Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porucznik T

Drogie Panie proszę o ocenę . Muszę znać prawdę ;/

Polecane posty

Gość martwe morze
Elokwentna A co ty możesz wiedzieć o życiu

Szejku, nie jestem konfliktowa. :) Ale chyba mam prawo wyrazic moja opinie na temat czlowieka? jest arogancki i taki typ, wiesz, 'co to nie ja'. Bo jest pilotem i w US stacjonuje, to juz mysli, ze pozjadal wszystkie rozumy. Wmawial mi, ze USA znam z amerykanskich filmow. :D

Mayor of London :) to jeszcze nie koniec widzę że jakiś ubogi intelektualnie pragnie prowadzić konwersacje...

Dlatego wlasnie napisalem ze jest "dobry" ;) bo nie widzialem jeszcze aby ktos Cie wyprowadzil z rownowagi ;)

Gość martwe morze
Po twojej wypowiedzi, jasne jak drut że nic nie rozumiesz, każdy najlepiej odwróci się dupa za przeproszeniem i ma wszystko gdzieś. Ale tak sie nie robi.

Szejku, on nie wyprowadzil mnie z rownowagi. Czym mialby niby? :) Mnie ciezko wyprowadzic z rownowagi. Po prostu zrozumialam, ze z takim czlowiekiem nie ma co prowadzic dyskusji, poniewaz on i tak zawsze musi miec ostatnie zdanie. Wcale sie nie dziwie, ze jest samotny i ze nie mogl spotkac odpowiedniej kobiety. Chyba po pierwszym spotkaniu z nim bym wiala gdzie pieprz rosnie...

Elokwentna, kto jest ubogi intelektualnie? Ja tu malo znam ludzi, bo nie jestem na Kafe regularnie ostatnio (choc sie staram). Ale niektorych kojarze z wczesniejszych jakichs tam konwersacji o dupie marynie. :D

Jeśli możesz mnie uświadomić to proszę powiedz mi od kogo się odwróciłam?? Nie rozumiem takich ludzi jak Ty. Wnioskuję że jesteś bardzo problematycznym osobnikiem...

Ale przyznasz ze zaangazowalas sie emocjonalnie w ta konwersacje?:P I widze ze mam co robic na nastepne 15 minut.. przestudiuje temat i dowiem sie czego unikac :)

Mayor of London Ja też nie siedzę tu nałogowo bo najzwyczajniej w swiecie nie mam na to czasu, ale dziś :) Chodzi mi tu o tego eksperta "martwe morze"...

Nie, nie zaangazowalam sie emocjonalnie, poniewaz jestem realistka i nie traktuje ludzi w internecie jako jakiegos tam wyznacznika... Po prostu mialam nadzieje na ciekawa rozmowe dotyczaca jego pracy, bo jestem bardzo zainteresowana tematem. Znam kogos w US Marines, kto stacjonuje w Iraku....

Gość martwe morze
To powiedzcie wprost co wy chcecie od ludzi takich jak ja jak i innych to co powiedziała Elokwentna i parę osób na tym topie. Bo widzę że ja nie pasuję do tego towarzystwa jakim Wy jesteście, pozjadaliście wszystkie rozumy. Nauczę Was może innego myślenia na życie ,bo tak dalej jak Wy robicie to nie da się cicho siedzieć.

Gość martwe morze
O Was jak chcesz wiedzieć

A to dziwne,wiesz? Mialem wrazenie ze troche sie wkurzylas :p Ale skoro mowisz ze nie to nie bede sie klocic :)

Jak nie pasujesz to nie nasz problem... Nic od Ciebie nie chce jesteś tu dobrowolnie a jak Ci się nie podoba to możesz iść.

Szejku, nie lubie takich falszywych i aroganckich ludzi. Niby fajny facet, ale po chwili sie okazalo, ze arogancki i nie mozna bylo na luzie pogadac, bo ma wybujale ego. Szejku, poza tym dlaczego Ty jeszcze nie spisz?? :D

Gość martwe morze
Ja sie nie wkurzyłam tylko piszę szczerą prawdę, a jak nie rozunujecie pojęcia moich słów to już jest Wasza sprawa.

Gość moze byc...
porucznikT --- daj inne foty , taki sobie skoro jestes kim jestes to na pewno zaradny z ciebie kolo to tyle

Wiem cos o tym :p Gdyz slucham muzyki i jakos nie chce mi sie spac.. a Ty?

Gość martwe morze
To powiedzcie jeszcze , co u Was znaczy słowo szacunek do osoby, bo z tymi minkami to jest nabijanie się z kogoś.

A może to Ty masz trochę skrzywiony światopogląd? Mówisz że Cię nie rozumiemy. Postaraj się rozpatrzeć sprawę w drugą stronę? Może to ty nie rozumiesz nas...

Gość pilot poszedł spać

Chyba dzis w nocy nie bede wcale spala, poniewaz wyjezdzam do Cambridge dzis rano o 11.30am, co znaczy, ze o 10am musze wyjsc z domu. A rano przed wyjsciem musze sie uszykowac, wykapac i tak dalej, co znaczyloby, ze musialabym wstac okolo 8am. A jeszcze chce pobiegac w parku troche przedtem, wiec... Juz raz tak zrobilam, ze siedzialam cala noc, a potem wyruszylam na poranny jogging o 6.45am. :D Tez wlasnie sobie slucham muzyki teraz i tak podczytuje delikatnie Kafeterie. A Ty o ktorej masz zamiar sie polozyc?

Rozumiem :) Nie wiem czy w ogole bede kladl sie spac. Wstalem o 5 rano i jakos nie mam ochoty na sen, jestem zbyt przybity.. sam nie wiem czym

Gość hhahhaaa
"porucznik T nie jestes zupelnie w moim typie" W moim tez nie ;)🖐️Znasz sie na babach:D