Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaju ja naparzu...

KTOŚ SIĘ ZNA NA ZNACZENIU SNÓW, ALBO MA JAKIEŚ REFLEKSJE?

Polecane posty

Gość czaju ja naparzu...

Hej, szukam informacji na temat snów. Nie wiem czy to ok, ale odkąd pamiętam, każdy mój sen jest koszmarem. Mam tak od dzieciństwa. Są to bardzo dziwne i bardzo przerażające sny. Dodam, że żyję normalnie, nie mam jakichś kosmicznych stresów itp... A oto mój top 10: 1. Snił mi się kiedyś koniec świata. Widziałam spadające meteoryty, szatana nabijającego na widły niemowlęta- płaczące i pływające we wzburzonym oceanie. Wszystko w klimacie starego, migającego czarnobiałego filmu. 2. Drugi z najbardziej zapamiętanych: wszsytkiue kobiety z mojej rodziny wchodzą na ogromny wiadukt, bardzo wysoki, cały skrzypiał i chwiał się i wszystkie kolory, nawet powietrze było brunatne. 3. Sniło mi się sumienie w postaci starej kobiety (we śnie myślałam, że to moja babcia, która zmarła zanim się urodziłam, ale ona była dobrą kobietą) która idzie po wzgórzu w moją stronę, ja nie mogeę się ruszyć z miejsca a ona ma okropną twarz, jest cała sina i mów mi wszsytkie moje grzechy, złe rzeczy, które komuś wyrządziłam, moje złe myśli, generalnie wszystkie brudy z całego życia mówi mi w twarz, to było porażające. 4. Sniło mi się ,że latam i widzę jak zbliża się tornado i staram się uratować rodzinę. 5. Miałam bardzo realny sen, że mam dom w przyszłości i cała moja bliska rodzina przyjechała. Budzi nas w nocy światło latarek w oknach a tam Niemieccy oficerowie. Nie możemy wyjść z domu wszystkich rozstrzeliwują (sąsiadów itp...)Cały sen staramy się uciec i uratować. 6. The best of: Sniło mi się,że leżę na łóżku i umieram, moja mama jest przy mnie a ja spadam z łóżka i wymiotuję pająkami i robakami, dosłownie czuję jak odchodze z tego śiwata. Po tym snie obudziłam się przerażona i ledwo co zasnęłam i co? Kontynuacja, znowu śniłam to samo, ból umierania był okropny, i te wymiotowanie straszne. 7. Ostatnio śniło mi się, że jestem w Niemczech i widzę dwa wieżowce połączone ze sobą małym budynkiem. Bawie się z członkami rodziny w różnym wieku w chowanego. Jeden budynek był ładny nowy z mieszkaniami i klatkami, a drugi w którym ja się schowałam był w surowym stanie, brudny i wszędzie na każdym piętrze leżały martwe chude ptaki, koty itp.... Eh ;/ Dziś też miałam koszmary

Gość czaju ja naparzu...
podnoszę, pomożecie?

Gość annniiiiaaaaas
ojej :( a może jakieś smutne wydarzenia z życia wpływają na twoje sny? ja też często mam koszmary, trudno mi powiedzieć skąd się biorą ale czasem jest tak że pod wpływem emocji śnią mi się różne okropne rzeczy.

Gość czaju ja naparzu...
No właśnie jak byłam mała to miałam dużo problemów, ale teraz nie ważne, czy coś się dzieje czy też nie, jak pamiętam sen to był to koszmar

Gość czaju ja naparzu...
upuoppup