Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

incydent na plaży

Polecane posty

Gość wypada nie wypada ....
dziecino raczej zacznij szykować sobie książki do szkoły bo jak widać masz problemy z wypowiedzią

Gość a jjaaaa
I jak ktoś powyżej napisał ''NORMALNY ZDROWY FACET'' nie lubi gdy jego kobieta uprawia ekshibicjonizm w miejscu publicznym . No ale jak to mówią swój do swojego zawsze ciągnie :-) Pozdrawiam

Ja tam się w garniturze nie urodziłem i jakoś nagośc traktuję normalnie. Kapieli we fraku tez nie zazywam tak jak i w saunie nie noszę kombinezonu

Gość stringi były noszone
bo plaża to miejsce PUBLICZNE a nie Twoje prywatne

NORMALNY ZDROWY FACET rozloży kocyk i bedzie sie opalał a nie jak zboczeniec podgladał skapo odziane dziewczyny żeby miec pod co się trzepać wieczorem

Gość senna***
perfect harmony senna a może ty się tak tych stringów boisz bo dzieciaki 14 i 15 lat maja, a ty biedna myślisz że jeszcze nigdy gołego tyłka nie widzieli i jak tu nad morze jechać.... jeszcze do ciebie słówko mądrusiu :) mam 36 lat bardzo mocno pracuje nad figurą której niejedna 25 latka w moim wieku nie bedzie nawet starała sie miec ;) i nosze stringi bo czasem dobrze pod ubiorem wyglądaja zwałszcza przy obcisłych legginsach. Do pracy i na plaze ubieram sie stosownie bo lubie jak mnie cenią za to co potrafię a nie za to jakie cycki mam ;) Wiem jedno im wiecej odkrytego tym mniej skkupiają sie na tym co chce im przekazac w moim zawodzie to niedopuszczalene bo za cycki mi nie płacą :classic_cool:🖐️

baz nie rozrózniasz miejsca publicznego od wlasnych gaci? to masz problem

Wybacz ale absolutnie mi nie przeszkadza, że leży sobie obok mnie ktoś nago. Poprostu nie patrze jak mam ale i po problemie. Bardziej mi przeszkadza jak jakas franca pali kiepa i pierdoli na mnie tym dymem albo jakis dzieciak drze ryja w niebogłosy. Ale znosze to dzielnie BO ROZUMIEM, ŻE PLAŻA JEST DLA KAŻDEGO!!! O ile mozna nie patrzec to "wyłączyć" węch czy słuch juz jest ciężko

senna*** Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek interesował się na plaży twoimi walorami jako pracownika. Czy ty nie lubisz się podobać??????????????

lubie jak mnie cenią za to co potrafię a nie za to jakie cycki mam Na plazy ciężko wyrokować co potrafisz, poza tym akurat na plazy kazdy ma to raczej w dupie

Gość senna***
[zgłoś do usunięcia] rus1 senna*** Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek interesował się na plaży twoimi walorami jako pracownika. Czy ty nie lubisz się podobać?????????????? rus a czy ja musze doope wypinac aby sie komus spodobac?:P otóż wyobraz sobie że NIE normalnie szok!!!! nie mam twarzy jak po zderzeniu z pociągiem ;) sory nie moge juz pisac choc dyskusja niezła 🖐️

Gość a jjaaaa
Kolego przecież osoba zakładająca stringi na plażę dobrze wie że będą spojrzenia itd , masz kobietę która lubi prowokować , super jeżeli chodzi tylko o Ciebie :-) ale reszta tego nie musi oglądać . A faceci to wzrokowcy i nie pieprz farmazonów o trzepaniu bo dobrze wiesz że masz laskę kokietkę . Widzisz ja jestem atrakcyjną kobietą i peszą mnie spojrzenia mężczyzn w kierunku biustu itd . zwłaszcza na plaży . Czuję się dziwnie właśnie w stosunku do kobiet tych mężczyzn więc żeby im dowalić mam jeszcze dorzucić gołą dupę . Ty właśnie a może Twoja laska nic prócz własśnie tej dupy nie ma do zaoferowania :-) Tyle w temacie

kpiarz ale nie każdy ma ochote sie włączać i wyłaczać hehe dobra bez sensu ta dyskusja, mnie stringi i opalanie topless nie przeszkadza, ale zdania nie zmienie ze w miejscu gdzie jest dużo osób to jest niekulturalne, bo ktoś może poczuć sie dotknięty, z jakiego powodu to nie wnikam.

