Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miriam1113

szlak mnie trafia ze ona chce utrzymywac kontakt z moim mezem!!!

Polecane posty

Gość miriam1113

jego byla dziewczyna nie sa juz cztery lata ciagle chce utrzymywac z nim kontakt...a ja nic nie moge zrobic bo oni maja wspolny kredyt w banku na mieszkanie ktore moj maz chce sie pozbyc ..chce swoje pieniadze i zozwiazac [ozyczka.a ona iagle opoznia proces sprzedazy tego bo ciagle cos jest do naprawy aby dobra cene dostali ...mnie denerwuje ze ona ciagle sie z nim kontaktuje,,,,ok rozumiem tylko bisness..ale w tekstach ktore mu przysyla sa zdania...myslalam o tobie cale bze narodzenie i nowy rok al nie moglam ci zlozyc zyczen bo nie mialam twojego nr telefonu...czy moglabym dostac go... albo iny tekst....wiem ze juz cie nie obchodze ..ale ty wciaz mnie obchodzisz i sie martwie czy tego chcesz czy nie...... dwa miesiace temu byla na wakacjach w naszym miescie i chciala sie spotkac na drinka z moim mezem ,,w celu omowienia ,,bisnessu...omawiala go juz rok temu...

Gość TajemniczyBrunet
Sprawa wyglada podejrzanie.... Lepiej byc czujnym...

Gość szlag a nie szlak

sama się zajmij sprzedażą tego mieszkania - stań na głowie żeby jak najszybciej się go pozbyć. zaproponuj mężowi, że ty się tym zajmiesz i zrób to. jak ta lala będzie coś chciała omówić, to tylko z tobą. wierz mi, że jak mądra, to szybko zostawi was w spokoju.

Gość szlag a nie szlak
taaa, jasne. Ona będzie sprzedawać cudze mieszkanie:-D Ona nie ma prawa głosu co do tego mieszkania, nie wiesz o tym? Majątek przedślubny jej męża i tamtej kobiety. Jej prawnie nic do tego.

Moim zdaniem jeśli on został Twoim mężem i jeśli mu ufasz to nie powinnaś się przejmować podchodami nienormalnej laski. Chyba, że Twój mąż wykaże zainteresowanie nią, to wtedy interweniuj. Szkoda nerwów na takie tępe cipy.

Gość coś tam ktoś tam
można sprzedać cudze mieszkanie - jeśli mieszkanie jest w połowie jej męża to wystarczy że mąż notarialnie da jej pełnomocnictwa. więc się tak nie obruszaj kwiatuszku - bo ona prawdę pisze:)

Gość miriam1113
ale ja nie mieszkam w polsce...

Gość do miriam
twoj maz jak sie domyslam tez nie mieszka w polsce, wiec pomysl z przejeciem przez ciebie sprawy sprzedazy mieszkania jest ok. Powiedz mezowi ze wkurza cie ta sytuacja, moze sie dogadacie. Zaproponuj mu, zeby on ja poinformowal, ze upowaznia cie do zalatwienia sprawy zamiast niego, i bedziesz miala z glowy. Tylko nie jest powiedziane, ze ona nie bedzie pozniej znajdowala innych pretekstow do kontaktowania sie z nim.

Gość szlag a nie szlak
"można sprzedać cudze mieszkanie - jeśli mieszkanie jest w połowie jej męża to wystarczy że mąż notarialnie da jej pełnomocnictwa. " Z pełnomocnictwem może co najwyżej brać udział w negocjacjach z potencjalnymi nabywcami, ale dalej nie może tego mieszkania tak po prostu sprzedać, bo jest też drugi właściciel ( właścicielka) i wszelkie decyzje muszą być podejmowane wspólnie. "więc się tak nie obruszaj kwiatuszku" "Kwiatuszku"??? Homo jesteś?

Gość chinota
Miriam mi się wydaje że faceci mają dosyć takich natrętnych bab, jeżeli twój mąż nawet jej nie dał swojego nru telefonu , a w ogóle mieszkają w innych krajach, to myślę, licz na jego zdrowy rozsądek... taka baba zamęczy faceta i będzie chciał się jej pozbyć ,jest natrętna i napastliwa.

Gość 6789876545666676
wiele ich łączy

Gość miriam1113
ostatnio napisala mu ze jak sie z nia nie bedzie kontaktowal systematycznie to bedzie dzwonic do jego rodzicow..

Gość miriam1113
maz musi sie z nia kontaktowac aby to rozwiazac i dostac swoje pieniadze...