Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Little Miss Bossy

Pierwszy raz zapytałam obcego chłopaka o jakieś namiary

Polecane posty

na niego i się bardzo rozczarowałam :( opowiem Wam: otóż byłam na dworcu, miałam pewien problem, a ten chłopak od razu do mnie podszedł i pomógł, uśmiechał się, rozmawiał, ale w końcu oboje poszliśmy w swoje strony (był tam z jakąś drużyną sportową i musiał iść). Po jakimś czasie zobaczyłam tą ekipę znów na mieście. Chyba stali z trenerem, chłopcy coś zapisywali, potem się rozproszyli (pomyślałam, że mają teraz wolną chwilę), a do tego ten chłopak miał przy sobie kartkę i ołówek :D pomyślałam: PODCHODZĘ! Podeszłam, uśmiechnęłam się i powiedziałam coś w stylu 'fajnie, że cię znowu widzę, bo chciałam o coś zapytać, a nie miałam wcześniej odwagi.... Może dałbyś mi swój adres email albo nr gg (nie chciałam, żeby było zobowiązująco z nr tel)....On się jakoś zmieszał i zrobił taką minę..>> :O zaczął coś kręcić (nie powiedział, że ma kogoś) coś mówił (już nawet nie pamiętam, co dokładnie, bo tak przykro mi było). A ja dalej z uśmiechem, 'aha, spoko, no to miłego dnia' i poszłam :O łzy mi prawie w oczach stanęły :O pewnie teraz napiszecie, że jestem brzydka, zanim to zrobicie napiszę, że mam powodzenie, oglądają się za mną faceci, uśmiechają, zagadują.... ale mnie to raczej peszy, jestem nieśmiała, a tutaj zdecydowałam się podejść do obcego chłopaka.... co o tym myślicie??

i jeszcze jedno, on nie był jakimś przystojniakiem, był raczej przeciętny, ale miał to coś w sobie (przynajmniej w moich oczach), był też dość niski, co pewnie by go skreśliło u większości kobiet z tego forum (czytałam często, że wolicie wysokich:P)

Gość ojtralalka
pewnie byl w szoku i stad jego reakcja taka a nie inna. juz pewno zaluje.

Gość bumcyk cyk cym
spania nie masz ,że od rana na kafe? olej typa tego kwiatu jest pół światu :)

Pewnie go po prostu zawstydziłaś Nie spodziewał się, dlatego tak zareagował

no nie wiem Fuksisk, nie wyglądał mi na wstydliwego, do tego od razu podszedł, jak zauważył, że miałam problem, rozmawiał dość swobodnie i żartował

Gość heh no i wszystko jasne
Ty niby bardzo piękna, on przeciętny - I CO Z TEGO, pytam? Wcale nie musiał mieć ochoty dawać Ci namiarów na siebie. To, że chciał Ci pomóc nie znaczy, że od razu życzył sobie jakiegoś dalszego kontaktu z Tobą. Gdyby chciał, to pewnie sam by poprosił. Dla mnie sprawa jest prosta.

nie napisałam, że jestem piękna :) ale może masz rację i jest trochę prawdy w Twojej wypowiedzi :) i to, że napisałam, że mam powodzenie, a on był przeciętny zostało troszkę wyrwane z kontekstu :) chodziło o to, żebyście nie pisali, że pewnie mu się nie spodobałam, bo jestem brzydka, a on jakieś bóstwo :)

Gość Pseudonim dla mnie.
Moze nie ma internetu ?

Gość a moze nie ma neta
ani gg ani maila???? nie wszyscy maja!

też właśnie o tym sobie później pomyślałam.... i może dlatego się speszył... no ale jakby coś, to powiedziałby, że może weźmie moje namiary i się odezwie.... chociażby z kafejki albo wziąłby nr tel...

chodziło o to, żebyście nie pisali, że pewnie mu się nie spodobałam, bo jestem brzydka, a on jakieś bóstwo No ale właśnie chodzi o to, że to bez znaczenia, że masz powodzenie u innych, a on jest przeciętny. Bo akurat jemu wcale nie musiałaś się spodobać, a był po prostu uprzejmy i chciał pomóc. Niestety, my kobiety mamy czasem skłonność do wyobrażania sobie zbyt wiele ;)

Gość dfgdfgdfg
email i gg na ulicy !? dobra jestes

właśnie nigdy nie wyobrażałam sobie zbyt wiele :) mimo znaków mężczyzn, nie wdawałam się w dyskusje, wymiany uśmiechów. Pomyślałam, że mogę mieć u takiego szanse, więc ośmieliłam się i zagadałam :) hehe no wiem, z perspektywy czasu lepszy byłby tel, ale nie chciałam by pytanie o nr tel zabrzmiał zobowiązująco, bo to bardzo personalne, nie jak email czy gg...

ośmieliłaś się, zagadałaś, a on nie chciał Ci podać namiarów, więc Ci normalnie nie podał. Nie wiem nad czym tu się jeszcze zastanawiać :)

nie zastanawiam się już nad niczym :) przykro mi się wtedy zrobiło i trochę zbiło z tropu i pomyślałam, że już się chyba nigdy nie przełamię i nie zapytam chłopaka o nr tel, czy temu podobne :)

a może jakiś mężczyzna się wypowie, chciałabym poznać męski punkt widzenia i w jaki sposób zapatrujecie się na kobiety, które pierwsze pytają o jakiś kontakt.

oj daj spokój, nie możesz się tak zamykać w sobie z powodu odmowy jednego faceta :)

Gość dfgdfgdfg
powiem ci tak jakby mnie kobita zapytala o email lub gg na ulicy wziolbym ja za glupia malolate. Niedziw sie ze zrobil mine. Jak zagadujesz to sie bierze telefon i masz 2 opcje ale wezmie albo kosz

Gość dfgdfgdfg
tzn da nie wezmie

Gość gość
Co wy od niej chcecie :) A jesteś pewna, że był z twojego miasta?