Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Holaolaaaaaaaa

chcialam sprawdzic chlopaka i szok....:(

Polecane posty

Gość Holaolaaaaaaaa

wczoraj wyslalam mu zapro na msn z fake adresu.odebral. do 3 w nocy byl u mnie,pilismy troche.w drodze do domu zadzwonilam jeszcze do niego i wszystko oki,powiedzialam ze ide spac.wiedzialam ze na pewno wlaczy jeszcze komputer przed spaniem i weszlam z mojego fakowego adresu i zaczelam z nim pisac i sie zaczelo... dupek wszystko powiedzial,cala prawde nawet adres podal,zebym go odebrala autem na sex...tylko zmienil imie i powiedzial ze jest single... kretyn chcial sie na sex umowic,po tym napisalam mu to wszysko tim,to koniec.i mi zrobil awanture ze wiedzial ze to ja jesetm,ze spacjalnie tak napisal,ze zna moj sposob pisania itd.cos mi sie wierzyc nie chce... godzine temu do mnie dzwonil i znowu sie klocilismy...powiedzialam mu ze oki,ze sorry ze go sprawdzilam ale nie mam 100 pro zaufania do niego.z drugiej strony wiem ze jest mi wierny bo tylko jak ma wolne to jest ze mna,nawet jak u mnie nie jest,albo ja u niego to piszemy caly czas ze soba.teraz mi napisal ze musimy sie spotkac i pogadac... wrozy to cos dobrego?? kurde kocham tego dupka,nie jestemy dziecmi.mamy po 25 lat ale nie jestesmy dlugo ze soba. i co ja mam teraz z nim zrobic?dac mu jeszcze jedna szanse???? :(:(:(

Gość Holaolaaaaaaaa
haha,trzezwa jestem:) duzo nie pilam.sorrki,ale zla jestem i nie wiem co mam myslec

Gość fuj ja to jadlam
sama tego chcialas autorko ... teraz sie nie dowiesz czy byl to zart czy na serio chcial sexu. Mozna powiedziec ROZWALILAS ZWIAZEK!

Gość chciał CIę zdradzić jak nic
a Ty się jeszcze zastanawiasz co zrobić? Kopnąć w dupe i papa

Gość TajemniczyBrunet
Kazdy zasluguje na szanse....

Gość gfhgfhfh
współczuję... niestety każdy fiut leci na dupy i żaden nie odmówi niezobowiązującego seksu:O Ci którzy odmówią to naprawdę wyjątki dlatego faceta nalezy trzymać krótko

Gość chyba jednak jestescie
dziecmi , skoro robisz takie numery swojemu chlopakowi.

ja wiem ze jakbym ja sprawdzila swojego to bym to samo miala co ty :) zrobilas bład moglas najpier sie z nim spotkac ukryc prawde ze nic nie wiesz i gdyby zachowywal sie jakby nigdy nic to wtedy bym mu to wygarnela :) ciakwe czy by tez jeszcze klamal ze wiedzial ze to ty... On klamie ze wiedzial ze to ty, specjalnie sie wykreca

Gość na po to prze
pis skró bo mn to wkurw

Gość co to jest fakowy adres
??????????????

Gość to adres ktory ja przelecial
i uzywaj POLSZCZYZNY a nie kurwa skrótów i anGOLSKIEGO bo to takie kurwa KUL :o

Gość Holaolaaaaaaaa
wiem ze najlepiej go zostawic,ale ja go kocham... serio mam metlik w glowie...:( teraz do mnie pisze caly czas,chce zeby bylo dobrze,no kurde nie wiem moze dac mu szanse??

Gość Holaolaaaaaaaa
mieszkam od malego w niemczech... sorry myslam ze slowo FAKE jest tez w polsce znane.fake to takie zmyslone konto,albo cos przerobionego tak zeby bylo realne....nie wiem jak to wytlumaczyc.

