Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden jedyny

Dlaczego wolicie wysokich męzczyzn?

Polecane posty

Gość jestem przecież kobietą
"Nie mam zadnych kompleksow Ile na ulicy jest takich kobiet ktore ida z facetm prawie rownym wzrostem. Probuje tylko powiedziec autorowi ze to nei jest tak jak mu sie wydaje. Niech sie rozejrzy dookola Jest masa kobiet dla ktorych wyglad ma male znaczenie i odwortnie, jest duzo takich mezczyzn dla ktorych to nie jest najwazniejsze" wygląd JEST ważny.. nikt nie zwiąże się z kimś brzydkim(chyba, że desperat), ponieważ ja nie byłabym w stanie pocałować kogoś, kto mi się nie podoba - nie chciałabym mu robić nadziei. nie ma się co oszukiwać, ale znaczna większość ludzi jest powierzchowna i próżna - ja również jestem. nie przedstawiłabym brzydkiego faceta rodzicom i nie chciałabym mieć z nim brzydkich dzieci. natura tak mnie zaprogramowała, że szukam faceta który może dać mi dzieci jak najlepsze genetycznie. ja nie przyglądam się innym parom na ulicy, jestem zbyt zaabsorbowana swoim życiem, ale nie wykluczam, że masz rację. tylko nigdy nie wiemy, czy to nie jest rodzeństwo, albo kuzynka z kuzynem, mama z synem, albo nieudany związek "z braku laku", bądź też pierwsza nieudana randka z neta... :]

Gość obserwator zycia
heehehehehhe Pozdrawiam:) Poproawiasz nmi humor swoimi wypowiedziami. Glupiutka jeszcze jestes:)

tak, gdy jestem w towarzystwie niższych ode mnie dziewczyn, czuję jakby otaczały mnie krasnale, albo dzieci z podstawówki - cóż na to poradzę? :) nie mam kompleksów z tym związanych, po prostu niekomfortowo czuję się w towarzystwie osób niższych ode mnie i to jest raczej coś naturalnego. ;) lubię chodzić w szpilkach na obcasie 12cm - czuję się wtedy bardzo seksownie, bo wiem że długie zgrabne nogi podobają się facetom. w tych butach mam 182cm wzrostu i bynajmniej nie mam kompleksów z tego powodu, więc skończ przypisywać mi swoje problemy. :) kurczę, "obserwator zycia" jeśli jesteś starsza ode mnie to jestem w szoku, że Twoje wypowiedzi są na tak żenująco niskim poziomie. nie jesteś z pewnością kimś, kto może mówić, że jestem "głupiutka" :) tak to możesz powiedzieć do swojej matki.

Gość kdkdkd
nikt nie mowi ze wszystkiego kobiety lubia wysokich sa takie ktore wola nizszych lub rownych wzrostem. Nie zawsze np ja patrze na wyglad. bo jesli poznam kogos przez znajomych i zafascynuje mnie jego charakter a z wygladu jest przecietny nie wykluczam go. a jesli ide na impreze to raczej ogladne sie za przystojnym facetem. Kiedys nie potrafilam byc z wysokim czulam sie dziwnie. Ale sprobowalam i nie narzekam :) tak jak mowilam nawet jak zaloze dosc wysoki obcasy a lubie je nosic to nie jestem wyzsza.

Gość obserwator zycia
:D koncze juz ta zenujaca rozmowe. Papa :)

obserwator zycia - słusznie. :classic_cool: każdy na tym forum widzi, że mam rację. :)

Gość kdkdkd
zgadzam sie z przedmowczynia tez lubie nosic takie szpilki mimo ze wysoka nie jestem ale jak mam faceta wzrostu 170 to jestem od niego wyzsza w takich butach. mam przyjaciolke ma 170 cm wzrostu i jak zalozy szpilki to 180 i jesli chodzi o nizszych facetow nie ma opcji.

Gość obserwator zycia
Bardzo dziecinna jestes i to tez kazdy powinien tutaj zauwazyc. Wypowiedzi chociazby kdkdkd maja jakis sens i mozna sie z nimi zgodzic, a Twoje sa strasznie neidojrzale. Mimo wszystko pozdrawiam:)

Gość kdkdkd
mysle ze to nie ma powiazania. bo moze byc niski i tez miec.

Gość kdkdkd
kazdy facet jesli ma cos w sobie przyciagnie do siebie dziewczyna ktora to zauwazy czy jest wysoki czy niski nie ma znaczenia. Poprostu niektore kobiety maja taki wymog. Tak jak niktorzy szukaja blondynki inni brunetki , chudej, grubej. Jeszcze inni maja fetysz stop, nog. Moj kolega np. kocha krotkie nogi.I tylko takiej szuka.

Gość obserwator zycia
Zgadzam sie Taka kobieta ok 170 wzrostu jest ju wysoka mzna powiedziec i jak zalozy buty na obcasie to bedzie wygladal jak facet przy niszym iz 180 cm facecie. Jednak nie wszystkie kobiety lubia nosic buty na wysokim obcasie i nie wszystkm kobietom to przeszkadza ze nei sa nizsze,tylko rowne lub odrobine wyzsze:)

Gość kdkdkd
oczywiscie ze nia kazda nosi takie buty. Mowie raczej o sobie a nie o calej populacji kobiet. Wiele widze wsrod znajomych par gdzie wzrost jest prawie rowny. ja nie mam wymogu musze miec wysokiego. Taki sie trafil i juz.

