Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to juz przesada....

Jedynactwo to PATOLOGIA????

Polecane posty

Gość tajasne
nie chcesz sie czuc dotknieta - nie wchodz wcale na to forum :) tutaj kazde słowo moze posłużyć do rozpętania wojenki, taka specyfika tego miejsca ;)

Gość no to juz przesada....
znam je od 10 lat, jakos tu bywam, ale nie rozumeim jak mozna cos takiego napisac! juz lepsze te wyzwiska bo to znawsze skasowac mozna

Gość tajasne
ten tekst jesli ci sie nie podoba tez mozesz zgłosić do usuniecia.

Gość jedynactwo to patologia
wielodzietność to patologia, a dwoje dzieci to nuda. Ja tam wolę być patologiczna niż nudna i poukładana.

I Ty się przejmujesz tą osobą????? No proszę Cię :D Toż na pierwszy rzut okiem widać że coś ma nie tak z głowa skoro tak pisze :o Dziecko nie zna pojęć a pisze byle tylko pisać.

Gość pozdowienia od patologicznej
:)

Gość bukaa
Ona po prostu w ten sposób chciała się obranić przez zarzutem, że czwórka dzieci to patologia. Nieładnie, ale ją rozumiem. Dlaczego nikt nie oburza się, gdy się pisze, ze wielodzietność to patologia, tylko 99% chętnie przytakuje?

Gość oliwka2000
czy ona wypowiedziała się tak na moim forum!!??? jedynactwo to NIE patologia.....chociaż nie mam jedynaka.....powiedziała tak bo jeden facet czy baba powiedział do mnie że rozmnażam się jak króliczyca i nie umiem dzieci wychowac......a spodziewam sie 4 dziecka i więcej nie planuje......chociaż nie musiała sie tak wypowiadać........może poprostu kogoś nie stać na 2 dziecko........

Gość oliwka2000
to nie ja tak napisałam!!!!!! bukaa źle myśli!!!!! to napisała jakaś baba!!!!!!!!!

Gość bukaa
fakt, nie ty, przepraszam, tylko matka trójki, więc na jedno wychodzi. Myślę, ze motywy ten sam - obrona przed głupimi komantarzami, że wielodzietność to patologia.

Gość to nie przesada-to chamstwo
nie rozumiem jak tak mozna.. pewnie maz narobil jej bachorow i taki brzydki sposob cche sie kobita "dowartosciowac". bardzo nieladnie..