Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maelstrom

Fotka - ocena

Polecane posty

Heh brunet może i tak ale wiele ludzi źle patrza na farbowanych facetów i mi też się to nie podoba, więc odpada, po za tym farbować musiałbym się często bo nie chciałbym mieć takich pół na pół :D

Gość rico11111111111
SZUKAM KOBIETKI NA SEX CZAT

Wiem nie mam zamiaru ich wiecej stawiać, aczkolwiek musze coś z nimi robić nie chce iść do pracy tak jak wstane rano :S

O tego jeszcze nie było, może i koszula nie jest najpiękniejsza, bo po domu to nie ma się dla kogo stroić ale za duża ? Może mam wsadzić obcisłą i rurki do tego :S?

no ale o co ty masz pretensje :D wystawiasz fotkę na której sam sobie nie odpowiadasz /bo nie żelujesz się a w domu chodzisz byle jak :D trzebabyło się odwalić do fotki :classic_cool:

fryzura mi zostala od rana, a po powrocie do domu sie przebrałem wiec taki oto efekt , nie jestem bojowo nastawiony, tylko zdziwiła mnie ta "duża" koszula :) Bo mam krótkie włosy, więc jeśli je obetne to chyba jedynie na łyso, po zatym to było w innym kontekscie z tego co pamiętam, ale nie ważne krytyka się przyda pójdę do dobrego fryzjera niech coś ze mną zrobi tylko przydałaby się jakaś wizjafryza

Kwestia gustu... Ale mój jest zdecydowanie inny (gust). Wydaje mi się (bardziej po tym co napisałeś), że masz bardzo wysokie mniemanie o sobie. To w sumie dobrze, tyle że lepiej jak trochę pokrywa się z rzeczywistością.

Powiem tak, mam zbyt gęste grube i hmm sztywne? włosy więc nie ułożą się tak, chyba że jest coś o czym nie wiem.

Gość terajo
i ma wyglądać jak gej? :D

Gość terajo
ma taki fryz jak Ci faceci z linku wyżej :D :P

Gość terajo
a ta pierwsza to jakby nie miał postawionych to by miał taka samą wyzymłaną jak po upojnej nocy :D

Gość nynuś do vandama
podobiejszon:D