Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden jedyny

Dlaczego wolicie wysokich męzczyzn?

Polecane posty

Gość obserwator zycia
Nie jestesmy zwierzetami. Niestety wiele kobiet i mezczyzn to wzrokowcy. Smutne to troche. Nawet dzieci maja byc ladne, a te brzydkie to co gorsze sa, nie kochalabys dziecka jakby nei bylo takie ladne jak w Twoich wyobrazeniach?

Gość obserwator zycia
Szczerze to unikam w zyciu realnym osob ktore az tak wielka wage przywiazuja do wygladu jak czesc wypowiadajacych sie tutaj forumowiczow.

Kobiety lubią takich mężczyzn, bo mogą przy nich bez obawy chodzić na obcasach (nie muszą się martwic że faceta w nich "przerosną" ;p) A tak poważnie to jest to taki atut jak dla was długie nogi;) Podoba się i już...

Gość jestem przecież kobietą
" Nie jestesmy zwierzetami. Niestety wiele kobiet i mezczyzn to wzrokowcy. Smutne to troche. Nawet dzieci maja byc ladne, a te brzydkie to co gorsze sa, nie kochalabys dziecka jakby nei bylo takie ladne jak w Twoich wyobrazeniach? " eee? chcę, żeby moje dziecko było jak najlepsze genetycznie, a w artykule jaki posłałam pisze wyraźnie, że atrakcyjność fizyczna jest odzwierciedleniem dobrych genów. im lepsze geny, tym zdrowsze i ładniejsze dziecko. pewnie, że chcę, żeby moje dziecko było ładne! chcę, żeby było szczęśliwe i żeby znalazło sobie partnera w przyszłości. będę dbała o moje dzieci, żeby zawsze były czyste, zadbane, szczupłe, wysportowane i żeby miały szansę podobać się swoim rówieśnikom, bo to bardzo ważne w rozwoju dzieci, żeby były AKCEPTOWANE. widzę, że nie rozumiesz podstaw.. jeśli masz więcej niż 20lat to prezentujesz niziny intelektualne i nie warto wdawać się z Tobą w dyskusję. zatem ADIOS.

Gość Dariusz78
jestem przecież kobietą,, Nie zrozumiesz co to znaczy kochac dziecko az urodzisz. Wlasnie wtedy twoje zdanie sie zmieni o wiele. Wtedy Ty nie decydujesz czy twoje dziecko jest wysokie czy niskie, czy ladne czy brzydkie. Trudno Ci bedzie.

Gość obserwator zycia
Radze Ci pomyslec troche a nie brac do glowy bezkrytycznie artykuly. Dibre geny to nie tylko wglad zewnetrzny. Pewne cechy charkateru, inteligencje tez dziedziczymy. Widocznie dla Ciebie najwazniejszy jest wyglad i nie probuj usprawiedliwiac sie w zaden sposob.Poporstu sa tacy ludzie jak Ty i tyle. Ja osobiscie staram sie ich unikac. Irytuja mnie za bardzo.

Gość facet poniżej 180cm to kupa

Gość obserwator zycia
Poza tym Dariusz78 ma wiele racji. Ty chyba nie wiesz jeszce co znaczy prawdziwa milosc. Twoje dzieci ciagle beda wystawialy Cie na probe. Czesto nei beda takie jakie Ty bys chciala zeby byly. Co wiecej, wiazac sie z jakims partnerem nei jestes w stanie przewidziec jakie beda. Twoje gadanie jest takie naiwne, ze nie wiadomo czy smaic sie czy plakac. Gdyby to bylo takie prste jak mowisz... Radze poznac najpierw zycie, a nie brac artykuly za pewnik.

Gość ale że leżak wytrzymał
jakby tak ludzie patrzyli tylko na urodę i wzrost, to nasz gatunek przestałby już istnieć, ale to fakt człowiek ma inne myślenie jak ma 20 lat, jak ma 30 + to mu się to i owo zmienia

Gość kdkdkd
przeciez to logiczne ze moze byc facet przystojny i idealny a moze byc pustakiem. a facet przecietny bardzo wartosciowy. i to ze facet nie jest modelem nie znaczy ze dzieko bedzie beznadziejne.Lub nie zdrowe

Gość niski jak ma kase to wtedy im
wszystko jedno, inaczej ma przejebane.

Gość kdkdkd
nie prawda no chyba ze ma 150 cm albo jeszcze mniej. przeciez sa dziewczyny baardzo niziutkie. Znam faceta ktory jest niski ma 160 cm a jest niesamowicie przystoojny i laski leca na niego mimo ze nie ma kasiorki

Gość One robią chętnie loda tylko
tym 180-190 cm wzrostu i przystojnym ;)🖐️

Gość obserwator zycia
kdkdkd niektorym trzeba napisac wszystko jak dziecku. Widocznie nie jest to dla nich takie oczywiste.

Gość kdkdkd
po moich wypowiedziach ile mam lat ?

Gość obserwator zycia
Wlasciwie to czasami mlodsze osoby pisza tutaj madrzej niz te troche starsze, wiec nie wazne ile masz lat. Dla mnei twoje wypowiedzi sa sensowne i nie piszesz za wszystkie kobiety.

