Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona ...........

ile kosztuje wyprawka dla malenstwa?

Polecane posty

Gość zona ...........

czapeczka, rekawiczki, koszulka, kaftanik, spiochy?

Gość dobre pyaniie mnie
tez to interesuje tylko z tym ze z wszystkim , naprawde z wszystkim czyli dod. wozek ,lozeczko ,butelki kocyk itp ile wydalyscie mamy na naprawde wszystko:)

Gość dobre pyaniie mnie
Sabatini- dzieki za konkretna odp. o taka mi chodzilo :) wpisujcie sie dalej :)

wejdź na allegro, tam masz wszystko jak na dłoni, popatrz, porównaj ceny produktów jakie cię interesują... tutaj każdy kupuje rzeczy innej marki więc i ceny bywaja różne. są śpiochy za 10 zł, ale są i takie za 50.

Gość Mało. 1 tysiąc zł maksimum.
Może kosztować więcej jeśli kupujesz markowe rzeczy z górnych półek.

Gość zona ...........
nie, nie chodzi mi o markowe ciuszki bo to jest bez sensu:-) aaa i czy na allegro wychodzi taniej niz w sklepach?

Gość taka Andzia
no własnie, wszystko zalezy od tego w jakich sklepach kupujesz. Ja wydalam na początek ok. 2000zł. a potem i tak co chwila sie dokupuje coś.

Ciężko stwierdzić "ile" To ile wydasz zależy czy rzeczy będą używane czy nowe,firmowe czy nie oraz ile czego kupisz ;) Ja wydałam nie cały 1000 ale to tylko dlatego że kupowałam tylko butelki,pieluchy i parę ciuszków.Resztę w prezencie dostaliśy od moich rodziców.

Mi się nie opłacało np kupować ciuszków czy kosmetyków na allegro.Po doliczeniu kosztów wysyłki wychodziło drożej. Za to wózek wyszedłby nas o 200 zł taniej na allegro,niż w sklepie.Trzeba sprawdzać.

Ja w 3tysiącach ale większość rzeczy dostałam. Wiadomo najdroższy wózek jest i łożeczko zapas pampersów

Powiem wam, ze jakoś nie mam zaufania do allegro jesli chodzi o odzież nie tylko dla dzieci . Znam kogoś kto ma gronkowca i własnie sprzedaje używane rzeczy na allegro. Az się slabo robi na sama mysl co jeszcze może być w takiej odzieży.

Trudno powiedzieć ile może kosztować wyprawka:) To zależy od tego, gdzie się kupuje, jakiej firmy są rzeczy, ile się dostanie od znajomych i bliskich, czy planuje się karmić sztucznie, czy piersią, od tego nawet, czy dziecko rodzi się w lecie, czy zimą. Powiem tak- jak ktoś chce lub zmusza go sytuacja, zmieści się w 1500-2000 zł. Jak ktoś chce wydać więcej na to i owo, górna granica nie istnieje:)

Gość W 1 000 PLN można się zmieścić

Gość mokra__włoszka
ja tam jak do tej pory wydałam jakieś 500 zł - na kosmetyki, pieluchy, rzeczy dla siebie i maluszka do szpitala; reszta uposazenia jesli chodzi o garderobe malenstwa kupowana jest w lumpeksach; najwiekszy wydatek - wózek, upatrzyłam taki za 1200 zł, wiec mysle, ze cala wyprawka zamknie sie w 2000 zł