Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swem

Rozstępy w ciąży!

Polecane posty

Gość gość
anka z baranka co za bzdura, lepszy sprawdzony naturalny olejek niż jakiekolwiek sztuczne szkodliwe g****!

Gość Anka z Baranka
Nie badz zlosliwa. Ja tylko wypowiadam swoja opinie. Spodobaly mi sie te kosmetyki wiec polecam

Gość gość
Ja na noc stosuję olejek z Rossmanna BabyDream dla kobiet w ciąży. Nakładam go na wilgotne ciało. A rano smaruję zwykłym nawilżającym mleczkiem Nivea. Plus raz w tygodniu robię peeling skóry brzucha i ud. No i masuję skórę rękawicą. Skóra jest ładna, zaróżowiona i wygląda zdrowo. I nie wiem co to swędzenie brzucha.

Gość gość
Po pierwsze, to co się stało (gość wyżej) z Twoimi rozstępami ?Były a nie ma ? Dziwne. Po drugie masz rozciągniętą skórę, po pierwszej ciąży, dlatego na razie nie wychodzą rozstępy. xxx Stare usunęłam ;) Nowych nie ma. Skóry nie mam rozciągniętej, za duże odstęy między ciążami i zadbany tyłek.

Gość Krychuncia
Ja moge sie przyznac, ze uzywalam mamamil i jestem zadowolona z efektow. Mialam olejek ktory uzywalam na mokro po kapieli. Fajny delikatny zapach mnie przekonal

Gość gość
jest promocja Mamamilu na Facebooku! sprawdźcie!

Gość jitutka
W ciąży nie można wykonywać żadnych zabiegów. Ja polecam już "po" Surgen albo Palomar. Takie magiczne urządzenia, które posiada m.in klinika z Warszawy, ale też moja ulubiona Clinica Cosmetologica z Gdańska. Kilak zabiegów i rozstępy zredukowane w bardzo zauważalny sposób. Sle linka i sie dziele dalej: https://clinicacosmetologica.pl/artykuly/rozstepy/

Gość gość
Znakomicie działa krem na rozstępy od HB - u mnie to już bliżej końca ciąży, jak na razie nie mam żadnych śladów, skóra wygląda w porządku i liczę, że uda się ją utrzymać w takim stanie do końca. Jak na razie jest ok - pilnuję systematyczności i zakładam, że wszystko będzie w porządku.

Gość gość
Żel do masażu od HB - to jest kosmetyk, którego trzeba używać przez cały okres ciąży i który po prostu działa. W naszym przypadku to się doskonale sprawdziło. Tzn. wiem, jakie miałam problemy przy pierwszej ciąży. Moje ciało wyglądało fatalnie. Teraz już tego nie ma - jest za to normalność. Tzn. po drugiej ciąży nie miałam już żadnych śladów, a właśnie o to mi głównie chodziło.

Gość kasiaa09
może warto zastosować olejek bio oil, on jest delikatny, nie powinien uczulać no i przede wszystkim jest też skuteczny. plusem olejku jest, że równie ujędrnia cere i nawilża.

Gość gość
Używa się żelu do masażu od HB i powinno być OK. Wiadomo, że to musi być pilnowane przez całą ciążę, ale dzięki temu nie pojawią się wam żadne ślady na ciele - mam to sprawdzone. Przy pierwszej ciąży tego nie pilnowałam i niestety - kiepsko się to dla mnie skończyło :(

Gość Gość

Podczas ciąży na rozstępy stosowałam MAMA-CARE Kuracja. Jestem zadowolona z efektów! Polecam wszystkim