Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowa niewiedzaca

płace z allegro-czemu sprzedajacy zaznaczaja ze NIE CHCA tej formy płatnosci

Polecane posty

Gość allegrowa niewiedzaca

Gość mietek32
bo nie masz zaznaczonej opcji on-line

Gość aquarius
bo muszę czekać, to ileś trwa dłużej niż zwykły przelew. Gdyż pieniażki są przechowywane na koncie allegro, a później można je sobie ściągnąć, jakoś tak :P

Bo czeka się dość długo na to aż allegro prześle pieniądze na konto. A ostatnio w ogóle mieli jakąś awarię tego swojego systemu i pieniążki dla wielu osób nie były dostępne przez ponoć nawet dwa tygodnie.

Gość młoda mama:)
Ale przelew z twojego konta on-line też trwa bardzo krótko;) Jak się z rana wyśle kasę to popołudniu już jest na innym koncie albo najpóźniej rano na następny dzień ;) JA tylko tak płacę.

Ich wybór ;) Tak samo jak większość nie wysyła paczek za pobraniem ;) Kiedyś miałam tą opcję ale średnio czekałam 10-14 dni.Więc po co mi to jak mogę wybrac coś innego i bęzie szybciej.

Gość bo moja nawija ze szokk
ja sie dziwie bo ta opcja jest SUPER!!!! jestem sprzedającą i nie rozumiem ze czeka sie długo :O dostaje 2 błyskawicze wiadomosci -kupujący wybrała sposób zapłaty - i ze wpłyneła na konto all przewaznie jest tak ze cos rano sprzdam ,zaraz mi wpłacą ja od razu ide na poczte i na drugi dzien !! przesyłka jest i tez mozna zobaczyc w moich komentarzach ze przesyłka błyskawiczna :) no ale wpłata tez jest błyskawiczna ja tam bardzo lubie tę opcję!!!!

Gość upsa
tez mozna zobaczyc w moich komentarzach ze przesyłka błyskawiczna?? gdzie te komentarze?

dla mnie ostatnio 2 osoby placily przez "place z allegro" i w ustawieniach mialam zrobione - wyplata na zadanie" wiec przelewalam sobie kase tego samego dnia :) moze inni nie potrafia sobie ustawien zrobic...

Gość ciezarowkaa25
dla mnie płace z all jest super ale niemają mojego banku - aliora wiec szkoda mi - kasa jest na koncie bardzo szybko tylko jest to przez pośrednictwo wiec dlatego ludzie nie lubią

Gość ale wyplata jest min od 20zl
jak sprzedaje tanie rzeczy to na kase czekam az kilka aukcji sie zbierze zeby wyplacic a jak ktos placi bezposrednio to nie czekam na kase :) ja jako sprzedajaca udostepniam place z allegro ale sa z tym coraz wieksze problemy, niektore przelewy wcale nie docieraja :/