Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maelstrom

Fotka - ocena

Polecane posty

Gość hymmmmm
Nie wiem jak mam to ująć żeby Cie nie urazić. Po prostu będę szczera. Jak na mój gust to jesteś mało męski, zastanawiam się nad użyciem słowa "bezpłciowy".. Taki facet bez jaj. Sory za te słowa, szczerość :)

Normalnie śmiać się chce z Ciebie Cougargirl21 nie wiem czy jesteś dyslektykiem czy po prostu takim leniem że nie czytasz wątku pisałem ze 3 razy że nigdy w życiu nie farbowałem, tleniłem włosów

Gość Cougargirl21
Taaaa a wyglada jak bys jechał utleniaczem raz w tygodniu Hehe biedactwo z Ciebie. Chciałes opinii to ja masz, to tylko konstruktywna krytyka i tyle

Gość hymmmmm
Jej jak zawsze problem się spiętrzył. Koleś pytał o całokształt a nie tylko o włosy.

Gość Cougargirl21
Na marginesie dyslekcja polega na czyms innym, polecam sie tez troszke dokształcic, jesli nie wygladem to moze nadrobisz intelektem?

Jesteś całkiem całkiem;) wyglądasz zachęcająco:P fajne niebieskie oko:D światło padało tak nie inaczej i sie przyczepili, daj lepsze foto. Pzodro:)

ok jutro coś wrzuce i nie bede robil nic z wlosami, zachecam do opini przez noc, dobrej nocy ; ]

Gość jako tako jak
dla mnie jestes ciacho-a znam sie na facetach :) szkoda ze jestes 9 lat mlodszy :P

Gość Ameeeeeliaaa
idz do dobrego fryzjera reszta jest oki :)

Gość ANECZKA***72
Przede wszystkim uwierz w siebie,na pierwszy rzut oka widać że jesteś ciekawym człowiekiem i że masz wiele do zaoferowania,a co do wyglądu jest ok,masz to coś

Ktoś jeszcze ma coś do powiedzenia na mój temat, może doradzicie jakąś fryzure dla mnie ?

na twoim miejscu obstrzyglabym troche wlosy ich nie uklada w ten sposob. brwi jak dla nie moglby byc troche wydepilowane bo sa grube i bardzo ciemne wiec sie za bardzo rzucaja w oczy, ale z tego co widze powyzej to rzecz gustu :) lepsza koszula tez by ci sie przydala bo ta ani elegancka ani luzacka i do tego dzinsowa.

Hmm nie chce strzyc włosów bez celu musze mieć co z nimi zrobić, jakaś fryzurę z krótkimi nie wiele można.

Myslę ze te włosy za bardzo do góry... jakby były ciemniejsze twarz byłaby wyrazista... ale jest ok