Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

incydent na plaży

Polecane posty

Własnie ja cały czas pisze, że każdy ma prawo wstepu i taka co jest topless w srtingach i taka z nadwagą i taka co pali papierosy i taka z dziecmi. Żadna z nich nie powinna sie udawac w ustronne miejsce. W ustronne miejsce niech sobie idą Ci którzy maja muchy w nosie i im coś przeszkadza - tam beda mieli spokój

Istnieje kilka typów tej bielizny, różniących się wykończeniem tylnej części (G-string, T-string) lub brakiem pasu łączącego elementy (C-string) a także przeznaczeniem - stringi jako bielizna noszona na co dzień oraz stringi kąpielówki.

Gość wypada nie wypada ....
to co dla jednych jest normą dla innych jest niedopuszczalne. Trochę tolerancji przydałoby się wszystkim

Gość stringi były noszone
wypada umiesz czytac czy tylko udajesz? gdzie napisałam ze mnie oburza i jest niesmaczny???

skoro oceniasz i piszesz, że powinna się opalać w ustronnym miejscu to raczej Ci przeszkadza.

Na nasze szczęście mohery w kościele, tudzież na ławeczce pod blokiem siedzą a nie na plaży ;] To by dopiero afera była ;]

Gość ale że leżak wytrzymał
tudzież pod pałacem prezydenckim

Gość perfect harmony
jaja jak berety....moherowe

Gość serio :P
[zgłoś do usunięcia] bazienka "stringi były noszone też sie opalałam i topless i w stringach, poszlyśmy z koleżankami dalej za krzaki, nikomu nie wadziłyśmy " ja w ogole nie rozumiem jak mozna komus "wadzic" w stroju kapielowym na plazy idac za opinia tego mohera wszystkie powinnysmy opalac sie w pantalonach albo w kostiumach jednoczesciowych jak stare baby xxxl noz kurde to ze sie cos jednej starusze nie podoba nie znaczy ze ja mam sie kryc z czyms co jest dozwolone i powszechne alez mozesz nawet cipsko wywalac tylko uszanuj innych którym to poprostu w niesmak:O umiesz to jakos pojac tym małym móżdziekem? czy raczej powoduje to u ciebie mocne grzechotanie:P Jak czytam takie wypociny to się zastanawiam gdzie sie takie blachary chowają?:O

bazienka zapomniałam ze to kafeteria, i że jestes tak taką chamką a i fakt Twoim zdaniem wszystkie otyłe osoby powinno sie chyba usunać zeby cie nie raziły> podaj sobie ręke z jarkiem (kamecha) ten sam poziom a ty wypada nie analizuj tyle bo ci to nie wychodzi skoro sama sie tak opalałam to jak mi to może przeszkadzać, a dodatkowo koleżankami to chyba widać u innychmi tez nie wadzi? juz rozumiesz czy jeszcze nie?? bo prosciej sie nie da po prostu zwracam uwage na innych, bo są osoby którym to przeszkadza i niekoniecznie są to mohery

alez mozesz nawet cipsko wywalac tylko uszanuj innych którym to poprostu w niesmak Kazdemu nie w smak jest co innego. Dlaczego skapo odziana baba ma sie przejmowac smakiem innych a gruba może sie opalac jak jej sie podoba i tu jhuz smak innych nie ma znaczenia? Plaża jest dla kazdego i jak komus jest cos nie w smak to niech tam nie idzie albo niech idzie i znosi wszystko z pokorą

Gość senna****
perfect harmony jaja jak berety....moherowe cos wczesniej pisałes o moim wyglądzie po porodzie młodziencze :) udowadniac ci że wielbłądem nie jestem nie mam zamiaru ale szczenę bys napewno zbierał z podłogi :) Zresztą jak juz pisałam twoja pewnosc co do tego jak wyglądam lata mi co najwyzej koło najnizszego punktu moich stringów :D Nono dyskusja wre :) powiem tylko ze mam w doopie świat poza naszym krajem bo jak sie wyjezdza w te kraje gdzie topless i gołe dupska są na porzadku dziennym tak naprawde poza plazami brud smród i ubóstwo oraz HIV jest na porzadku dziennym :classic_cool: i chyba nie ma im czego zazdroscić :P

widzisz a jak ludzie byliby kulturalniejsi to byś nie musiał znosic niczego z pokorą

Dla mnie najgorsze co może byc to tłusta bab na plazy - myślisz, że to kwestia ich kultury że sie tak rozwalaja na widoku?