Gość perfect harmony
ja ci daję 10 lat :-)

Gość obserwator zycia
Moze z 26:) Ale tylko ze wzgledu na wypowiedzi, ktore sa ok.

jest taka dziedzina nauki GENETYKA, droga ciemna maso. :) jeśli ja i facet jesteśmy wysocy, to nasze dziecko nie bedzie w wieku 30lat kurduplem. ;) jeśli ja i facet mamy długie rzęsy i ciemne włosy to dziecko będzie do nas podobne i tyle. ;) kochałabym swoje dziecko bez względu na to jakby wyglądało, ale już teraz myśląc o jego przyszłosci chcę, żeby było ładne, bo brzydkim kurduplom jest ciężej w życiu, niestety :)

Więc tak, generalnie wolę wysokich facetów (takim min 15-20 cm wyższych) bo: 1. Uwielbiam chodzić na wysokich obcasach, nie martwiąc się czy będę wyższa od mojego faceta. 2. Mam ciut okrąglejsze kształty, wielki biust i przy chudym facecie mojego wzrostu czuję się głupio. Nie chcę też ważyć nigdy więcej niż mój facet. 3. Przy wysokim facecie czuję się bezpieczniej, jak taka kruszynka. 4. Mniejsi faceci i tak rzadko patrzą mi na twarz tylko zazwyczaj w biust, co jest bardzo denerwujące. To moim ideałem jest wysoki brunet o niebieskich oczach nie oznacza, że tylko takich szukam. Serce nie sługa. Miałam już chłopaka wyższego odmnie o 3 cm, a także był czas, że szalałam za niższym. Jak to mawia pewien mój bardzo, bardzo niski kolega (158 wzrostu) cieszący się ogomnym powodzeniem u kobiet: "W łóżku i tak nogi idą na bok" lub inaczej mówi też: " W łóżku i tak wszystko się wyrówna" Tak więc niscy panowie - głowa do góry, odpowiednie podejście to podstawa.

Gość obserwator zycia
Sama jestes ciemna masa i nie mam ochoty juz podejmowac z Toab dyskusji. Ewidentnie lecisz na wyglad i neich tak bedzie. Tylko nie uspraiwedliwiaj sie.

Gość kdkdkd
10 hymm luzik :) Ale jesli znajdziej przystojnego faceta i bedzie dobry jesli chodzi pozniej o dzieci a bedzie okropnym chamem a spotkasz faceta mniej przystojnego i ciut wyzszego od ciebie a bedzie cie kochal baardzo mocno i oddal by zycie za ciebie to wybralabys tego pieknego tylko dlatego ze dzieci? To ze facet jest przecietny nie znaczy ze dzieci beda brzydkie. Jesli ty jestes bardzi ladna to mysle ze dzieci tez nie wyjda straszne

pewnie, że lecę na wygląd i w żadnym wypadku się tego nie wypieram! :) jestem próżna, ale SZCZERA. :) nie będę się spotykała z żadnym niskim, albo brzydkim z litości. nie jestem aż tak zdesperowana :D za to Ty pewnie lubisz łysych, bezzębnych facetów 140cm wzrostu, z zezem - bo przecież wygląd nie jest ważny, prawda?

Gość z niskimi brzydalami sa dla $$

Gość kdkdkd
ja nie mowie o wyjatkowo brzydkich facetach tylko o przecietnych. Bo owszem sa tacy ze nie da sie no poprostu nie da z nimi byc.

Argumenty takie jak : -jak ubiorę szpilki to będziemy wyglądali groteskowo -będę się czuła jak z kolegą, a nie MĘŻCZYZNĄ, który ma być dla mnie oparciem -w małego faceta nie można się wtulić -nie będę mogła na niskiego tak słodko popatrzeć i pomrugać zalotnie, bo mam opory PO PROSTU. Piszą chyba jakieś pasztety:) Jak piękna, zadbana kobieta może czuc się groteskowo i "zbyt ciężko" w swoim ciele? Ja mam 163 i przy żadnym facecie nie czuję się nieodpowiednio. Nawet przy takich mojego wzrostu. A jakąś chudzinką nie jestem (55 kg). W ukochanego można się wtulic, czuc się przy nim seksownie, o ile jest dla nas kims wyjątkowym. Ale jeśli dobieracie faceta do szpilek to o co chodzi.....? Autorze, mój mąż ma 180 cm i nie uważam go za osobę niskiego wzrostu. Dodatkowo jest szczupły. Dla mnie jest najseksowniejszym osobinikiem na Ziemii. Pozdrawiam wszystkich

Zarówno wysocy jak i niscy mogą być brzydcy. Ale wygląd nie jest najważniejszy, bo uroda z wiekiem przemija. Z ładnej miski się nie najesz.

jestes w sam raz a wole wyzszych poniewaz lepiej sie przy nich czuje..taka kobieca..i ogolnie jak zakladam szpilki ktore kocham a facet jest i tak wyzszy to jestem szczesliwa

Gość kdkdkd
ja tez mam 163 albo 164 nie wazne . Nie dobieram faceta do szpilek tylko to jest jakby bonus. Mialam faceta o ciut wyzszego odemnie i bylo mi z nim dobrze nigdy nie zwrocilam uwagi na wzrost. i tak jak mowisz czulam sie seksowna itp . To nie zalezy od wzrostu. I w nizszego tez mozna sie wtluic

Gość obserwator zycia
"Ale jeśli dobieracie faceta do szpilek to o co chodzi.....?" Brawo za szczera wypowiedz:) Mysle, ze dobrze by bylo zeby faceci unikalni takich kobiet dla ich dobra.