Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęślwa__

Ile razy w tyg. uprawiacie sex z mężem?

Polecane posty

Gość nieszczęślwa__

Ja jestem rok i 3 miesiące po ślubie, obydwoje mamy po 24 lata i ja bym chciala codziennie ale niestety moj mąż ma tysiace wymówek i czasem wychodzi ze kochamy sie raz na 2 tyg. dla mnie to maskra! Jak jest u was drogie męzatki, czy powinnam sie martwić?

Gość nieszczęślwa__
co jeszcze mnie martwi to to że przed ślubem kochalismy sie bardzo często,prawie codziennie a nie bylo łatwo bo nie mieszkalismy razem tylko każde ze swoimi rodzicami i jakos udawalo sie znalesc miejscowke, czas i ochote! A teraz mieszkami razem w swoim mieszkaniu gdzie nikt nam nie przeszkadza spimy co noc kolo siebie i nic, zero inicjatywy ze strony mojego męża. Pewnie zapytacie czemu ja nie zaczne pierwsza? Otóż probowałam nie raz ale często to sie kończylo klótnia, bo on jest zmęczony po pracy (no fakt ma fizyczną prace) albo ze mu sie nie chce albo najlepsze co mów jak go (penisa) postawisz to jest Twój i to wypowiedziane tak od niechcenia ze mi sie juz odechciewa....

Gość szkrabusia
1-2 razy w tygodniu. Ja 58 i on 58.

Gość Gabrysia40
Gdyby moj m. byl tu teraz..to 6,nawet 8 razy dziennie i 5razy przed snem:Pa tak? zero seksu:(.no nie moge sie kochac z kims kogo nie ma:! ja 40 on 42:P

Gość nieszczęślwa__
a czy sądzicie ze przed ślubem lepiej wam sie układalo w lózku czy po?

zmeczenie, stres, rutyna... Jeśli chcesz wiedzieć dlaczego to zmuś go do mówienia.

Gość nieszczęślwa__
rutyna po roku, az sie boje co bedzie po 20 latach- osobne lózka !:(