Gość senna****
bazienka kpiarz mrymrymry dlatego kapie sie nago albo wcale tyle ze na plazy w okolicach polnocy nie narazajac sie na durne komentarze zaraz sobie kpiarz pod ten wpiszwali kapucyna :D:D o ile juz nie opryskał monitora :D:D:D a potem poczytamy na kafe temacik pisała pisał i mnie rzucił jak on mógł 😭

bazienka jesteś chamką w niejednym topiku to widać, a wyzywanie kogoś od moherów to szczyt kultury i klasy, albo pisanie w ten sposób o osobach otyłych? to ty masz chyba jakies dziwne pojecie o dobrym wychowaniu

baz zyjesz zeby nie krzywdzić innych? pleciesz tu o otyłych takie chamstwa razem z kpiarzem i nagle o niekrzywdzeniu ludzi? wiesz co to hipokryzja?

ja nawet potrafie odróżnić czym jest własne zdanie a czym obrażanie innych osób

Gość perfect harmony
senna zacznę od tego,że jestem kobietą, masz problem ze zrozumieniem tekstu, a dopiero co wysyłałaś kogoś do podstawówki, jestem mniej więcej w twoim wieku, i w związku z powyższym nic by mi nie opadło na twój widok, a jak ci nie pasuje polska plaża itp. to jedz do emiratów tam się wyopalasz, tylko uważaj na policję do spraw moralności

Dokładnie. Mi sie tłuste baby nie podobaja i powoduja u mnie cofke zwłaszcza jak są w stroju kapielowym. Ale nigdy bym nie zwrócił takiej osobie uwagi ani nawet bym krzywo nie popatrzył. Poprostu rozumiem że plaża jest dla wszystkich i moją niechęc zachowują dla siebie, I tego samego oczekuje od ludzi, którym nie podoba sie moja półnaga dziewczyna. Albo niech sie przeniosa albo niech nie komentują. <stopka></stopka>

dziewczynko stosuj takie same zasady do siebie jak do innych inaczej jesteś śmieszna

bazienka a nie oblesnie ( sory ale rozm 50 w stringach to obrzydlistwo) adekwatne cialo a nie xxxxxxl to nie jest własne zdanie a chamstwo podejdź do otyłej osoby i wtraź te poglady? w końcu masz wszystkich i wszystko w dupie a tym nikogo nie skrzywdzisz

baz jakie głebokie zaraz sie wzrusze brzmi jak ku pamięci

Gość sampaniijja jakilka
nie mam nic a nic do tego że inne dziewczyny noszą na plaży stringi. osobiście nie założyłabym stringów bo nie czułabym się komfortowo ale jak dziewczyny inne chcą to czemu nie, plaża to miejsce publiczne! więc przychodzą tam baaardzo różni ludzie. ale ten Bogdan mnie wkurwia. jak już pisałam nie mam nic do tego że ktoś nosi stringi ale ty autorze mnie obrzydzasz:O i wogóle zachowujesz się jakbyś miał 19 lat a nie 25:D i twoja dziewczyna inteligencją nie grzeszy:D cytuje: "powiedziałaby ci wypierdalaj i pokazała środkowy palec" no to rzeczywiście inteligentne zagranie. to że ktoś nosi stringi to niech nosi ale sam pokazałeś w innych aspektach że jesteś pusty i twoja dziewczyna tez