Gość obserwator zycia
No i bardzo dobrze. Wydaje mi sie ze niektyore kobiety tutaj probuja sie wypowiadac za wszystkie, wykrzykujac ze tylko wysoki zasluguje na uwage i to jest w pewnym sensie irytujace i w pewnym sensie naiwne, niedojrzale. kdkdkd pozdrawiam Ciebie. Widze ze z sensem prawisz:)

Gość kdkdkd
Dziekuje :) Dla mnie w tym momencie moj facet jest iedalny jesli chodzi o cialo i wzrost i wszystko inne :) Ale jakbym byla sama to nizszym bym nie pogardzila szczegolnie ze nie jestem wysoka wiec dla mnie 170 jest ok :)

Gość mirandajola
Zacznę od tego, że 180 cm wzrostu to nie jest mało. ;) A co do pytania dlaczego lubimy wysokich facetów to już mówię. Po pierwsze z wysokim facetem kobiety czują się bezpieczniej, Po drugie wysocy są uważani za bardziej atrakcyjnych. Kobieta fajnie się czuje kiedy musi zadzierać głowę, aby go pocałować. ;D Po trzecie to tak jak już jedna z koleżanek powiedziała, kobiety wybierają wysokich mężczyzn z uwagi na potomstwo. Im wyższy facet tym wyższe dzieci. Chociaż ja uważam, że to zależy od tego do kogo dziecko się wrodzi. Serdecznie pozdrawiam.

Gość kdkdkd
to tez prawda lubie stawac na palcach by dac mu buzi :) ale jak np. lezymy to sie moge wtulic cala i czuje sie malutka taka :)

Gość mirandajola
Zgadzam się z przedmówczynią. ;)

Gość Dariusz78
"to nie ludzie to polska ciemnota i mentalnosc" Zgodze sie z tym 100%, przyznaje sie ze nie wychowywalem sie calkiem w Polsce, i mialem partnerki z roznych kraj. Dopiero pozniej jak zwiazalem sie z Polka to uslyszalem ze wzrost jest wazny. Cost tam u was jest nie tak.

Gość monika.mm
fecet musi być wyższy od kobiety,przy wysokim kobieta czuje się kobietą a z niższym wygląda się komicznie.niscy niech wiążą się z niskimi a wysocy ludzie z wysokimi po co sięgać niżej i brać faceta z niższej półki.niestety malizn i drobiazgu jest przewaga ,warto nie brać tego co się w ręce pcha i poczekać na wysokiego ,takiego 1.90

Gość kdkdkd
zle mowisz. jesli oczarujesz dziewczyne swoim temperamentem charakterem. Mysle ze wtedy tak na wzrost patrzec nie bedzie. chyba ze twardo trzyma sie swooich zasad.

Gość perfect harmony
"Kobieta fajnie się czuje kiedy musi zadzierać głowę, aby go pocałować" no nie wiem szyja mnie od tego ciągłego zadzierania głowy boli he he

Gość kdkdkd
to ze ktos jest nizszy nie znaczy ze gorszy . Bo mozesz nawet Ty sie zakochac w nizszym bo wysoki np moze byc super a cham.

Gość obserwator zycia
Dariusz78 no bo tak jest wlasnei w Polsce:) Za granica jest inna mentalnosc, mniej zasciankowa. Wystarczy przeczytac sobie wypowiedzi niektorych osob o tym jak sie martwia ze beda zle wygladac na ulicy:) To ulice bedzie chodzic z tym chlopakiem, czy konkretna osoba:)

Gość Bo mozna nosic wysokie
obcasy. sama mam 172 cm to lubie wysokich

Gość kdkdkd
mnie tez boli ale to fajnie wyglada. :D

Gość obserwator zycia
I znowu czesc kobiet mowi w pierwszej osobie:)

mnie tam nie przeszkadza to, że inne kobiety lubią niższych, albo równych wzrostem. mnie się podobają wysocy - to kwestia gustu... jedna będzie lubiła grubaska, inna chudego, jedna blondyna, inna bruneta itd. - każda kobieta ma jakiś własny ideał faceta. dla mnie męski mężczyzna to wysoki, dobrze zbudowany i silny. oczywiście twarz też jest bardzo ważna, mój facet powinien być przystojny, żeby moje dzieci też były śliczne. ;) to jakiego partnera wybieramy jest częściowo uzaleznione genetycznie, możecie o tym poczytać w internecie: (w linkach trzeba usunąć spacje) http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:SaT6gPfyDE0J:www.staff.amu.edu.pl/krzychu/monograf/02.pdf+geny+partnera+atrakcyjno%C5%9B%C4%87&hl=pl&gl=pl&pid=bl&srcid=ADGEEShQlmEKVPezQTw7zomlDzv-9s6TXSBUJXYUkBkvEtDVseurOIIRLJu-IZGhA9_rOmNuPqgmZr76fuUMNIohXbE_RT-_p1pTU1uMjsT16prQQzrlIv2SbtZHt-5lT6kWLDH0JTVg&sig=AHIEtbRn9CB4UYVqAmj3HkKmWkEf41DIDw http://www.wprost.pl/ar/194675/Rozmowa-niepolityczna-Gra-w-geny/

Gość obserwator zycia
Tzn. w liczbie mnogiej:)