Ciężko rozmawiać z osobą, która twierdzi, że dziewczyny kłada sie topless po to żeby kokietować. Wiekszośc tych co znam ma w dupie co sobie inni pomysla tak samo jak maja w dupie czy faceci beda się gapic czy nie. Opalaja sie tak bo tak lubią i chca byc równo i ładnie opalone. poza tym od patrzenia nikomu sie krzywda nie stała.

baz też nie mam problemu z nagoscią, ale jesteś hipokrytką, bo xxxl Ci przeszkadza a mnie nie, to ich ciało nie moje i ich problem. Mniejsza z tym cały czas tłumacze ze nie jestescie sami na plaży są inni i ktoś może sie poczuć urazony i w tym momencie Twoje poglądy nie mają nic do rzeczy.

kurwa wstyd Nie porównuj mnie do amerykanów- to półgłówki... Jakoś mi nie zaszkodziło to że w wieku 13-14 lat wiedziałem co do czego w seksie. Mówię o stronie teoretycznej. Zaczynanie od strony praktycznej kończy się graniem w "słoneczko" i podobnymi ekscesami.

no i właśnie o to mi chodziło że te osoby zazwyczaj mają w dupie innych i ta dupe se eksponują - są po prostu bez kultury zrozumcie że nie jesteście tam sami, możliwe że niedługo nawet opalanie wacków spowszednieje żeby wyglądały estetyczniej? Kto wie...

Gość lululyja
Ja sie bardzo dziwię rodzicom, ktorzy puszczaja na plaży małe dzieci na golasa. Po pierwsze caly syf sie sypie do pipy albo ptaka, po drugie - cholera wie, co za ludzie siedza dookoła, czy jakiś pedofil nie ślini sie akurat na widok nagiego dziecka. Poza tym wolałabym, żeby dziecko jednak miało majtki, bo jak wejdzie gołe do wody i akurat mu sie zachce kupę, to dzieki :( no a co do tych stringów, to majtkami bym tego nie nazwała, to raczej półmajtki, więc dupa nie jest ani goła, ani ubrana. Na pewno niektórzy poczują sie tym oburzeni i po prostu trzeba sie z tym liczyć - z niemilymi komentarzami. Ogólnie kazdemu polecam nie zatrzymywac sie blisko wyjscia glównego na plaży, tylko odejść jakies pół kilometra - tam ani nikt stringow nie zobaczy, ani bachory sie nie beda dary, ani nikt z petem nie bedzie stał

Gość perfect harmony
senna, mądrusio, jak już coś nie rozmawiamy o tym jak należy ubierać się do pracy, i nie interesują mnie twoje fizyczne walory, tak czy inaczej siłownia czy tam fitness wieloródce, na wiele się nie zdadzą, bo choćbyś nie wiem co robiła nie ujędrnisz piesi która wykarmiła dwoje dzieci, a o rozjechanych biodrach nie wspomnę, ale cóż taki urok macierzyństwa

też sie opalałam i topless i w stringach, poszlyśmy z koleżankami dalej za krzaki, nikomu nie wadziłyśmy, opalenizne miałyśmy ladną ale jak ktoś jest ograniczony i nie potrafi sobie poradzic w tak banalnej sytuacji, a do tego ma dupie innych to jest sorry ale tępy. Zawsze można znaleźć wyjscie z sytuacji tylko trzeba pomyśleć.

Gość ndenfr
o boze!!!!!! autorze myslisz ze kazdy chce sie gapic na goly tylek twojej dziewczyny?????????? na plazie jest wiele osob nie dziwie sie ze ta pani zwrocila wam uwage, plaza to miejsce publiczne a nie intymne niech se w stringach lata u ciebie w mieszkaniu

jak ktoś jest ograniczony i nie potrafi sobie poradzic w tak banalnej sytuacji, a do tego ma dupie innych to jest sorry ale tępy. No własnie ja tez uważam że tepi sa Ci którzy nie potrafią sobie radzic z nagością i żyja mentalnie w XIX wieku.

żaden widok mi osobiscie nie przeszkadza ani laski w stringach ani tej teższej jednak w tych stringach może opalać sie w ustronnym miejscu i nikomu to nie będzie przeszkadzac uważasz ze ta gruba kobieta nie ma prawa wstepu na plaże albo basen???????????????????????????????????????????/

Gość wypada nie wypada ....
owszem ma prawo ale dlaczego wygląd kobiety w stringach Cię oburza bo jest niesmaczny a wygląd tej drugiej kobiety nie? Też jest niesmaczny

Gość ale że leżak wytrzymał
to chyba cud

Gość lululyja
Ja przy zadnym z tych zdjeć nie czuje sie dotknięta. Ta szczuplejsza wyglada jak tania dziwka, lepiej by zrobila, jakby tego pseudokostiumu w ogole nie zakładała, bo tylko jej sie w cycki wbija. A ta grubsza jest otyła i jej ciało wyglada źle. Ale ani jedna, ani druga by mi na plaży nie przeszkadzała. Ale to Mnie by nie przeszkadzała - komu innemu by mogla.

czytaj ze zrozumieniem i nie rób reinterpretacji