Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yakuza.

czy ma któraś z Was fotelik Maxi Cosi Priori? jak się sprawdza? jest bezpieczny?

Polecane posty

Gość yakuza.

zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy jest wystarczająco bezpieczny. Widziałam foteliki nawet i po 1000-2000zł, a Priori kosztuje ok. 5 stówek i nie wiem jak się teraz ma cena do bezpieczeństwa. Nie stać mnie na fotelik za 1 czy 2 tys, ale boję się też kupić bubel. pomożecie w wyborze? link do Priori takiego na jakiego bym się zdecydowała: http://allegro.pl/item1185865072_wyprz_fotelik_sam_maxi_cosi_priori_wys_0_gratis.html

Gość ty co gadasz ze patrycja
upsaaaaa

Ja mam taki fotelik i jestem z niego bardzo zadowolona. Jest wygodny dla dziecka. Jeśli chodzi o kwestię bezpieczeństwa to mam nadzieję, że jest bezpieczny, bo wygląda solidnie.

Gość ladygaga25
ja mam maxi cosi priori xp z napinaczem pasow, wygodny bo dziecko chetnie wsiada do niego rozklada sie jak mala zasnie , oddychajaca tapicerka dobrze wypadl w testach adac

Gość yakuza.
dzięki, może ktoś jeszcze?

Gość manduca
Najważniejsze są testy - wypadł w nich całkiem nieźle, zdaje się że otrzymał 3 gwiazdki, czyli mieści się w kategorii fotelików bezpiecznych :)

Ja mam ten fotelik, ale model XP - kosztował ponad 800 zł. Jesteśmy mega zadowoleni, a synek go uwielbia. W testach zdobył 4 gwiazdki. Ten model mogę polecić z czystym sumieniem :)

Gość yakuza.
no teraz model XP można kupić za ok. 680zł na wyprzedażach. no jeszcze bym się zastanowiła na dorzucenie tych niecałych 200zł:) a po jakim czasie się zmienia taki fotelik? kiedy dziecko osiąga wagę 18kg? potem się pewnie tego nie sprzeda co? bo każdy woli kupić nowy:)

Mój synek zaczął jeździć w tym foteliku między 6 a 7 miesiącem, był duży, ważył ok. 8 kg i dostawał szału w foteliku kubełkowym. Jako, że na początku rósł jak wściekły bałam się, że wyrośnie z tego fotelika w ciągu kilku miesięcy, no ale teraz ma 17 m-cy i waży niecałe 12 kg. Głowa mu nie wystaje nad oparciem i ogólnie mam wrażenie, że jeszcze co najmniej rok pojeździ tym fotelikem. Ma on zdejmowaną miłą w dotyku tapicerkę, samonapinające pasy. Można dokupić pokrowce i inne gadżety. Jeśli możesz to dodaj trochę kasy i kup właśnie ten model, albo model Tobi.