Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PomocyKobietkiPOZYCZKA

MAMY POMÓŻCIE! POŻYCZKA

Polecane posty

Gość nie wiem czy to dobry pomysł
to twój wybór ja bym sie nie pakowała w pożyczki kiedy nie mam pewności, ze pieniądze będą. Jeszcze mając małe dziecko. W eurobanku na 100% potrzeba zaswiadczenia o dochodach.

Wiesz dziewczyny dobrze radzą lepiej pożyczyć od kogoś z rodziny.Bezpieczniej i ......spłacasz bez prowizji.A wiesz nie spłacisz jedną ,drugą ratę i wchodzisz w poważne kłopoty. Nie wiem może idź do opieki po jakiś konkretny zasiłek.

W opiece nie daja zasilkow na zlobek i studium (zlobek jest czesciowo finansowany przez MOPS). pewnie jakbym miala od kogo z rodziny to bym porozmawiala. Kicha. Wiem, ze bede mila z czego splacic z wyplaty i wyrownania, ale do tego czasuto bedzie kociol.

moze odmowili mi bo nie mam 21 lat, mam 20. Teraz we wnioskach wyskakuje mi ze musze miec ukonzone 21 lat.

A karty kredytowe lub debetowe? Dla kogo sa? Mogliby mi dac taka kate zeby zrobic debet a spacic jak juz mowilam z wyplaty i wyrownania?

No logicznie rzecz biorąc to 20 latka samotnie wychowująca dziecko bez jakichkolwiek dochodów pożyczki nie dostanie. I to ma jednak sens bo to ze ty jestes uczciwa i bys jakos spłaciła nie oznacza ze wszyscy tacy są.

Karty kredytowe sa dla osób które mają zaświadczenia o dochodach. Debet możesz sobie wziąć na karcie płatniczej np ja mam w inteligo i moge max 400 zł debetu wziąć, ale mam miesiąc na jego spłątę i też podaje swoje dochody, a oni wyliczają średnią dostępnych środków na karcie w ciągu miesiąca i tym sposobem przyznają wysokość debetu. To ejst debet odnawialny tzn ze jak raz ci przyznają to możesz z nigo korzystać co miesiąc pod warunkiem ze wczesniej go spłacisz.

No to zadzwoń do tego studium, powiedz jaka jest sytuacja, może przesuną ci termin płatności. W końcu im też chyba zależy, żebyś się tam uczyła. Może wystarczy że napiszesz oświadczenie, że zapłacisz później? Wiem z doświadczenia, że zawsze mozna się dogadac.

achaaa, no to jestem w kropce :(

Tak musze zrobic i w zlobku tez, mam nadzieje ze pojda mi na reke..

No nic, dziekuej dziewczeta za odzew. pozdrawiam.

Gość noris1225
Ostrzegam nie brac kredytu w prowidencie-oddacie 2 razy tyle to złodzieje

Gość waniliai
Pożyczke dostaniesz na dowód http://szybkigrosz.pl/ też brałam byłam wiele razy pod kreską, ale ostatnio było najgorzej i byłam zmuszona wziąć. Ale z tego co wiem nie zwracają uwagi na twoje zadłużenia nie interesuje ich po co Ci te pieniądze, szybko, łatwo i załatwione !

Gość argonok
Odsyłam tutaj - http://szybkiepozyczkigotowkowe.pl/ Większość ofert do załatwienia online, ale też zawsze musisz spełnić jakieś warunki. Kwoty są dosyć niskie, ale przynajmniej tutaj oprocentowanie nie jest kosmiczne.

Gość gość
W vivusie i filarum dostaniesz tam jest od 20 lat moja bratowa brala sprawdź w necie a i w bocian pożyczki tez