Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*campini*

co na obiad?? dajcie pomysły bo moje sie skonczyły

Polecane posty

podpowiedzcie mi co mielibyście ochote dzisiaj wszamać. ważne zeby szybko sie robiło, bo ojciec wyjezdza o 13 do pracy, a ja mam niemowlaka na głowie;)

a zupa?? bo ja uwielbiam zupy:D pomidorowa,ogórkowa, kalafiorowa odpadaja bo dopiero były..

spaghetti kotlety schabowe kotlety panierowane tylko w mace z sosem pieczarkowym nalesniki rybka smazona

kotlety zarezerwowane na jutro, ryba była w piątek...spaghetti niedawno robiłam na kolację..:/

Gość pieczarkowa pycha
cebulę podsmażyć na masełku z pokrojonymi w plastry pieczarkami, wrzucić to do wody z kostką rosołową, potem dodać serek topiony żeby się rozpuścił, doprawić do smaku, zalewać zupą ugotowany makaron. Pycha!!

tortilla zapiekanka z makaronem pomidorami serem i jakim miesem badz kielbasa zalewajka jajko sadzone na grzance z surowka i podpiekanymi ziemniakami badz frytkami

Gość dorota z zawiercia
barszcz ukraiński/jak masz robota to 10min i zupa gotowa/ krupnik pieczarkowa albo kup 2 żurki lub białe barszcze z winiar tylko dopraw to masełkiem śmietaną,ugotuj do tego ziemniaki ubij i włala:D

Gość kup w biedronce
gyros z kurczaka pikantny, jest w takich próżniowo pakowanych pojemnikach, do tego frytki i jakaś surówka