Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolita_

PYTANIE O CIĄŻE!!!ZAPRASZAM DO ROZMOWY:) tylko kultularnych

Polecane posty

Mam pytanie sa jakies kobietki ktore dlugo sie starały o swoje pociechy dajmy na to 1rok 2,3,4 ale sie doczekały ?bążDZ takie ktore sie juz dosc dlugo staraja a ciągle nie wychodzi i chciały by sie podzielic swoimi obawami ,doswiadczeniami itd.

Gość nie tracić nadzieji
po 15 latach starań / full/ adoptowalam dwoje dzieci a następnie zaszłam w niechcianą już ciąże... los bywa przekorny.

nie tracić nadzieji no to dlugo sie starałąs naprawde jestem w szoku!!!ale widze ze sie doczekałas rzeczywiscie los bywa przekorny

Gość nie tracić nadzieji
najważniejsze to nie chcieć za bardzo - wiem że to trudne - ale niepłodność najczęsciej siedzi w psychice. wiem z autopsji. Nawet in vitro nie pomogło a potem gdy już wlasnego nie chcieliśmy to trach

Moja przyjaciółka starała się 4 lata i mimo, że lekarz nie widział przeciwwskazań ona była pewna, że nie może mieć dzieci. Mieszkała wtedy z mężem w małym mieszkanku. W końcu wzięli kredyt, kupili dom i zaczęli go remontować. I ona powiedziała, że dopóki domu nie będzie to przestają się starać o dzidzię, bo w takim małym mieszkanku to bez sensu by było. Następnego miesiąca już była w ciąży :)

Gość awokado29087
ja z mezem starałam sie 2 lata i nic. mnostwo badan, nerwow placzu az sobie odpuscila, kupilam kotki perskie zajelam sie ich hodowaniem a to naprawde ciezkie wbrew pozorom, zaczelam pisac prace mgr i wpadlismy :) teraz nasz synek ma juz 8 mcy :)