co masz na myśli? Za bardzo wpłynęła pewnie na twoje życie i wszystko się kręci wokół jedzenia co/

Gość jump jump
Wydaje Ci się, bo jestem mała :D NIe, anoreksji nikt mi nie stwierdził. Co prawda nie byłam u nikogo, żeby mi to stwierdził, ale jestem pewna, że jej nie mam. Kryterium rozpoznania, jest chyba od BMI 17,5 a ja takiego nie mam. Poza tym waga waha mi się nawet do 47 kg....

Gość kamcia_25
:) jedyne pocieszenie , że mój chłopak to też ma troche wiecej ciała to sie przy nim nie wstydze swojej tuszy:P Jakoś mi żle z tymi kilkoma kilogramami, ale brak mi motywacji:( Mieszkam w kamienicy a podemną jest KFC...:( ten zapach... mmmmm

Gość jump jump
Mnie KFC na przykład wcale nie pociąga, ale zapachy z cukierni....kocham ciastka!

Gość Angop
w moim mieście na szczęście KFC nie ma aż za nim przepadam, jednak są cukiernir a to też mnie ciągnie. Jednak od jutr przerwa na tego rodzaju pokusy. muszę w końcu doprowadzić się do porządku!

Gość dsgsdgdsgsggs
Ja waze 58,59 przy wzroscie 168 i chyba zastosuje 1000kcal, 1200 albo 1500 jeszcze nie wiem.. chciala m 1000 ale nie wiem czy to niez a mało .

Gość kamcia_25
Ja stosowałam diete proteinową. Wpierdzielałam samo białko i ZERO tłuszczu. To bardzo skuteczne bo aby strawić białko potrzebny jest tłuszcz więc organizm pobiera sobie go z naszego organizmu. Jednak nie polecam:/ po paru dniach już miałam dosyć tych jajek, serów itp.. ble