Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maelstrom

Fotka - ocena

Polecane posty

Gość Maelsrtom
Włosy...??????? ktore????? Bo już krocej sie ich obciac nie da...

Mam 21 lat, obciąc włosy ? Nie mam dośc widoku ludzi ścietych na 3-9 mm albo jeszcze lepiej na łyso :)

Gość Maelsrtom
Kur... wiedziałem... chyba bede musiał z workiem na głowie wychdozic z domu...zgorszyłem sie po waszych komentarzach

Gość fuckingshitbaby
U mnie byś miał szanse tak wogole michał jestem...

marny podszyw z Ciebie, na niezarejestrownym nicku, szczyt głupoty, to że coś z brwiami musze zrobić towiem tylko co i gdzie ?

Gość fuckingshitbaby
W dupie;]

wszyscy krytykujecie... przecież nie jest źle ! Młody chłopak, poźniej wyrośnie na super faceta :D a mi się właśnie te Twoje brwi ogromnie podobaja:) tylko faktycznie nieco kontrastują kolorem z czuprynką :P

Gość jagoda 42 no i co
jak lubisz starsze zdecydowane kobiety;) będę Twoją przewodniczką:D

Lubie starsze i bezpośrednie :D Często słysze krytykę na temat swoich brwi, często też słysze na temat brlantyny na włosach, ale słysze także plusy sam nie wiem :S

Gość zenek7777
Miesiek, ja jako artysta profesjonalista radzę Ci skończ tlenić włosy albo ustawiaj się w cieniu :D.

Widze że uparci ludzie tu są ile razy mam pisać że mam taki naturalny kolor włosów, ew światło się odbija.

Gość jagoda 42 no i co
wszystkim nie dogodzisz;) ważne żebyś czuł się komfortowo i wyjątkowo :D takie uczucie da Ci kobieta spełniona i ciekawa;) wszystko zależy od Ciebie...;) :D

Gość esweyw4ya3e5ya34
Brakuje pewnosci siebie. Prawdziwy facet wie co jest wart i nie pyta na forach czy jest przystojny. Niestety. A prawdziwa kobieta zwraca uwage na cos wiecej niz twarz. Wlosow nie farbuj i nie zaluj, troche gejowato wyglada.

Gość zenek7777
No to piszę przecież ustaw się w cieniu :D

Szpileczko jakiś pomysł na włosy może jakieś zdjecie podeślij, nie chce sie scinac na 3 mm chce miec jakas fryzure :S, Jagoda masz jakieś oferty ku mnie :D?

Gość zenek7777
Mael... ustaw się w cieniu to u nas znaczy ściemnij kłaka :D

Gość zenek7777
To się nie solaryzuj za często to ci ściemnieją :D

Gość nataszensssssssssss
Brwi masz zajebiste i nie zmieniaj ich bo dopiero bedzieszgłupio wyglądał

Gość zenek7777
...raz , że będzie większy kontrast z buźką, dwa słońce rzeczywiście wypala pigment :D

Gość zenek7777
...trzy... raz możesz sobie zafarbować. Też bym sobie zafarbował, ale włosy zostały mi tylko na klacie :D

Gość Jesteś z wyglądu taki sobie

Na 3mm nie ścinaj, ale coś ok. 2cm bedzie super ;) ''stojące'' włosy kojarzą mi się z takimi młodziakami z gimnazjum, co chcą pobajerować ;P ale brwi masz naprawdę odlotowe, dodają Ci powagi i ogólnie bardzo mi sie podobają. Zetnij włosy i najwyżej takie krótsze potraktuj żelem czy co Ty tam jeszcze stosujesz ... ;)

Gość E tam....
jesteś w porządku choć włosy do Ciebie faktycznie nie pasuja, nie przejmuj się niektórymi opiniami, anonimowość czyni z ludzi zwierzęta.

Gość Cougargirl21
O ja kolejny typ alwaro. Znacie takich? Włosy na zelik, farbowane,i ta mina- samouwielbienie poprostu. Jak juz robisz sie na takiego pieknisia i lowelasa to popracuj nad brwiami, trzeba lekko rozjasnic bo sa za ciemne w stosunku do włosów. Nie podobasz mi sie, nie lubie takich wychuchanych i wypieszczonych. facet musi byc zadbany ale bez przesady z tym rozjasniaczem na głowie. fryzura rodem z backstreet boys. Ale do boysbandu bys sie nadał

Nie przejmuje się wstawiając fotke na publiczne forum tego się właśnie spodziewałem ;] Z włosami to jest taki myk że jeśli ich nie potraktuje czyms to stoją na różne strony albo po prostu nie umiem z tym nic zrobić chciałem sobie zrobić fryzrure która by mi pasowła do płaszcza na zimę, i w ogole ubieram się raczej w ksozule i swetry niż bluzy i szerokie spodnie, więc coś poważnego, chwilowo mam taką szopę bo jest lato i chodze w krótkich spodenkach