Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łzywdeszczu

zły wybór...

Polecane posty

Gość łzywdeszczu

oświadczył mi się ale przez wzgląd na dumę odrzuciłm ośiwdczyny. teraz wiem że jest jedynym człowiekiem którym mogłabym życ ale jest już za późno. ma inną a ja jestem sama i nie chce nikogo innego. jeden błąd z konsekwencją na całe życie. nienawidzę się za to co zrobiłam:(

Gość gdybyzabkanieskakałaa
a na co byłas wkurzona..o jakiej dumie mówisz? po ci zrobił

Gość łzywdeszczu
przespał się ze swoja przyjaciółką i mnie zostawił...:(

Gość tra la lamilion100
a on odnowil kontakt z toba? ile czasu minelo od tamtych zdarzen?

heheh i ty sie zastanawiasz:D nie dziwie sie ze zareczyn nie przyełas i dobrze:D teraz ci przykro bo ma kogos itd za pare miesiecy ci przejdzie i kogos poznasz

Gość agawa888
Jeszcze nic straconego ,przecież się nie ożenił,a dziewczynę dziś może mieć a jutro nie.Zrobiłam to samo co ty jakieś 20 lat temu i wierz mi do dziś żałuję. W sprawach miłości nie można unosić się dumą

Gość łzywdeszczu
od tego czasu minął już ponad rok.. wiem że dziewczya to nie katastrofa i nie dlatego tęsknie. do mnie poprostu dotarło że popełniłam błąd mojego żcycia! problem jest w tym że go kocham i nie potrafię bez niego życ! nie mam z nim kontaktu już zadnego kontaktu bo nie chce cierpieć. tesknie cholernie!!!

Gość łzywdeszczu
jak się upijam to mam nieodpartą ochotę do niego napisać ale się powstrzymuję. wiem że jak zacznę cokolwiek robić to się pogrąze... nie wiem jak mam dalej żyć!

skoro przespał się z przyjaciółką t przecież bez problemu może i z byłą:) nie płacz zadzwoń do niego :P

Gość łzywdeszczu
agawa888 - jak się skonczyła Twoja historia?

Gość łzywdeszczu
ike - przespał się z nią bo był zagubiony a ona to wykorzystala. nie zależy mi na seksie tylko na nim!!1

Gość agawa888
Jeśli go naprawdę kochasz to walcz ale mądrze ,bez pogrążania się

zagubiony:O jak dziecko we mgle:O

'ike - przespał się z nią bo był zagubiony a ona to wykorzystala' Hahahaha, z pewnością :)

Gość agawa888
Skończyła się na tym że wyszłam za innego bez miłości,on po 2 latach ożenił się z inną i w ogóle się nie widujemy

Gość łzywdeszczu
wiem że to głupio brzmi "zagubiony" ale miał głęboką depresję, na którą sie tez leczył... może niewlaściie to nazwałam...

Gość łzywdeszczu
agawa888- podłamalaś mnie:( jak mam walczyć? czegokolwiek nie zrobię to mnie to pogrązy... najgorzej będzie jak się okaże że już mnie nie kocha!! chce coś zrobić ale się cholernie boję!!!

Gość tokijskazagadka
hm... ja to nie wiem czy ludziom w głębokiej depresji chce się wyjść z łóżka, ale w innym sensie niż czynił to "Twój" facet... skoro sex mu pomagał na depresję, czemu nie spał z Tobą? dziewczyno, jesteś sama od roku i po prostu idealizujesz przeszłość... zamiast zacząć szukać kogoś nowego, jeśli czujesz się samotna...

Gość łzywdeszczu
tokijskazagadka - byłam już w związku i na tej podstawie mogę stwierdzić że pragnę tylko jego!!!

Gość tokijskazagadka
Skoro pragniesz faceta, który zdradził Cię z własną przyjaciółką to musisz być bardzo zdesperowana, albo troszkę nierozgarnięta.

Gość łzywdeszczu
tokijskazagadka - to nie jest desperacja tylko miłość. wybaczyłam mu. właśnie przez to że uniosłam się honorem i odrzuiłam oświadczzyny mam teraz załamanie...

Gość tokijskazagadka
Skoro możesz zaufać facetowi, który w depresji uprawia sex z Twoją przyjaciółka, to w czym problem?? Przyjmij jego zaproszenie na kawę, a reszta potoczy się sama.

Gość łzywdeszczu
to nie moja przyjaciółka była tylko jego.... był w depresji i się jej zwierzał...między nami sie wtedy psuło. wiem że zawsze jej się podobał więc skorzystała z okazji... a nie umówię się z nim na kawe bo nie mam z nim kontktu i obecałam że sie do niego nigdy nie odezwe... nie wiem co zrobić!!

Gość tokijskazagadka
Sugerujesz, ze ona wręcz dopuściła się gwałtu na nim? ;) Właśnie chciałam, abyś sama napisała, że nie masz kontaktu z nim, co znaczy, że jemu na kontakcie z Tobą nie zależy. gdyby było inaczej szukałby każdej okazji, aby porozmawiać z Tobą itd itp. Więc miej odrobinę godności i nie pchaj się do faceta, który Cię zdradził i który nie szuka kontaktu z Tobą od roku. Przecież nie można być z kimś, kto nie chce być z nami, tak czy nie? Ile macie lat?

Gość łzywdeszczu
przez jakis czas walczył o mnie ale byłam już wtedy w innym zwiazku... zmienilam numery i dalam mu do zrozumienia że nie chce kontktu...wiem że jakby chcial to odezwałby się... przez jakiś czas niszczył mój związek i próbował za wszelka cenę zniechecić faceta z którym byłam do do mojej osoby... nie wiem czyczasem tego nie robił zeby sie na mniie zemścić... ludzie głupieja z miłości i nienawiści!!! tak poza tym ona go nie zgwałciła:P tylko upatrzyła sobie dobry moment... razem są winni tego co sie stało i doskonale o tym wiem....!

skoro Ci się oświadczył to znaczy ,że CHCIAŁ z Tobą spędzić reszte życia najwyraźniej aż tak bardzo nie chciał:P zastanów się lepiej czy aby nie włączył Ci się pies ogrodnika

Gość łzywdeszczu
pyskacz jadowity - TO NIE PIES OGRODNIKA! wiem to napewno...

Gość łzywdeszczu
NIE WIEM CO MAM ZROBIĆ? ozezwac się czy zostawić to tak jak jest i walczyć z tym uczuciem...?