Gość ty wiesz co ja cie prosze
daj mu szansę, a mi tez daj szanse na uspokojenie się, bo co cie czytam to mi sie w żoladku przekręca

Nie rozumiem Cię. To po co go sprawdzałaś? Sprawdził się najgorszy scenariusz, jaki mógł wystąpić przy takim sprawdzaniu - facet się umówił na sex z inną. A Ty teraz się zastanawiasz czy mu dać szansę? To po co było go w ogóle sprawdzać, skoro nie potrafisz nic zrobić ze zdobytą w ten sposób wiedzą? :O Równie dobrze mogłaś sobie żyć spokojnie w nieświadomości.

Gość kochaie..
;o

"fake" owszem, jest znane. Ale "fakowe" to już faktycznie przesada :D

Gość drgawka
Póki co wszyscy bronicie faceta, który umówił się przez internet na seks, mówiąc, że jest wolny. Coś tu nie-halo.

drgawka - jacy "wszyscy"? Może poczytaj uważniej zanim zaczniesz uogólniać.

Gość drgawka
z nielicznymi wyjątkami zadowolona?:P

Tak :) Szkoda tylko, że autorka i tak da facetowi szansę zamiast zrobić to, co powinna...

no cóż, okazało się kogo masz. Myślę, że jakby wiedział, że to ty to by nie czekał do momentu aż się wkurwisz, bo po co nadwerężać związek. No chyba, ze koleś nalezy do tych "dymnych" i uznał za obrazę to, że go sprawdzasz, ale pierwsza możliwośc jest bardziej prawdopodobna. Źle zrobiłaś bo jak mu zapomnisz to to on będzie wiedział, że może cię zdradzać a i tak nic nie zrobisz. I nie ważne, czy zdradził teraz czy nie.

Gość Holaolaaaaaaaa
no wlasnie jest typem maczo...dumy i zawsze ma racje.nie klocimy sie czesto,ale jak juz dojdzie do klotni to nie da rady mu cos przegadac.wole zeby zostalo na jego a nie sie z nim gorzej klocic...

Gość sprawdzanie jest the best!!!!!
wiesz autorko dobrze zrobiłas że go sprawdziłas. teraz wiesz jaki jest. pewnie nie wiedział że to ty piszesz, no ale faceci to zawsze mają wymówkę.... gdyby to była inna laska, która zamiast ciebie do niego napisała może by sie z nią spotkał na ten sex. przez takie sprawdzanie można się dowiedzieć dużo przykrych rzeczy niestety... też kiedys razem z siostrą sprawdziłysmy chłopaka. napisał że nie ma dziewczyny a zdjęć na nk ze mną zapomniał usunąć. umawiał się z nią na sex i tak dalej. a najpodlejsze było to że wyparł się tego i twierdził że pisał to jego brat... ale po ponad pół roku się przyznał a wymówka była standardowa : BO NIE CHCIAŁEM CIĘ STRACIĆ... to trzeba było nie wypisywać takich rzeczy do jakies laski to by mnie nie stracił.. i kopnełam go w dupe.. po co mi ktos taki...

Gość Holaolaaaaaaaa
spotkam sie z nim pozniej,udam ze wszystko jest ok... ze mu wybacze i zostawie to,zapomne.ale przez jakis czas bede zimna do niego,zobacze czy bedzie sie staral jak nie to mu powiem ciao... a o to chodzi ze mu calkiem nie ufam bo kiedys pare lat temu nie byl grzecznym chlopczykiem...mial duzo z kobietami do czynienia...

Gość zagrywki malolatów

a nie mówiłam... I po co było sprawdzać, skoro nic z tą wiedzą nie zrobisz... A gość teraz wmówi, że on wiedział od samego początku (co oczywiście jest bzdurą) i będzie wiedział, że jest bezkarny. Porażka :(

Gość sprawdzanie jest the best!!!!!
i nie przejmuj się wypowiedziami że źle zrobiłas czy tam rozwaliłas związek.. wiesz już jaki on jest i że nie jest ciebie warty, skoro przy pierwszej lepszej okazji umawia się z jakąs na sex.... nie można mu ufać. chłopak który ma dziewczyne nie powinien tak robić!!! no bez przesady.. jak bym była w takiej sytuacji jak ty to bym się z nim umówiła i pojechała w umówione miejsce i ciekawe jak by zareagował :P