Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam takie pytanie dziecinne

Obcy facet odzywa się do mnie i szuka kogoś - pomocy!

Polecane posty

Cześć Wam! :) Siedzę sobie spokojnie wieczorem przed kompem, czytam gazete i nagle dostaje e-mail informujący mnie, że mam na NK nową wiadomość. Jakiś gość pyta mnie, czy to ja jestem tą dziewczyną, którą on poznał tydzień temu na placu XXX i czy byłam tam z koleżanką blondynką. Mówię mu, że mnie tam nie było wcale od jakiegoś miesiąca, poza tym nie mam koleżanki blondynki, ale znam tam prawie wszystkich i moge mu pomóc w poszukiwaniach tej laski. Więc wysłałam mu 20 propozycji dziewczyn, które znam, które są podobne troche do mnie i które mają koleżanki blondynki i wiem, że bywają w tym miejscu powiedział, że to żadna z nich i ja pewnie próbuję go spławić mówiąc mu, że to nie ja ... nie wiem, co o tym myśleć.. na koniec poprosił mnie o numer gg, albo kom. żeby poinormować mnie o zakończeniu tej sprawy. własnie poszedł sobie spać, bo jutro musi isć do pracy. i teraz tak sobie myśle.. czy on mnie czasem nie wkręca? może wcale nikogo tam nie poznał, tylko wymyślił taką scieme, żeby do mnie zagadać?

mam taką.. niepospolitą "urode", nie spotkałam jeszcze nikogo podobnego do mnie... :D nie wiem z kim mógłby mnie pomylić, zakładając, że mówił prawdę...

Gość ha ha ha ha ha dobre

Gość zenek7777
Powiedz mu, że dajesz się zaprosić na kawę i może coś z tego wyjdzie, ale nie obiecujesz że zostaniesz tamtą z placu XXX :D

nie chcę się z nim spotykać :D uważam że internetowe znajomości to niewypały... przynajmniej w moim przypadku znacznie bardziej odpowiada mi opcja, że facet mnie zna i podoba mu się to jaka jestem, co robię i mówię, a przy okazji to jak wyglądam. :) dałam mu swoje numery, czekam na rozwój sytuacji :D jestem ciekawa, co mi napisze ;)

:(

Gość Mam takie pytanie dziecinn
Tak naprawde czekam az wejdzie w moja vagine i nalnie mnie wezmiena fotelu

:)

Gość A ja Ci powiem autorko ze
jestes zwykla papla i nieostrozna dziewczynka. dlaczego dazjesz obcemu facetowi dane swoich znajomych? skoro nie trafil z Toba i z twoja kolezanka blondynka, to powinnas go splawic. jak widac, internet szybko pomaga przelamac lody, nie? zwlaszcza NK. wystarczy kogos podejsc i juz mozna wyciagnac od naiwnej osoby informacje. co za czasy...

podałam mu linki do kont tych dziewczyn, które można też znaleźć w wyszukiwarce. ;) swoje dane podały tam one same :)